Zice bir hastaligimmi var?

Ben 18 yaşindayim genel olarak asosyal biriyim ve kendimi qarip his ediyorum asiri sessizim ve insanlarla konusurken dilim dolasiyor kizlarla konusurken daha beter oluyor en son bir kizla ailem disinda 8 9 ay once konusdum arkadas ortamim yok ve elimin tutari yok arabam oldugum halde kullanamiyorum ve cok hayal kuruyorum bazen durdugum yerde donup kaliyorum ve nedensizce yolda yururken birden yuzum guluyor babam bu yuzden beni deli zan ediyor dalqa geciyor kurdugum hayalerse gerceklesmiyor yasitlarimnan farkliyim cogu yasitim beni aptal ve beceriksiz zan ediyor ailemde oyle aile baskisiyla veterinerlik okuyorum ve hic bir sey anlamiyorum ordada herkes dalqa geciyor cok yavasim ve cokda unutkanim bir is yaparken cogu seyi unutuyorum kucuklugumnen beri hep azarlandim dovuldum sovuldum eski sinif arkadaslarimnan tut yenilere kadar hep disladilar beni eskiden kiloluydum eski sinif kizlari benimle hep dalqa gecer alay ederdi halbuki ben hic bir sey yapmadigim halde bu olaylara gore 1 2 defa kavqa edip agiz burun kirdim ve benim neden yaptigmi sormadan hep olan bana oldu futbol ve tarihe asiri ilgim var hatta amator ve ya alt liglerde futbola baslamak olmazsa tarih profosoru ve ya tarihi islerde calismak istiyorum ama aile ve akrabalar bana ailene karsi geliyorsun diyorlar bu hayata hic guvenmedim 1 kiz sevdim 4 yil halada seviyorum oda soradan sevgili yapti benim hayatim bir hic ne istedigim yerdeyim nede sevdigimnen guvendim ve halimde garib gun gectikce her yerimde siyah benler ortaya cikiyor gozlerim yaniyor durduk yere gunum telefonla geciyor belkide ona gore malim ama 5 sinifa kadar ailem telefona izin vermedi her gun dahada kotulesiyor kac defa duzeltmeye calisdim olmadi
Qaliba hastaligim var psikoloji bir hastalikmi yoksa sendrommu ya da asosyalim diyemi boyle bilmiyorum gecmisi iyi hatirliyorum ama calisirken ders yaparken cok seyi unutuyorum
Yol giderken guluyotum kendi kendime kendimle konusuyorum hatta agliyorum
Asiri cocuksuyum yasitlarimnan cok gerideyim
Zice bir hastaligimmi var?