Sağlık Devlet hastanelerinde etsiz ben sildirmek için ücret alınıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Devlet hastanelerinde etsiz ben sildirmek için ücret alınıyor mu? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Râhvîń Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Sigortan varsa para talep etmezler 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Babamın sigortası üzerindeyim. Yorumla Râhvîń +1 yıl Ücret almazlar. Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Parasını bilmem ama bence uzak dur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 🥺 yüzümde birkaç tane var, çok rahatsız edici değil ama olmasalar daha iyi diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla başına iş acabilirsin benlerle oynamak sıkıntılı bende de var mesela yüzümde ama takmıyorum Yorumla Soran +1 yıl E ne olabilir ki, küçükler zaten 🤔 Yorumla
chenju Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Alınmaz diye biliyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
Sigaraiçmeyenerkek Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Benden ne olcak zararlı o iş nerende ben 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüzümde var Yorumla Sigaraiçmeyenerkek +1 yıl Dm at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sigortan varsa para talep etmezler
Babamın sigortası üzerindeyim.
Ücret almazlar.
Peki teşekkür ederim 🙏
Parasını bilmem ama bence uzak dur
🥺 yüzümde birkaç tane var, çok rahatsız edici değil ama olmasalar daha iyi diye düşünüyorum
Valla başına iş acabilirsin benlerle oynamak sıkıntılı bende de var mesela yüzümde ama takmıyorum
E ne olabilir ki, küçükler zaten 🤔
Alınmaz diye biliyorum
Peki teşekkürler
Knk yapmazlar serum al
Hayir
Benden ne olcak zararlı o iş nerende ben
Yüzümde var
Dm at