Güncellemeler
+1 yıl
Size yazdığım durumdan önce de kavgamız olduğunda eğer yetersiz hissederse hemen intihar işine girişiyor psikolojik şiddet baskı yapıyor dayanamaz hale geldi durum kanlı halini attı bıçak attı yaralarını attı görmemi istiyor onu öldürdüğümü sanki asla gizli intihar etme yok amacı o halini görmem sanki ve sonra da beklentisi üzülmem onun için kendimi öldürmem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Psikolog değilim ama psikolojiye ilgim var. Danışabilirsin istersen
20 yaşında bir kızım, sevgilim de 23 yaşında. Konuşurken arada seni kendimden bile daha çok seviyorum gibi sözleri oluyordu ve psikolojiyle de ilgilenmeye başlayınca kendini sev vs gibi söylendim kendisine. Beni değiştirmeye çalışma diye sinirlendi. Sonra ufak bir olay oldu bunun üstüne ve geçiştirdim. Söyle diye tutturdu sonra da ben tehdit etmem yaparım dedi ve bıçak boğazında resim attı. Ölmek istiyorum dedi. Eskisi gibi beni sevmiyorsun vs dedi. Sonra da ölsem ne olacak ki falan dedi üzülürüm dedim dil döktüm onca. Kendinden vazgeçemezsin yani üzüldüm dedi. Benim de ölmemi istedi. Madem intihar edecek niye gözüme sokarak yapıyor ve kendimi de mahvetmemi bekliyor. Sonra da bir şekilde tatlıya bağladım beni kale al sevgilin gör psikologları dinliyosun sadece vs ye getirdi olayı. Sağlıklı ilişkimiz olsun istiyorum ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Çocuk dikkat çekme çabası içinde. Diyaloğunuz arasında onu sevdiğini kendisine hissettirememiş olabilirsin. Yanlış anlama bazı kadınlar da erkekler kadar odundur. Çok sevse bile bunu kelimelere veya davranışlara dökemez. Belki bu gibi bir durum meydana gelmiştir. Çocuk da seni kaybetmekten korkup ona ilgi göstermeni sağlamaya çalışıyor olabilir. İntihar edecek biri bunu sessizce yapar. Sadece arkasında bir not bırakır. Bıçakla intihar etmek de bana mantıklı gelmiyor. Daha acısız bir sürü yol var. Kesinlikle şov peşinde olduğunu ve akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyorum. Bence böyle birinden hayır gelmez. Ayrılsanız sana saracaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden arkanda baban veya abin gibi sağlam bir güç bulundurman iyi olur. Çocuk mahallene gelir veya seni rahatsız ederse birinin ona haddini bildirmesi gerekiyor. Polisi aramaktan asla çekinme. Yalnız değilsin. Yolda bile seni öylelerine karşı koruyacak çok insan var benim gibi. İnsanlardan çevrenden yardım istemekten çekinme.
Benim ayrılma düşüncem yok düzeltmeye çalışıyorum
Kendini sevme sıkıntısı var ne dersin
Düzeltemezsin. Sevgisiz büyümüş biri olabilir. Sevgi göstermen lazım ama bu kişide zihinsel problem olduğunu düşünüyorum.
Babası yok
Tedavi şart bence de
Senin elinden bir şey gelmez
Buyur
20 yaşında bir kızım, sevgilim de 23 yaşında. Konuşurken arada seni kendimden bile daha çok seviyorum gibi sözleri oluyordu ve psikolojiyle de ilgilenmeye başlayınca kendini sev vs gibi söylendim kendisine. Beni değiştirmeye çalışma diye sinirlendi. Sonra ufak bir olay oldu bunun üstüne ve geçiştirdim. Söyle diye tutturdu sonra da ben tehdit etmem yaparım dedi ve bıçak boğazında resim attı. Ölmek istiyorum dedi. Eskisi gibi beni sevmiyorsun vs dedi. Sonra da ölsem ne olacak ki falan dedi üzülürüm dedim dil döktüm onca. Kendinden vazgeçemezsin yani üzüldüm dedi. Benim de ölmemi istedi. Madem intihar edecek niye gözüme sokarak yapıyor ve kendimi de mahvetmemi bekliyor. Sonra da bir şekilde tatlıya bağladım beni kale al sevgilin gör psikologları dinliyosun sadece vs ye getirdi olayı. Sağlıklı ilişkimiz olsun istiyorum ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Gizlisiniz
İstek attım. 20 yaşında bir kızım, sevgilim de 23 yaşında. Konuşurken arada seni kendimden bile daha çok seviyorum gibi sözleri oluyordu ve psikolojiyle de ilgilenmeye başlayınca kendini sev vs gibi söylendim kendisine. Beni değiştirmeye çalışma diye sinirlendi. Sonra ufak bir olay oldu bunun üstüne ve geçiştirdim. Söyle diye tutturdu sonra da ben tehdit etmem yaparım dedi ve bıçak boğazında resim attı. Ölmek istiyorum dedi. Eskisi gibi beni sevmiyorsun vs dedi. Sonra da ölsem ne olacak ki falan dedi üzülürüm dedim dil döktüm onca. Kendinden vazgeçemezsin yani üzüldüm dedi. Benim de ölmemi istedi. Madem intihar edecek niye gözüme sokarak yapıyor ve kendimi de mahvetmemi bekliyor. Sonra da bir şekilde tatlıya bağladım beni kale al sevgilin gör psikologları dinliyosun sadece vs ye getirdi olayı. Sağlıklı ilişkimiz olsun istiyorum ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Buyurun anlatın