Özel bölgemden çıktı aşırı korkuyorum bu nedir yardım edin bilgisi olan yazsın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Özel bölgemden çıktı aşırı korkuyorum bu nedir yardım edin bilgisi olan yazsın
Vajinadan gelen beyaz akıntı birkaç farklı nedene bağlı olabilir. İşte bazı olası nedenler:
1. Normal vajinal akıntı: Vajina doğal olarak akıntı üretir ve bu akıntı normal ve sağlıklı bir durumdur. Normal vajinal akıntı genellikle beyaz veya hafif sarı renkte olabilir ve hafif bir kokusu olabilir.
2. Enfeksiyonlar: Vajinal enfeksiyonlar da beyaz akıntıya neden olabilir. Örneğin, mantar enfeksiyonu (genellikle Candida albicans adlı bir mantarın neden olduğu), yoğun beyaz, peynirimsi bir akıntıya neden olabilir. Bakteriyel vajinozis (vajinanın normalde bulunan bakteri dengesinin bozulması), gri veya beyaz renkte kötü kokulu bir akıntıya neden olabilir. Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar (klamidya, gonore gibi) da beyaz akıntıya neden olabilir.
3. Hormonal değişiklikler: Hormonal değişiklikler, özellikle menstrüasyon döngüsü sırasında, beyaz akıntının miktarını ve kıvamını etkileyebilir.
4. İlaçlar: Bazı ilaçlar, özellikle antibiyotikler, vajinal flora dengesini etkileyebilir ve beyaz akıntıya neden olabilir.
5. Alerjik reaksiyonlar: Vajina bölgesindeki alerjik reaksiyonlar, beyaz akıntıya neden olabilir. Örneğin, vajinal duş jelleri, sabunlar veya prezervatifler gibi ürünlere karşı alerji gelişebilir.
Eğer beyaz akıntınızda anormal bir değişiklik, kötü koku, kaşıntı, yanma veya rahatsızlık gibi belirtiler varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir. Uzman, belirtilerin nedenini belirlemek ve uygun tedaviyi önermek için sizi değerlendirecektir.
Sıvı değil resmen et
Vajinal mantar enfeksiyonunun belirtileri şunlar olabilir:
1. Kaşıntı: Vajinada şiddetli ve rahatsız edici bir kaşıntı hissi.
2. Yanma hissi: Vajinada ve vulvada yanma veya tahriş hissi.
3. Akıntı: Genellikle beyaz veya hafif sarı renkte, yoğun, koyu ve peynir kesiği gibi görünen akıntı. Ancak bazı durumlarda akıntı olmayabilir.
4. Kızarıklık ve şişlik: Vajina ve vulvada kızarıklık, şişlik veya hassasiyet.
5. Ağrı veya rahatsızlık: Cinsel ilişki veya idrar yaparken ağrı veya rahatsızlık hissi.
Bu belirtiler vajinal mantar enfeksiyonunun yaygın belirtileridir. Ancak, herkesin deneyimlediği belirtiler farklı olabilir ve başka sağlık sorunlarına da işaret edebilir. Eğer bu belirtileri yaşıyorsanız, bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir. Sadece bir uzman tarafından yapılan doğru teşhis ve tedavi, uygun sonuçların elde edilmesine yardımcı olabilir.
Cevap
4Cevap
Bi hekim tanıdıgım varsa ona sor mikrop mantar gibi bişe olabilir
Dur panik yapma hemen. Agrin kasintin yanman var mı ?
?
Askm bu vajinal akıntı fakat peynir gibi yani enfeksiyon olabilir yaşın küçükse annene soyle en kisa surede kadin doguma randevu al
Nasıl geçirdin neden olmuş neler oldu anlatır mısın lütfen bende de aynısı var
Mantar olabilir
İyice soğuttunuz karşı cinsten bu ne lan
Doğal bir şey aq ne soğutması
jgnvsjabvhjbef vf ya kahkah attim gece gece desene bi delik var beklemedigin her sey cikyo hahahahaha snmbvhfbdybx vf
Susuz kalınca da akıntı yogunlasir
peçete olabilir mi
Makamdan cıkınca normal vahinadan cıkınca pamuktur
iyyyy mantar
Bebekamın
bebek
Buneya ayy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?