Bendede vardı böyle kararma ama doktora gitim almadım krem kalmadı hiç biri sonuç vermiyordu ama son beş ay önce lazer yapmaya gittim ve ternyoldan Homecare diye bi krem var onu aldım bi krem ve bi pembe paketi var onları kulandım gözlerime inanamadım o kadar memnun kaldım ki bi dene bu kremi bana dua ediceksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bendede vardı böyle kararma ama doktora gitim almadım krem kalmadı hiç biri sonuç vermiyordu ama son beş ay önce lazer yapmaya gittim ve ternyoldan Homecare diye bi krem var onu aldım bi krem ve bi pembe paketi var onları kulandım gözlerime inanamadım o kadar memnun kaldım ki bi dene bu kremi bana dua ediceksın
Yani sen elinden geleni yaptıysan demek ki rengi öyle çok mu koyu ki?
Bilmiyorum koyu işte😪
Hadi ya umarım partnerin sever bazıları buna çok takıyor (bende yok çok şükür)
İşte bende bundan korkuyorum
Ten rengin ne orası kaç ton koyu tenine göre
2 ton vardir bacaklarim daha acik renk vucuduma gore
Ten rengi ne? Esmer kumral sarışın
Esmer ama vucut rengi kumral gibi
Hmm yani bilemedim ki lazere falan gidiyor musun?
Hayır
Lazer fark ediyormuş jilet ile yapılınca kararma oluyor diyorlar o kadar kötü mü ya aklıma çok takıldı
Öyle şeylerle de almiyorum orayi
Neyle alıyorsun ki?
Eldivenle
O nasıl oluyor?
Kararma olmasin diye bunu bile yapiyorum hepte oyle yaptim ağdayla da aldim bazen ama onun disinda bisi yapmadim ama yinede boyle
Elinle cekiyosun işte doktor eldiveni takıp
Ayy çok acımıyor mu? Yani siz elinizden geleni yapmışsınız demek ki rengi öyle yapacak bir şey yok yani kaç yaşındasınız
Acısa bile dayaniyosun 😀 ama alisiyosun
Yani ne diyeceğimi bilemedim zor yani ben dayanamazdım ve vücudumda kıl çok fazla 😅
Kucuklugumden beri sen düşün ne acilara katlandik bee 🤣
Dayanirsin bence hahaha
Yani kadınlara olan saygım daha da bir arttı neşeli eğlenceli birine benziyorsun sizin için mahsuru yoksa sohbet etmek sizi tanımak isterim
Pamuklu iç çamaşırı falan giyicen hava aldırıcan gibi gibi şeyler ama karardıysa beyazlatman zor ya öyle seven bulucan şekli nasıl bari
Hepsini yapiyorum diyorum ama boyle hep
boş ver bazılarının baya ilgisini çekiyor mesela benim daha böyle tahrik ediyor
oyle olmasına niye üzülüyorsun ki? herkesin muhteşem olduğunu mu düşünüyorsun :D
geçmez evet zamanını boşa harcama kendini böyle sev
Limon sürcen.. amuşu mu diyorsun
Pembe mi olsun isterdim
Genital bölge mi
Evet
Beyazlatıcı kremler var denedin mi
Deniyorm ama bir sonuc alamadim henüz
Hemen sonuç alamazsın ya sen kullanmayı bırakma
Bakmakmaktan bi vazgeçsen yeterli olur
Normali bu zaten