1.73 boyunda 59 60 kilo arası gidiyorum. Sizce kilo durumum nedir?
Zayıf
Normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğe göre zayıf
:( napsam kilo almaya baya çabalıyorum
Bol bol gece öğünü, arada protein tozu, kh ağırlıklı beslenme hop tamamdır bu iş 😊
Yani bol bol para harcamak gerek... Fakirlikten zayıfmışım😂
Ahahah aynen 😅 gerçi ucuz abur cuburlarla da kilo alırsın da o çok sağlıksız olur😊
Şimdi Nutellalı yulaf yaptım, nohut dürüm yiyip üstüne bi kase yicem. 1 1.5 kg gelir diye umuyorum 😂
1 kg yaklaşık 7000 kalori onu 1 günde almak çok zor😀 ama nutellayı bol tutarsan 400-500 gr alabilirsin 😀
Aslında alıyorum ama uyuyup uyanınca bi bakıyorum 1.5 kilo vermişim... Sorun bu yoksa alıyorumm
Her gün mü tartılıyorsun peki? Eğer bunu yapıyorsan bu çok yanlış zaten, haftada 1 gün belirle kendine ve o gün tartıl, mesela bu akşam yedin ya, yarın sabah bir tartıl, 1 hafta benzer yemek düzeninde devam edip haftaya pazartesi tekrar tartıl sabah
Her gün tartılıyorum ama daha çok bak bugün az yemişsin düne göre düşmüş diye kendimi telkin etmek için. Bi yerden sonra zoraki yemek yoruyor...
İşte o yüzden hem kendini aşırı zorlama hem de sürekli tartılma☺️
😊 Haklısın da çok yemeye zorlamazsam kilo ilerlemiyor, metabolizmam çok hızlı... Deneyeceğim ama teşekkür ederim. Eigi sana vericem😄
Teşekkürlerrrrr, bol şans😊
😊😊
Cevap
2Cevap
Baya zayıfsın
Abart, 5 kilo alsam ideal kilodayım ne bayası
Kafama göre sallayip da yorum yapmıyorum canım Arkadaşım seninle aynı boyda ve 70 kilo kürdan gibi çocuk
Bence sağlıktan anlamıyorsun, 70 kilo olup kürdan gibi olmasına imkan yok.
kilo alınır da verilir de sen elestırı kaldıramıyorsan soru sorma hıc
Eleştiri değil bu yanıldığı söyledim, zayıf olduğumu kabul ediyorum ama baya zayıf değilim. Beni geçtim 1.73 boyunda 70 kilo olan biri kürdan gibi değildir imkansız.
Zayıfsın aga
:( önerin var mı
Zayıf
Önerin var mı
Biraz zayifsin
Evet sanırım, herkes de öyle dedi...
Zayıfsın
49 50 den geldim, o zamanki halini düşün bide 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar