Acı çok fazla değil uyuşturmalarına rağmen acı hissediyorsun ancak dayanılmayacak gibi değil 3-5 dakika arası sürüyor önemli olan kendini kasmaman kasarsan çok canın yanar
bir şey daha soracaktım. Penisten içeri serum sıvısı veriliyor demiştin. Ee bu sıvı idrar yapma hissi vermiyormu. İşlem sırasında cişin gelmiş gibi olmadı mı.
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Birazdan sistoskopi yapılacak beyler daha önce yaptıran var mı acayip korkuyorum şuanda bir erkeğin en masun anı bu heralde?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
oney ilk defa duyuyorum
😥😥😥😥😥
Penisten kamera sokacaklar
Yaptılar mı sistoskopi
Yaptılar
Nasıl yapılıyor banada yapılacak
Anlatirmisin
Lokal anestezi ile uyuşturuyorlar ardından penisin ucundan kamera sokuyorlar serum poşedinde bir sıvı var doğrudan kamera ile penisin içine basılıyor
Acı çok fazla değil uyuşturmalarına rağmen acı hissediyorsun ancak dayanılmayacak gibi değil 3-5 dakika arası sürüyor önemli olan kendini kasmaman kasarsan çok canın yanar
Bide sıkıntı şu missionary e yatırıyorlar aq
Uyutma yapmadılar mı. Bana uyutmadan yapicaz dedi doktor. Birde tamamen soyuyorlar mı kıyafeti
Görmüyorsunda çıkarıp soksalar bir şey yapamazsın
Uyutma yok lokal anestezi penise uyuşturucu iğne vuruyorlar
Neye yaptırıyorlar
Soyuyorlar ameliyat kıyafeti giyiyorsun
Missionary pozisyonu
İnternet te. baktim bacakları iki yana açıp yapıyorlar öyle mı olacak yoksa
Evet işte onun adı missionary
Hemşire olmaz inşallah bayan görevli utanırım
Korkma fazla ben tribe girmiştim çok korkuyordum ancak beklediğim gibi değilmiş korkmana gerek yok
Tıpta ayıp olmaz kanka utanma benimki kadın hemşireydi çıkardım kamerayı sokmadan önce oynadı hatta
Temiz gitmek gerek dimi
Temizlen öyle git
Niye oynadı
Ne yaptı
Hissediyormuşum falan dedi uyuştumu diyedir heralde
Traş olup giderim. Ameliyat önlüğü üstümde kalıyor değilmi
Evet üstünde kalıyor
Rahatsızlığın ne belki aynıdır yardımcı olurum
Kamera girince penis acımıyor mu
Tek bir kötü yanı var işlem bittikten sonra 2 gün boyunda içerken biraz acılı işiyorsun benim 1 gün sürdü
İdrar zor yapma ,. yavaş yapma
Acıyor ama çok fazla bir acı değil uyuşturuyorlar
İdrarını yaparken sorun yok normal ancak canın yanıyor biraz onu fazla takma kafaya geçiyor zaten
İşlem sırasında sertlesmez inşallah
Korkudan kalkmıyor zaten
Sen giderken extra bir hazırlık yaptın mı
Yok sadece temizlik yaptım dışında birley yok
Hastalığını söylemedin hala
Kanka zor idrar yapıyorum. Mesane tam bosalmiyor
Ona bir şey diyemem
Ben ilişki sonrasında penisten kan geliyordu onun için oldum
Zaten boş boşuna yaptılar temiz çıktı sorunda kendiliğinden düzeldi
Geçmiş olsun. Bakalım benide yatiracaklar o masaya nasıl olacak
İşlem bitince kendin mi kalkiyon masadan
Sağol
Kendin kalkıyorsun kanka ameliyat olmuyorsun korkma küçük bir işlem kısa sürüyor zaten
bir şey daha soracaktım. Penisten içeri serum sıvısı veriliyor demiştin. Ee bu sıvı idrar yapma hissi vermiyormu. İşlem sırasında cişin gelmiş gibi olmadı mı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!