Merhabalar
her büyük abdestimi yaparken makatta kanamam oluyor bugün ve 27 Haziranda kanım uzun pıhtılı bir şekilde geliyor. Bunun sebebi nedir, neyin habercisidir ve ne yapılmalı.
Merhabalar
her büyük abdestimi yaparken makatta kanamam oluyor bugün ve 27 Haziranda kanım uzun pıhtılı bir şekilde geliyor. Bunun sebebi nedir, neyin habercisidir ve ne yapılmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genç hastalarda taze kanama ( kırmızı renkli normal kan yani ) çoğu zaman anal fissur hemoroid gibi nedenlerden olur makatta şişlik ağrı vs olup olmaması önemli?
tedavi edilmezse ne olur
@user1000000000 hangisine bağlı olduğuna bağlı değişir ne kadar kan kaybı olduğuna bağlı da aynı şekilde
Benim bayağı ilerlemiş desenize. Birden fazla şişkinlik var ve her büyük abdestimi yapınca canım yanıyor ve hiç bir zaman büyük abdestimi yaptığımda o rahatlama hissi olmuyor. Çoğu zaman ise taze bir kan geliyor bu 2 defadır pıhtılı kan geliyor.
Pıhtılı kan gelmesinin habercisi nedir çoğu kaynak kanser falan diyor umarım öyle şey yoktur
Ben 21 yaşındayım her seferinde kabızım. Hiç kilo alamazken birden bire 51.6 kilo oldum
Kabizlik hemoroid oluşmasında risk faktörü
Tedavisi nelerdir. Kaynaklara göre sadece ameliyat yolu ile geçermiş doğru mu
bende de oluyo kac defadır gitmedim doktora sanırım kabızlıktan dolayı eger öyleysen cok zorladıysan yara olmus olabilir
pıhtılı degil tabi benimki seninki baska bir sey olabilir doktora görünebilirsin
Kanamam var memecikler de çıkmış bayağı ilerlemiş sanki. Artı pıhtı olayı ikinci kez oluyor bende🥺
Basur olabilir bende de var bol su ic duzgun beslen kabizligi cozmeden agri kesilmiyor gaita hep yumusak olmali
Hemoroid ve ilerlemiş olmalı.
fissür çatlak hemoroid
kan rengi nedir. açık mı koyu mu
Açık renk
açık renk ise sindirilmemiş kan. yani bağırsaktan geldiği kesin. kronik kabızlık yaşıyorsan normal. lifli yiyecekler tükmelisin.
Midem bulandı yaaaa
Hemoroid