Sağlık Bu yanıkta iz kalır mı? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bir iş kazası maalesef ciddi bir şey yok lakın ne kadar geçer bilmiyorum Bu yanıkta iz kalır mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
7gunel Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl ben elimi fena yakmıştım geçmez diyordum ama geçiyor 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl bakcaz artık :D Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ayy ne acıyodur için gitti valla 🙈🙈 ilaç kullansan iyi olur. 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl o kadar tatlı degıl canım ya :D sagolasın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oyy🥺 çok kötü duruyor yanık izide net kalır bence geçmiş olsunn🤍 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl sagolasın yaktık ne yapalım iş kazası :) Yorumla
Rümeysa1199191 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Geçmiş olsun kalır gibi duruyor 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl deme ya Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Krem kullandın mı hiç? Ne zaman oldu yanık? 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl 3 4 gun oluyor silverdin falan kullandım ama daha bır sey yok belkı Terramycin sürerim yatarken Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl silverdine devam et. Sonra iz kremleri filan var pahalı biraz ama onlardan alırsın. Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl eyvallah Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hametan pomad sür 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl bulursam sureyım bakayım muadılı var mı merakettimmişte +1 yıl eczaneden al olmadı silverdin
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl kalır 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl hmm pürüzsüz cildime agır bir darbe bu adasda Yorumla makasaraliği +1 yıl domuz yağı sür geçer Yorumla
doktormeltemdr Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Evet kalır ama çok değil 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl üzdü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben elimi fena yakmıştım geçmez diyordum ama geçiyor
bakcaz artık :D
Ayy ne acıyodur için gitti valla 🙈🙈 ilaç kullansan iyi olur.
o kadar tatlı degıl canım ya :D sagolasın
Oyy🥺 çok kötü duruyor yanık izide net kalır bence geçmiş olsunn🤍
sagolasın yaktık ne yapalım iş kazası :)
Geçmiş olsun kalır gibi duruyor
deme ya
Krem kullandın mı hiç? Ne zaman oldu yanık?
3 4 gun oluyor silverdin falan kullandım ama daha bır sey yok belkı Terramycin sürerim yatarken
silverdine devam et. Sonra iz kremleri filan var pahalı biraz ama onlardan alırsın.
eyvallah
hametan pomad sür
bulursam sureyım bakayım muadılı var mı
eczaneden al olmadı silverdin
kalır
hmm pürüzsüz cildime agır bir darbe bu adasda
domuz yağı sür geçer
Evet kalır ama çok değil
üzdü
Bir kaç ay
Kalmaz