İnsanın hayatı gözlerinin önünden geçip gidiyor.. O ameliyat masasından kalkamayabilirim diye korkuyor insan..
Evet bir çok kez ameliyat oldum.. Hayatımdaki en büyük en tehlikeli ameliyattı.. Resmen ölümle yaşamak arası bir şeydi.. O psikoloji bambaşka.. Ameliyat olmamış olsaydım.. Her an bir yerde düşüp kalabilirdim.. Yine hayatım riske girmiş olacaktı.. Ameliyatımı oldum.. Sadece tek korktuğum ya sevdiklerimi tekrar göremezsem oldu.. Hayat çok kısa her an başımıza ne gelir bilemeyiz.. Oyüzden yaşamın kıymetini bilin..
Ben korkmuyorum aksine doktora şu smeliystımı yapta kurtulim dediğim oldu. 6 yıl önce yüksekten düştüm vücudumda bir sürü kemik kırdım ciğerlerim kan topladığı için 6 gün ameliyat olmadım üstelik omurgamdan 6 gün boyunca hareket etmeden sadece tavana bakmak ve acı çekmek snlatılmazdı ameliyat olduktan sonrası zorlı oldu benim için
bende Akdeniz anemisi var okuldan döndüğümde açtım yemek pişene kadar camda oturuyordum annem yemek hsxır demesiyle benim kalkıp başımın dönmesi ve dengemi kaybetmem bir oldu. Aslında belki bu kadar çok kırılan kemiğim olmazdı. Düştüğümde bayılmışım ve saatler sonra bulundum uyandığımda etrafta kan görmeyince ayağa kalkmaya çalıştım düştüğümü bilmiyordum bile bahçede düşüp bayıldım sanıyordum.
Annem çok kötü oldu yoğun bakım da çok fazla kaldım kırıklarım da tehlikeliydi boyun, omurga, kalça çok fazla acı çekiyordum. Yoğun bakımda da kimseyi yanıms almıyorlsrdı annem gelince de 5 dk duruyordu onda da zaten dokunması yasak oluyordu çığlıklsrımı duyuyordu sadece 😥şuan gayet iyiyim ameliyat oldum 4 ay boyunca hiç kalkmadan oturmadan uzandım. Şimdi görsen sanki hiç bir şey yaşamamış gibiyim
Hayır ben korkmuyorum zaten burnumdan iki kere ameliyat olmuştum nefes alma sorunum olduğu için ve hala da devam ediyor eğer ameliyat yapabilecek doktur bulursam yine ameliyat olmayı düşünüyorum çünkü normalde burun etleri alınmıyor. eskiden olsa alınırdı ama şu an bunu yerine küçültüyorlar ama ne kadar denersem deneyim geçmedi hala nefes alamıyorum rahat şekilde.
Açıkçası gerekli olduğu zaman tabii ki ameliyat olanak mesela ben iki sefer ortopedi ameliyatı geçirdim tabii ki onun sonrasında acı ve ızdırabı olduğu için artık bende bir korku durumu yaptı evet