Sağlık Kıl dönmesi yaşayan var mı, ameliyat ile mi geçiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler+1 yıl Kasık bölgesinde penis in hemen aşağısında Kıl dönmesi yaşayan var mı, ameliyat ile mi geçiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alperdesorsun Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Ben oldum Doktor antibiyotik ve krem verdi geçti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl şu an çok korkuyorum maalesef doktora da gidemiyorum Yorumla Alperdesorsun +1 yıl Bende korkuyodum gittim erken gidersen ilaçla geçer Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Kıl mi dönüyor nasıl oluyor bu iş abse gibi mi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla _Expendable +1 yıl Ya bı bisturi ucu ile yara verip içi bosaltiliyor o zaman Yorumla Soran +1 yıl Yani evden uzaktayım ve doktora gidemiyorum Yorumla _Expendable +1 yıl Basit işlem ama niye gidemiyosun Yorumla Soran +1 yıl Kıl dönmesi ollarak söyledim ama acaba başka birşeymi anlayamadım ama kıl dönmesi gibi şuanlık hiç ağrı yok bi tek orayı sıkıştırınca acıyor Yorumla _Expendable +1 yıl Muayene ol bence Yorumla Soran +1 yıl Yaşım yetmiyor ve ailem ile paylaşamadım ve evden uzaktayız Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 329 cevap paylaştı. Ameliyat ile geçiyor 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ben oldum Doktor antibiyotik ve krem verdi geçti
şu an çok korkuyorum maalesef doktora da gidemiyorum
Bende korkuyodum gittim erken gidersen ilaçla geçer
Sivilce sıkar gibi sıkıp kılı çıkarmaya çalış
Kıl mi dönüyor nasıl oluyor bu iş abse gibi mi
Evet
Ya bı bisturi ucu ile yara verip içi bosaltiliyor o zaman
Yani evden uzaktayım ve doktora gidemiyorum
Basit işlem ama niye gidemiyosun
Kıl dönmesi ollarak söyledim ama acaba başka birşeymi anlayamadım ama kıl dönmesi gibi şuanlık hiç ağrı yok bi tek orayı sıkıştırınca acıyor
Muayene ol bence
Yaşım yetmiyor ve ailem ile paylaşamadım ve evden uzaktayız
geçiyor ama tekrarlıyor
Ameliyat ile geçiyor