Güncellemeler
+1 yıl
Bir de yüzüme maske falan koydum bir kere ve göz altım yanmaya başladı dayanamadım çok açıtmadi ama alışkın olmadığım için yanmasına bir şey olur diye korkup aldım yüzüme başka birsey sürdüğümde yanma falan olmadı
Bende gül hastalığı varmış cilt doktoru söyledi, Roza hastalığım çıktığı zaman yüzümde de kırmızı sivilceli gibi küçük rahatsız etmeyecek yaralar çıkıyor bir de alnımda bu Roza ilk çıktığı zaman kapalı komedon gibi şeyler çıkıyor benim cildim hassas bir cilt tipi mi yoksa normal mi ben hep normal diye biliyordum çünkü yağlı değil Kuru değil ve Roza için nelere dikkat etmeliyim ömür boyu her sıcakta cikicak mi hiç istemiyorum çıkmasını :((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir ara bende de olmuştu. Krem kullandım geçti, tekrar olmadı çok şükür.
Geçmiş olsun
Krem kullanıyorum doktor verdi kullandıktan sonra çıktı iz kaldı sonra tatile gittik İstanbul'a eve geri döndük tekrar çıktı ama az şu an yine krem kullanıyorum
Geçer umarım bir an önce
Siz ne kremi kullandınız
Hatırlamıyorum ama eczaneden gül hastalığı kremi diye almıştım
Tamam teşekkür ederim
Hic hatirlamiyonuzmu ismini geecekten cok ihtiyacim var o kreme. Bende alcam. Bende kurtulmak istiyorum bu rozadan
Eczaneye git verirler
Ayni urunu verirlermide eczsneden eczsneye fark edio
bende de var doktor acik tenlilerde daha cok oluyor dedi fakat ben bugday tenliyim mesela
Bende buğday tenliyim bana da öyle dedikleri zaman çok şaşırdım keşke esmer falan olsaydım da cikmasaydi şu şey
Ama Allah'tan daha ağır bir hastalık değil diye şükür ediyorum daha beteri de olabilirdi
bak benim aglayinca çok yanmiyor ama makyaj yaparken göz cevrem asiri yaniyor
Benimde ağlayınca aslında çok yanmıyor bazen yanıyor bazen yanmıyor ama makyaj yapınca hiç yanmıyor yanmissa bile hatırlamıyorum o derece az yanmıştir yandiysa
aşırı hassastır. sıcakta durma kahve kakao yeme kızartma yeme ağlama, yüzüne makyaj yapma, birde instagramın varsa Prof. Dr. Derya uçmak takip et
şu an sıcak çikolata yaptım ders çalışırken içiyim diye sanırım ağlaya ağlaya icicem...
Ağlayınca göz altım yanıyor mesela bi de sinüs var direkt sinuslerim çıkıyor haftalarca geçmiyor :(
Ay hepsini yapıyorum çok moralim bozuldu şu an
bu hastalığın sebei bağırsaktaki böceklerin yüze ilerlemesi yinede siz bilirsiniz
Tekrar doktora gitmek istiyorum önceki doktor bana bu hastalık hakkında hiçbir şey söylemedi sadece krem verdi geçiştirdi böcek diyince korktum bi
ayrıca yüzünüz kızarıp kalıyor. bunun nedeni ise demodex denilen böcek yüze gelince patlıyor.
Benim göz altım yani yanaklarım hep kızarık yıllardır sinüsten diye biliyorum Roza çıktıktan sonra farklı bir kızarma olmadı sadece burnumun ucu kızardı
Sanırım bu hastalık hakkında birşeyler biliyorsunuz yüzümün boynuma yakın kısmında çenemin yanlarında (?) Kılcal damarlar belirginleşmeye başladı normal mi
zaten öyle başlıyor bende de 2018 başladı birde onun atakları var 4 yıl çektim. şimdi ataklar yok sadece yüzüm kırmızı. burnum kırmızı ve kılcal damarlar çıktı. ayrıca elmacık kemiklerini orada sabit kırmızı oldu
Kötü bir görüntü oluyor mu ve her yaz cikiyor mu bu nelere dikkat etmem gerekiyor atakları bende ilk çıktığında geç kaldım randevu bulamadığım için hiçbir şey yapamadım ama şimdi çıktı krem kullaniyorum çıktığı yerlere azaldı yani önceki kadar değil seneler sonra çıktığında daha mı kötü olur hafiflemiş mi olur
alakası yok 7/27 çıkıyor. yazla bir lakası yok. zamanla artıyor atak da her zaman oluyor. kremle geçmez. tedavisi olmayan ve geçmeyen bir hastalık
Sıcaktan çıktığı için yaz diyorum yoksa bilmiyorum hastalık hakkında pek bişey
işte sıcaktan sıcak banyodan sıcak içeceklerden uzak duracaksın
Ben abartı derecede çok çay içiyorum bu yüzden demir eksikliğim falan çıktı geçsin diye çok uğraştım bir de kaynar suyla falan duş alıyordum ama acayip sıcak su ile sonradan aslında yanlış bir şey yaptığımı fark ettim ama sıcak suya karşı falan dirençliyim elime kaynar su döküldü acıdı ama alışkın olduğum için acımadı çok tuhaf teşekkür ederim tavsiyeleriniz için dikkat edeceğim artık
et bende ediyorum ama 5 senedir hayatım kabus oldu
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!