İnsan vücudunda En gereksiz organ hangisidir?

İnsan vücudunda En gereksiz organ hangisidir?
İnsan vücudunda gereksiz olarak gördüğüm bir organ yok şu an için. hatta keşke fazladan mesela gözüm olsa güzel olurdu diyorum bunun dışında İnsan vücudunda gereksiz organ diye bir şey yoktur. Her organın kendine özgü bir görevi vardır ve insan vücudunun sağlıklı bir şekilde işleyişi için gereklidir. Bazı organlar diğer organlardan daha önemli görünebilir, ancak her organın kendi önemi vardır. Örneğin, apandis, bir zamanlar gereksiz bir organ olarak kabul ediliyordu. Ancak, günümüzde apandisin bağışıklık sisteminin bir parçası olduğu ve bakterilerle savaşmaya yardımcı olduğu bilinmektedir. Bu nedenle, apandis olmadan yaşayabilirsiniz, ancak bu, bağışıklık sisteminizin daha zayıf olacağı anlamına gelir. Sonuç olarak, insan vücudunda gereksiz organ diye bir şey yoktur. Her organın kendine özgü bir görevi vardır ve insan vücudunun sağlıklı bir şekilde işleyişi için gereklidir. ama bazı insanlar da doğuştan beyin ya da kalp bulunmuyor maalesef :D
Her organ gereklidir lakin bunu gereksiz kullanan kişiler var. Bıçak faydalı bir alet olduğu gibi, kötüye kullanılırsa öldürücü ya da felç edici bir alet de olabilir. İnsanoğlu beynini vatana millete hayır olmak için kullanırsa faydalı bir birey olur lakin zekasını topluma zarar vermek için kullanırsa şeytandan da aşağılık olur. Var olan hiçbir organ gereksiz değildir, onu gereksiz kullanan insandır. Yine azaları eksik olduğu halde bir çok başarıya imza atan, insanın yüreğine sıcaklık veren insanlar da var, azaları eksik olduğu halde kendini tamamlayan, her ihtiyacını gören, bir formül bulan, üretici kişiler de var. Kimisinin azası eksiktir lakin oturduğu yerden okuma yazma bilmeyene okuma yazma öğretir, ayaklarıyla resim yapar, kimisinin de her azası tamdır lakin asalak gibi yaşar, gider, ona buna nasıl zarar vereceğim diye kukuma kuşu gibi düşünür, durur.
Uzun yazanlara eig vermiyorum 😂
Eig almak için uzun yazmadım 😅
Hani uzun yazana eig vermiyordun :D
Bu arada diğer seçimlerin için de teşekkür ederim🌺
Boş geçmim dedim emek vermişsin🙃
Allahla aramıza girme niyetindesin sen sanırım 😂 Şimdi birine gereksiz diyeceğiz sonra zeval gelecek. Hepsi çok çok gerekli ama biri var ki olmasa o kadar derde sokmazdı zor durumda bırakmazdı deyip işin içinden çıkmak istiyorum😂 kalp oluyor kendileri
Hepsi gerekli ya
Cevap
8Cevap
Gereksiz olmayan hiç bir şey yok hepsi gerekli ki öyle yaratmış Rabbim.
Ne güzel yaratmış bizi rabbim 🙄
Gereksiz bişey yok bence ya erkeklerin meme ucu bile kas yapınca görsel şölenin bi parçası oluyor 😃
Kadınlarınki daha estetik degğil mi 🫤
Kadının kulak memesi bile estetik zaten 🤪
İşine gelmeyince 360 derece 😂
gereksiz olsa yaratılmazdı bence o sebeple hepsi gerekli
Yaa bi insanlardan kopya çek bak neler diyorlar bizde biliyoruz her bir orhanın görevi var 😃
Organ 😬
tamam orhanın görevi var 😂
Billur aga.
BİM poşeti gibi sallanıyor. İlişki esnasında dışarda kalıyor falan tuhaf ya
Gereksiz hiç bir organ yok.. Ama bazı insanlar da aksesuar organlar olabiliyor.. 😅
Apendiks gereksiz, sırf insanlara bir ölüm sebebi daha olsun diye var sanki.
Beyin. Kimse kullanmıyor ama taşıyor herkes. Boşuna yük. Kiloya da neden oluyor.
Ne bileyim hiç düşünmedim
Ayak parmakları bişeye yaramıyor mesela 😬
😂
Hepside gerekli senin kullanmadığın bir yerin var mı
Var evet
Neren
Kalbim kanka boşa çalışıyor gibi hissediyorum 😂
Lan valla fesat anladım
Sen neresi sandın 😂
Sen anladın 🤣😂
O gerekli şey 😬
😂🤣
Organı bilmem ama 20 dişi hiç mantıklı bulamıyorum
Diş ln o organ degil 😀
Gereksiz olsa yaratılmazdı 🙄
Gereksiz organ yoktur 🤔
Bazıları için beyin,
Bazıları içinde kalp ☝☝
Dalak gereksiz bir organ sayılabilir.
Kıl.
Kıl organ değil yalnız 🙄
Genelde bademcik derler.
hepsi gerekli
Hiçbiri
Safra kesesi
Apandisit tabi
Apandisitim yok🙃
Küçük yaşta sürekli apandisit yüzünden karın ağrılarım olurdu patlamaya yakındı ve aldirdik aslında patladığı zaman alınıyor fakat küçücük bir şey işte 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?