Bu aralar durduk yere sol koluma ağrı giriyor damaryolu bulduklari yer
Ağır şeyler kaldırmıyorum okadar çok yorulmuyorum ama yinede ağrı giriyor ve be kemik ağrısı değil sanki birisi damarlarına baskı uyguluyor gibi bir ağrı
İki üç saat sürüyor masaj yapsamda geçmiyor sizce neden olabilir
Ağır şeyler kaldırmıyorum okadar çok yorulmuyorum ama yinede ağrı giriyor ve be kemik ağrısı değil sanki birisi damarlarına baskı uyguluyor gibi bir ağrı
İki üç saat sürüyor masaj yapsamda geçmiyor sizce neden olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cok fazla elektronik cihazla ilgileniyorsan olabilir telefon, televizyon kumandasi, tablet , pc ile cok ugrasiyorsan bu agrilar olur.
Solak değilim
solak veya sag elini kullanmanla bir alakasi yok surekli elektronik cihazlarla surekli ugrasiyorsan ya da cok fazla kullaniyorsan bu agrilar olusur , agri artarsa nöroloji doktoruna git
telefona çok bakıyor musun elinde tutuyor musun veya masada saatlerce ders çalışırken kalem tutuyor musun
Solak değilim sol elimi çok kullanmıyorum
Doktora mutlaka git kardiyoloji kontrol şart
Kötü bir şey mi
Bizde kalp kronik seni korkutmak istemediğim için doktora gitmeni önerdim kalp krizi nedenlerinden birisi bu belirtiler kimi ağır kimi ayakta atlatır kimi hissetmez bile
Bilmiyorum bı daha olursa giderim
Teşekkür ederim
Bence bir daha olmasını bekleme rica ederim
Tansiyonunu ölçtün mü
Tansiyona ilgili olduğunu düşünmüyorum bı anda kendiliğinden oluyor tansiyomun yukselmesi için bişey olmadı ki
Anan carpmis