Zayif kizlar balik etli kizlara gore neden daha cok tercih edilir neden daha cok iyidir. Neden erkekler cok zayif kizlarla evlenir hep
Cevabın nedir?
+1 yılCunku beynimize empoze edilen budur. Zayif olan kizlar guzeldir. Kaslari olan erkek yakisiklidir. Erkekler kendilerini fiziksel olarak kasmasalar bile, kadinlar kasmak zorundadir. Erkegin gobegi vardir, tas gibi hatun ister. Erkegin tipine bakilmaz, ama o gider off bacaklara bak der. Kadinlar her zaman sosyal medyanin ve kisilerin belirledigi beden olculerinde olma zorunlulugundaymis gibi hisseder kendini. Halbuki olay bu kadar komplike degildir. Insan kendini nasil iyi hissediyorsa, oyle iyidir. Bir insan kiloluysa da guzeldir, zayifsa da guzeldir. Ayrica burada kilolari olan insanlarla dalga gecme hakkini kimse vermez, veremez. Kendinize gelin. Insanlari siniflandirmak bos beyinlerin isidir. Beyinlerinizi doldurmaniz dilegimle.
Not: Kilolu falan degilim, insanlarin ayristirilmasina farklilarmis gibi bakilmasina karsiyim. Yasasin insanlik, cut!30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zayıf kızlarda günümüzde kabul ettirilmiş 90-60-90 gibi ölçü kalıpları ve victorias secret gibi mankenlerin revaçta olmasıyla "off taş" mantığından tercih edilir. Evlenme konusunda aslında buna erkeklerin dikkat etmesi lazım. Kafamı nereye çevirsem herkes keyfine ;) sezaryan yaptırıyor, ondan sonra löp bir göbek :)
Zayıflarla çıkıp gezip, balık etli daha kadınsı bayanlarla evlenen cok erkek gördüm. Ayrıca bu tercih meselesidir. Kimileri gece uyurken tahtaya sarılmak ister, kimileri de pamuğa.20 Yorumla
güzellik görecelidir panpa, kolombiyada mı bir yerde zayıf olan kızlara ucube gozuyle bakıyorlarmış herkes şişman seviyormuş ve kızlar özellikle şişmanlamak için patlayana kadar yiyorlarmış.
yani zayıf kızlar güzeldir diye bişey yok, algı meselesi11 Yorumla
Soran+1 yılAynen katiliyorm
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkuyorum ben balık etli kızlardan
512 Yorumla
Soran+1 yılHahah neden :D bencede korkunclar
Cevap sahibi+1 yılbir tane öyle sevgilim olmuştu kız sarıldığında kemiklerimi kıracak gibi oluyodum :)
Soran+1 yıl:Dd tosun paşa gibi :Dddd elleri falan da kocaman ayy
Cevap sahibi+1 yılLütfen hatırlatma , hala gece rüyalarıma giriyo üstüme koşarak geldiği...
Soran+1 yılHahaha :D yanliz sen kilolu kizlarla baliketli kizlari karistirdin sanirim ben ideal kilosunda olan kizlari kasdediyorum 55 60 kilo arasindaki kizlar balik etlidir 61 oldugi an kiloludur
Cevap sahibi+1 yılyooo benimki de o senin balık etli tarifine uyuyodu :)
Soran+1 yılOo super o zaman bunca degisik insan arasinda tek sen ciktin. Sevdim seni. Sevmeyin oyle kizlari ya igrencler :D zayif sevin mis gbi incecik en kucuk yag yok ne guzel oh
Cevap sahibi+1 yıloh ki ne oh :) eic için teşekkürler
Soran+1 yılBunca saçma salak cevap arasinda en iyisi seninkiydi cunku ☆
Cevap sahibi+1 yılkötünün iyisi olmakta iyiymiş :)
- +1 yıl
O kadar komik haldesiniz ki diyecek birşey bulamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
73Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebegim sen kendini nasıl avutuyosun böyle ya? 10 erkege sor zayıf kız mı tercih eder yoksa kıvrımlı kız mı. kimse iskelet gibi tahta gibi kızı istemez. poposu dümdüz kalca kıvrımı hiç yok düşünsene. erkekten ne farkı kalıyor o zaman kadının. erkekler dolgun kalca çıkık popo ince bel dolgun göğüs sever bebegim. sen 49 kiloyla bunların hangisi sende var? eminim dümdüz biseysin:D he sakın kiloluyum sanma boyuma göre 1 kilo eksiğim ya da 1 kilo fazlam yok. sporcuyum :D zaten olması gereken de bu. poposu içine kaçmış kızları görmekten bıktık artık türkiye de. dünyada en cok beğenilen kadınların hepsi kıvrımlıdır beyonce, lopez, shakira vsvs :D
510 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle. belle kalcanın arasındaki fark 25 cm den fazla olmalı:) ama hanım kızımız da nerdee :d beliyle kalcası aynı düzlükte değilse bende bisey bilmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılkızın fiziği hoş gercekten :)
Soran+1 yılKeske bende mukemmel olablsem canim ama ne yapayim. Vucut tipim kum saati degil :( bu yuzden ne yaprsam yapayim hoş olamiyorum. Ne mutlu sana allah fizigini bozmasin asla...
Cevap sahibi+1 yılsporu dene bak cok şekillenir vucudun
Soran+1 yıl1 yildir fitness yapiyorum zaten popo kucuk gogus buyuk benimde ve orantisiz duruyo. Omuzlarim cok genis kalça çok dar. Ama olsn bilmiyorm memnunum
- +1 yıl
ahah helal lan:Dd
Cevap sahibi+1 yılo zaman neden zayıflık güzeldir diye baslık açmıssınn onu anlamadım
+1 yılSu eic'daki sohbetinizi okudumda gerçekten acinasi haldesiniz, insani sadece kilosuna göre degerlendirmek ya da iyi/kötü kategorisine sokmak ancak senin ve sana katılan düşük iq'lü insanlarin yapabileceği bir tercihtir. Dünya sizin gibi işe yaramaz beyinlerden arinsa eminim daha refah ve gelişmiş bir yer olurdu.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.gazetepress.com/.../ezgi-mola-kilolu.jpg
www.emlakpencerem.com/images/galeri/131_6.jpg
bakış açısı16 Yorumla
Soran+1 yılVaay kiz neymis ne olmus
Cevap sahibi+1 yılezgi molanın güzelliği ortaya çıkmış şişmanken de güzeldi ama kimse farketmedi tabi
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılbalık etli kadınlar kötü olmaz ama ne kadar olduğuna bağlı aşırı olanları erkekler pek sevmez ama zayıf kızları da sevmezler orta kiloda olacak bana inanabilirsin
Soran+1 yılEic e bak. O mesela sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılistisnalar kaideyi bozmaz
+1 yılzayıf kız bakımlı kızdırda ondan hep 1 adım öndeyizdir !!!
33 Yorumla
Soran+1 yılTabikide. Zayif kiz mukemmel kizdir bir kere
- +1 yıl
Aynen öyle zayıflar candır sütü ocakta zayıfları kucakta 😄
Ya görsellik. Yani bilimsel bir açıklama der ki zayıf olan kızlar erkeklere daha çekici gelir. Gösterişin hayattaki yeri işte
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Zayıf kızlar güzel, balık etliler orta halli, şişmanlar çirkin diye kesinleşmiş bir kavram yok. Sen zayıf olduğun için öyle düşünüyorsundur. Iyyyy dememelisin. Ölene kadar zayıf kalacağının garantisi yok. Sınıflandırma yapmayın sonra vay efendim ben niye yalnızım ;) kendinizi mükemmel görüp başkalarını küçümsemeniz kişiliğinizin kalitesini gösterir.
30 Yorumla
+1 yılŞimdi düğün zamanı geldiğini düşün şöyle 100 kg üzerinde biriyle evlendiğimizi bizim etimiz ne budumuzda biz onu kaldıralım o sıra rol değişir artık gelin damadı kucaklar:) Fıtık oluruz mazallah onun için zayıflardan tercihimiz.
12 Yorumla- +1 yıl
balık etli kavramın eror veriyor :D
- +1 yıl
bende ortası hiç bir şeyin ortası yok :)
Zannımca çok zayıfsın ve karşına çıkanlar hep balık etli dediğinden istediği için işin olmamış ve aşağılık psikolojisine kapılıp bu başlığı açmışsın. Dediğin gibi bir dünya yok. Herkesin zevki bir mi ki herkes aynı tarz insanı sevsin aynı tip insanla evlensin.
10 Yorumla
+1 yılSana göre öyle belkı bana görede öyle ama herkese göre öyle değil!
Bende kılolı kızlarımızın saglıgı ve mutluluğu için ibret olsun dıye sevılmemelılerkı zayıflasınlar
Abı o ne öyle kafam kadar göğüs sert olsa bıseyde demıcem istese karnına bağlıcak o halde :D01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :Ddd
Çünkü ileride su aygırına dönüşüyorlar :)) bide çocuk doğursun hepten vücut alsın başını gitsin çıplakken düşünemiyorum ben kız olarak iğreniyorum ya :) çok çok zayıflıkta güzel değil ama
10 Yorumla
+1 yılZayıf kızlar balık etli kızlara göre daha güzel değildir, zayıf kızlar bakım konusunda daha az sıkıntı yaşar, balık etli kızlar kendine her yönden dikkat etmelidir, hassastır.
cut.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah aşkınaaa bırakın şöylee soruları yaaa yok nerenin kızları güzel yok nasıl kızlar güzelll tövbe tövbeee... herkes kendine baksın güzellik denilinceeee... evlilikte nasip kısmettirrr zayıfa şişmana bakmazzz... kısmetinde varsaa evlenirsin zatennn...
10 YorumlaOnlar yatakta zevk vermedikleri için tercih edilmezler zayıf kızın vajinası da çok dar olduğu için özellikle gerdek gecesi anlatIlmaz yaşaNIr ayrıca çocuk doğduktan sonra da zayıfliklarını koruyabiliyorlar
10 YorumlaYerinden oynamayan şişko kadını ne yapıcam ya kaldırabildiğim zayıf kadını tercih ederim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSupersin
+1 yılsarildigin zaman eline yaglar gelmesinden hoslanmiyolar :dddd
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılÖyle birşey yok. Kilo alsam daha güzel olurum mesela
21 Yorumla
Soran+1 yılKac kac kilosun
+1 yıl2:14 - 2:16 arası:
https://www.youtube.com/watch?v=0Xn17yRv1Wc00 Yorumla
+1 yılZayıf veya kilolu fark etmez. Dış görünüş önemli değildir. Yeter ki kişilik sahibi, ailesi ve çocukları için gerekirse canını gözünü kırpmadan feda edecek, analık vasıflarına sahip biri olsun. Erkeğinin yüzünü yere eğmesin.
Ama tabi o hatunların nesli çoktan tükendi memlekette...01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
peki sence neden zayıf erkekler şişman kilolu erkeklere göre daha çok tercih edilir sen ver bakalım cevabı bu sefer?
01 Yorumla
Soran+1 yılZayif erkek degil ideal kilodaki erkek tercihimdir
Kız dediğin zayıf narin olucak aga kilo ne kızda nede erkekte hoşbişey değil giyim konusundada zayıf birisi daima şıktır
20 YorumlaDostum zevkler tartışılmaz denir ona.. :)
İnsanı güzelliği fiziki bir yargı olabilir ama aslında bir insanı güzel yapan fiziki bir yargı değildir.10 Yorumla
+1 yılZayif degilde fit vucudlu kizlar diyelim
Ayrica erkekler ileriyi dusunurek zayif kizla evleniyo nasil olsa evlenince kilo alcak daha kilolusuna ne gerek var :)14 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya kilolu ve balik etli kizlar gereksiz onlar evlenmesin evde kurusun demi :)
- +1 yıl
Öyle deme günaktir yaziktir. :)
- +1 yıl
Onlarlarada sisman erkekler evlensin :)
Soran+1 yılAmaan bosver herturlu eziyeti hakediyo onlar siz tamamen bizi begenin avuclarini yalasinlar hahayt
+1 yılayni düsünce de degilim, biraz tombul ama güzel olan kizlarda var :) Ama su bir gercek ki, tombul kizlarin yüzü cok tatli oluyor :)
00 Yorumlabende zayıfım kilo alamıyorum ama balık etli ve hafif toplular daha çok hoşuma gidiyo bazı insanlara kilo yakışıyo gerçekten
15 Yorumla
Soran+1 yılBoy kilo ne
Soran+1 yılZayif misin sen simdi. Ben 166 50yim diyetteyim vermeye calisiyorm
Soran+1 yılYapmamalilar bence kilo vermelisin
+1 yılBen balık etli kızları tercih ederim. Zayıf olanlar itici geliyor bana.
20 YorumlaBu kaniya nereden vardin? Balik etli kadinlar daha tercih edilir. Ele gelmesi için
40 YorumlaÇünkü yüzleri gözükür giydiği yakışır hareketli olurlar
00 YorumlaKendim hayvan gibi olsam da zayif kızları tercih ediyorum. İleride zaten balik etli oluyorlar. Ancak balik etliler şisgo oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ilk doğumdan sonra +15 kilo alınıyor kimse şişman birini istemez.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü yağları olmadıgı için vücut hatlarında kendine de spor ile bakıyorsa tadından yenmez.
10 Yorumlaince belli olsun benim ki si demi filan da normal :D
00 Yorumla
+1 yılben çok zayıf değilim:) balık etliyim çok zayıfta olduğum zamanlar oldu ama çok zayıflığı beğenmiyorum böyle gayet güzelim :)
00 Yorumla
+1 yılzayıf kız tabiki.. hopp dedin mi kucağa alırım rahat rahat. ondan sonra poposunu avuçlayabilirsin istediğin gibi
21 Yorumla- +1 yıl
+++
Balık etli candır jenifer lopET Angelina Jolie Monica bellucci kim kardashian latetitia casta hangisi zayıf
02 Yorumla
Soran+1 yılAngelina jolie balik etli mi kardesi
Benim nişanlım hafif balık etli
Zayıf kızlar erkekleri sehventlendiriyor lar onun icin ALLAH affetsin onları014 Yorumla
Soran+1 yılOyle mii :) erkekler bizi begeniyo yani cok sevindim zayifladikca zayiflicam o zaman oley
Soran+1 yılSaçma saçma konusma
Soran+1 yılBiz erkekler begensin diye variz hem evlenecegim wrkek diywlimki baliketli oldum sonra beni begenmicak baska zayif kizlara gidicek belki. Anlatabildm mi
Soran+1 yılHee her şekilde aldticak bildigim icin. Erkeklere guvenmiyirum evlenmicemde
Soran+1 yılDaha zayif olsam daha mutlu olurdum ve su an degilim cunki daha zayif degilim
Soran+1 yıl166 50 bende
Soran+1 yılBence sevgilin obez kusura bakma
sırf erkekler zayıf kız seviyor diye zayıflayan kızların beyinlerini kuşa taksak kuş ters uçar
00 Yorumlahep öyle diye bir şey yok. ama zayıf kızlar şu anda modası var. belki 20 yıl sonra şişman kız favori olacaktır. bunu bilemeyiz :)
10 Yorumlabalık etli kızlar zayıf kızlardan daha güzel oluyolar. kızlar zayıfıcam derken yüzleride çöküyo berbat
20 Yorumla
+1 yılçok zayıf da çok kilolu da hoş değil bence. zayıf olanlar da hastalıklı gibi duruyor.
53 Yorumla
Soran+1 yılHicte bile
- +1 yıl
sana öyle geliyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim ne derse desin zayıf kızlar popüler eski sevgilimden sırf kilosu göbeği için ayrıldım :) ne kötüyüm :)
10 YorumlaSen kilolu bir erkeği tercih eder misin bir sürü fit varken :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAslaaa
Zayıf olucak ama ele avucada gelecek olmaz öyle bir deri bir kemik :D
01 Yorumla
Soran+1 yılZayif ele avuca nasi gelsin
Hic de bile yani zayif kizlar guzel denemez. Cok guzel kilolu kizlar var.
10 Yorumlakimine hafif kılo kımıne zayıflık yakısır ama demek degıldırkı her zayıf kız guzel ya da her kılolu kız guzel bunu anlamamız ıcın foto koyun analız edelim sizi boy yan vs vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@aysegulkeyboardist sen misin yoksa başka biri mi :D
017 Yorumla- +1 yıl
Ozl yaz ozl
Cevap sahibi+1 yılevet evet sensin :D zayıflık düşkünü kız.. :/ 35 kilo olup ne yapacan Allah aşkına yaa :/ yaa 50 kilo civarı kız her zaman daha iyidir. hem sağlık hem görsellik açısından.. ben 40 kiloyum ama istemiyorum mesela..
Cevap sahibi+1 yılhem özel yaz ne demek anlamadım @hayalsizolmaz
- +1 yıl
Ozelden yaz yani
Cevap sahibi+1 yılkıza mı? kızın özeli kapalı ;) @hayalsizolmaz
- +1 yıl
O halde bana yaz :) napalim sansina kussun oda
Cevap sahibi+1 yılyok yok kimseye yazmıyom böyle iyi :D @hayalsizolmaz
- +1 yıl
allahm ya :)
Soran+1 yılSuuus ifşa etme kizim beni :D haha tabiki zayiflama manyagi kiz baska kim olabilir. Aferin akilli kizmişsin. Hadi yine guzelsin bende 40 olacam ins
Cevap sahibi+1 yıliyi hadi 40 ol güzelim ama 35 isteme sağlığını bozarsın :/ hadi Allah gönlüne göre versin ne diyim :D
Soran+1 yılAnnem bugun bana 35 kilo ol dedi
Cevap sahibi+1 yıla aaa annen hani zayıfflamanı istemiyordu? bak bence 40 güzel.. 40 ol daha fazlası kurtarmaz boyun uzun. 1.50 olsan tamam da 1.65 sin. gerçi o boya 40 da az da neyse :I
Soran+1 yılAnneme bir gariplik oldu bilmiyorum :D. Ya keske 40 olablsem olamiyorum ki offf 9 kilo vermek zor be :/
Cevap sahibi+1 yılzamanla verirsin takma kafaya
Soran+1 yılKeske 9 kilo vermek zorunda olmasam :'(
Soran+1 yılŞu an cok acim mesela
Cevap sahibi+1 yılzaten zorunda değilsin.. sen öyle hissediyorsun. dünyaya bir daha mı gelecen git ye kız :D kendine hayatı zindan etme zayıfsın zaten :D
Çünkü kadın demek zarafet demektir bu yüzden ince bel bayanın olmazsa olmazıdır
10 Yorumla
+1 yılince belli olsun yeter belinden tuttummmu direk dudagı dudagıma yapışacak
11 Yorumla- +1 yıl
İnce belli olmayan biri eksilemis kanka 😄
Gönül kimi severse güzel olur tercih bir yere kadar
10 YorumlaYa kim demişş? Kilo almak için canım çıkıyo zayıf bir kadın hiç bir zaman çekici olmaz öyle olsaydı Seksi reklamlarda ya da şarkılarda dolgun kadın kullanmazlardı. Kiloda iyi değil ama hafif dolgun olmalı hatun dediğin !!!
11 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kilon ne ki neden kilo almaya calisiyosn
- Sağlık konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılBalık etli tercihimdir.. Zayıf kızların hepsi güzel değil..
10 Yorumla
+1 yılYalnissin bence karakarteri çok sismansa beş para etmez
00 Yorumla
+1 yılKucaklaması daha kolay :)) Evin kapısından gelinlikle girerken kucağa almak diğerlerinde epey zor ;)
00 Yorumlakızlar neden hep yakışıklı erkeklerle evleniyor tercih ediyorsa ondan
20 Yorumla
+1 yılcok zayıf kızda çirkin oluyo bnce :) bayan dedigin ele gelcek kıvrımları hoş olcak :))
12 Yorumla- +1 yıl
oyy oyy oyyy :)
@dünyagüzelii tanıdığım birinden bahsediyorsun sanki :)) - +1 yıl
:)) aynen tam tahmin ettiğin gibi
+1 yılBenden voyu kisa ve zayif olmali yani 170-175 boy kiloda 50-55
00 Yorumla
+1 yılerkekler balık etli sever zayıfı alır istedikleri şekilde kilolandırırlar
00 YorumlaBu değişebilir bir şey.
10 Yorumla
+1 yılAslında balık etli daha iyidir onlar dil Görünüşe Önem verenler bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyoo bana göre kız dediğin balık etli olucak biz arkadaşlarla dalga geçeriz zayıf kızlarla çıta gibi diye kız dediğin balık etli olur aga
02 Yorumla
Soran+1 yılÇita gibi lafi dalga degil iltifattur
Cevap sahibi+1 yılhiç sanmıyorum genelide benim gibi düşünüyor erkeklerin çevremdekilerde dahil
+1 yılSağlık bunda etkili olabilir. Vücutta fazla kilolar sağlıklı olmamaya işaretttir
Benim fit kızlar ilgimi çeker02 Yorumla
Soran+1 yılSupersin
- +1 yıl
Sağlık açısından bakıyorum. Abartıyorsun :D
- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!