Tâcımı alayım efem 😂😂😢
Kimse bunu yazmamış

Bıçakla kestim. Çok mu derin dikiş gerekir mi?
Geçmiş olsun dikişe gerek yok dikiş kanamayı durdurmak için daha çok atılır kanama durduysa bu şekilde dursun ya da yarabandı yapıştır bir kaç güne geçer..
Çok teşekkürler
Sadece derin soyulmuş dikiş için 1,25 cm'den daha derin olması gerekmektedir. Açıkçası dikişe gerek yok ama mikrop kapmaması için ya yara bandı ya da herhangi bir bezle üstünü kapatmalısın
O görünen kırmızılar var ya onlar elimin içi kan değil iç damarlarım. Bu dün oldu şimdi üstü kahverengi bi tabakayla kapanmış
Cevap
14Cevap
Dikişe gerek yok sadece üzerine hava alabilen yarabantlarından yapıştırın. Bir yere takılıp tekrar kanamasını engellemek için
Teşekkür ederim
cok derın degıl ız yapmaz bu benım elımı sac kesmıstı bundan daha derındı dıkıs falan attırmadık kabul baglayıp gectı buda her turlu gecer
Ara ara kanamis mıydı benim öyle oldu tabi yavaştan kapanıyor sanki bilemedim
damarım gozukuyordu mor mor ama bisi olmadı
o yara izi cok yuzeysel bir şey olmaz ama illaki diyorsan gıdıcem gıdıcem dıye doktora gıt 2 3 pansuman yapar 10 gunde gecıcek seyı 5 gunde gecırır sadece ekstra para alarak
Bende görüyorum çok korktum daha bi yerimi yaralamamisim şu ana kadar 😄
Gerek görürsem giderim mutlaka
Bi şey olmaz dikiş atma sonra izi kalıyor , benim elimde bacağımda yaralanmalar sonucu dikiş atılmıştı izleri az da olsa kalıyor
Teşekkür ederim. Galiba sağlıkçılar o kadar derin değil dediler 1 haftaya inşallah geçer. Uyarı için sağolasın bilmiyordum
Derin değil zaten 🙃 kanamamış bile , bizim ki kesik olunca daha takmıyoruz bi kaç güne geçiyor
Yok çok kanadı turnike yaptım durdu tekrar tekrar kanadı bu artık kanın bittiği yer 😄
Avcum kan dolmuştu 😢
Olsun yine de buna dikiş olmaz bıçak gibi yırtsaydı dikiş atılırdı , geçmiş olsun 💐
Teşekkür ederim 🌸
affedersın bunun neyıne dıkış atılacak? zamanla derı kendını yenılıcek bısı yok bunda. çok garıp bı kesık
Ne bileyim çok kanadı korktum böyle kesmemistim hiç
fotoğraf ne kadar yakın olursa olsun bir şey demek zor açıkçası ama yine de derin kestiğini düünüyorsan her ihtimale karşı doktora gitmelisin bence
Gerekmez zamanla kabuk bağlar sonra deri kendimi yeniler
O kadar derin değil diyorsun. O görünen kırmızılar var ya onlar elimin içi kan değil iç damarlarım
Şüphen oluştuysa git acile onlar daha iyi
hayır, madecasol ve tentürdiyotla pansuman yap, 1 haftaya geçer
Cok. geçmiş olsun
Teşekkürler
Geçmiş olsun benim elim acıdı valla
Yarık yok ezilmiş gibi duruyor
ne dikişi yaf azcık soyulmuş işte
Ama canım çok acıyor ve şişti zonkluyor ve çok kanadı
Dikişlik bir şey yok deriyi sıyırmış sadece.
Çok kanadı öyle demeyin
Tabi dikiş gerek yokmuş
Teşekkürler. Yanlış ablacığım bir şey yoktu
Sıyrık mı yarık şeklinde mi kesik
Geçmiş olsun
Gerekmez.
Dikişlil değil
Şakacı şey seni
gerekmez
Bişi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?