Evet arkadaşlar günümüzde sağlık sektörü hızlı bir şekilde gelişmekte ve insanlar nereye ve hangisine gitmeliyim diye sormakta, teknoloji, doktor, hemşire, ilgi-alaka vs. Bakımlarından en iyi kuruluş sizce hangisi? Medicalpark - ACIBADEM - Memorial - Medicana - Medipol - Florencenight vs. vs. Sizce en iyisi hangisi?
Medicalpark
ACIBADEM
Medicana
Memorial
Medipol
Florencenight
Diğer ( yorumlarda belirtin lütfen )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye'nin en iyi özel hastane kuruluşu sizce hangisi?
bir çok kurum gibi fetö ve pkk milletin sinirleriyle oyandığı için özel hastanelerde fişi çekti 100 tl lik muayahene 800 tl oldu. yenilginin faturasını halka kesenlere elbet cevabımız olcak. Ve mekeru ve mekerallah, vallahü hayrul makirin.'' Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah, tuzak kuranların En hayırlısıdır.."
@Tfngnl senin istifledigin dolar yuro altın yüzünden ne bekliyodun senin dövizin stok oton zamlancak sen para üstüne para koycan benzin geçiş ücreti sabit kalcak yatacak yeriniz yok. hepsi aynı hep bana Rabbena. takim tutar gibi parti tutuyor sonra inkar ediyoruz. İzmirde ulaşım artışına bir ses ver benzin düştü yine zam arttı yine zam bizde indirim yapan yok herkes birbirini kazıklıyor.
Soyle yapalim mi benim tum banka hesaplarimi evimi falan arat polisle gel hatta savcilikla. Eger dolarim evim arabam varsa sana 10 katini vereyim borcum varsa sen bana borcumun on katini ver. Hadi gel pazartesi ilk mesai gunu bunu yapalim. Var mi o g. t. İftira atip kacacan mi yoksa ispat teklifimi kabul edecen mi MÜSLÜMAN
@Tfngnl hadi ordan ezik çalış işim olmaz tembellerle Erkek filan altıma yattın ama ben seni hatırlamıyorum. ben izmirliyim burada herkeste Müslüman sirinyer forbes çocuğuyum sekulerlik taslama. Ben i. neyi de bebeyi de bilirim sen başka kapıya
MÜSLÜMAN ım diyenden yeni bir iftiara daha :D :D ssk kayıtlarımı da göstereyim liseden beri çalışıyorum. Yani tam 17 yıldır. sana iddialarını ispatlama fırsatı veriyorum :D :D iftirada mı bırakacaksın yoksa MÜSLÜMAN gibi davranıp. Küfretmeden iddialarını ispatlamana izin veriyorum niye bu küfür MÜSLÜMANNNNNNN
Evirip çevirme. Çalışmadığımı tembel olduğumu, dolar biriktirdiğimi, araba stokladığını ev stokladığımı iddia ettin. Ben de diyorum ki iddialarının tam tersini ispatlarım ama şartım var eğer iddia ettiğin gibi zenginsem 10 katını sana vereceğim yok borcum varsa sen bana borcumun 10 katını vereceksin. İddialarını ispatlama fırsatı veriyorum. Sıfır küfür sıfır hakaret. Hodri meydan. GEl hadi :D :D
Ha bir de müslümansın ya. Kuran'da ifitra için şöyle yazar. 'Doğrusu, uydurulmuş bir yalanla gelenler, sizin içinizden birlikte davranan bir topluluktur; siz onu kendiniz için bir şer saymayın, aksine o sizin için bir hayırdır. Onlardan her bir kişiye kazandığı günahtan (bir ceza) vardır. Onlardan (iftiranın) büyüğünü yüklenene ise büyük bir azap vardır.'