Dün saat beş gibi işyerime gittim hastane işlerimden dolayı patron bana sabah işyerinin kapanışını verdik kapatıyoruz dedi bi günde yapılıyomu o işler hemen öyle bi bilgisi olan yazsın bu konuda çok şaşırdım açıkçası
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kapanma işlemlerine 1 ay önce başlamıştır, bugün sonuçlanmıştır. Bugün kapatıyoruz diyip yarın kapanması gibi bir sistem yok tabii ki; şirket kapatmak o kadar kolay değil.
Diyosun
Sigortalıydım bide
Siz şirkete gitmeye devam edin ofis açık olduğu sürece.
Gelme dedi ama
Öyle bir günde kapatılmıyor adam şunu demek istemiş yani kibarca işe gelme demiş Anladın mı sen Ne süredir orada çalışıyorsun ve hastaneye giderken patrona haber verdin mi oradaki sektör ne üzerine
Tekstil işi
Arkadaşım ya sorularımın hepsine tam cevap ver ya da yazma bir şeyi bir durumu netleştirmeye çalışıyoruz değil mi Ayrıca sigorta girişin var mı senin orada
Evet vardı
Ya Sen gerçekten de cinssin ha gerçekten de sen cins birisin Ben bir sürü soru sordum Sen bana tek kelimeyle dönüş yapıyorsun ya senin Allah belanı vermesin ya adam inşallah Seni kapının önüne koyar da işsiz kalırsın Defol git ya senin bir kere zeka sorunun var ya arkadaşım zeka sorunun var senin sen bu kafayla zaten Nasıl iş buldun onu da anlamıyorum yani akşama kadar Gezmiş Gezmiş Gezmiş hanımefendi mesai bitiminde iş yerine gitmiş ben geldim demiş Hayret bir şey ya zaten senin sorulara verdiğin cevaplardan Kapasiten ortada adam seni niye çalıştırsın be
Kesssss
Sen kes be kapasitesiz saçma sapan cevaplar veriyorsun sana adam gibi anlatıyoruz durumu değil mi bir soru sordun yardımcı olmaya çalışıyoruz Boş boş hareketler yapıyorsun be zekadan yoksun insanlara Burada Laf Anlatmaya çalışıyoruz ya Hadi git de halin varsa gör
Psikojim iyi değil beş yıllık sevgilimden ayrıldım üstelik işsiz kaldım
çocuğa neden kötü davranıyorsun? Psiklojnin bozuk olması sana yardım eden birini tersleyeceğin anlamına gelemez
Ya iyimisin oku yorumları ilk kim terslemiş
sana soru soruyor ve cevaplamıyorsun ama
Cevaplamamışmıyım
Cevap lamışım adam üstüne bela okuyor ben hiç bi hakeret etmede bişi demeden
Senin psikolojin kötü olabilir Bunu ben bilmiyorum bir şey anlatmadın Ben sana burada hukuki anlamda yardımcı olmaya çalışıyorum Ne yapman gerekiyor onu anlamaya çalışıyorum ama sen ne yapıyorsun cevap vermeye dahi üşeniyorsun 5 yıllık sevgilinden ayrılmadın 5 yıllık sevgilin seni terk etti ve bu 5 yıllık sevgilinde senin sevgini aşkını kullandı O da Gayet net açık ortada zaten o da ayrı bir problem
@lolly_gag destekleriniz için çok teşekkür ediyorum
Nerede n biliyon kulandığını
Kesinlikle öyledir bu tür şeyler Şaşmaz
Bayyy
Asıl sana bay 5 yıl boyunca adamın kölesi olmuşsun ağzından bir kelime çıkmamış kendini savunamamışsın gelmişsin burada bana erkeklik yapıyorsun ahiret bir şey ya hayatını mahveden adama posta koy bana değil kızım
Ne diyorsun sen kimsin ya
Uzaaaa
Seni kovmuş sanırım
Ne alaka