Her yıl yaz aylarında yaşadığım güneşten kaynaklı göz alerjim var. Normalde ilaçlarım sayesinde gözlerimin alerjisi tutmuyor fakat 2 gün önce tüm ilaçlarım bitti ve şu anda gözlerim kan çanağı olmuş vaziyette ve sol gözümün üstünde bir ağrı var..
Göze randevu almaya çalışıyorum fakat 1 ay sonraya veriyor ya da randevu bulunamıyor. Bildiğim kadarıyla da devlet hastanelerine randevusuz gidip muayene olamıyoruz (acil dışında) acaba acilden gidip durumumu anlatsam beni polikliniklere yönlendirebilirler mi ya da bana ilaçlarımı yazabilirler mi? (ilaçlarımı reçetesiz de alabiliyorum fakat çok pahalılar sadece bir tanesi 200 lira civarında)
Göze randevu almaya çalışıyorum fakat 1 ay sonraya veriyor ya da randevu bulunamıyor. Bildiğim kadarıyla da devlet hastanelerine randevusuz gidip muayene olamıyoruz (acil dışında) acaba acilden gidip durumumu anlatsam beni polikliniklere yönlendirebilirler mi ya da bana ilaçlarımı yazabilirler mi? (ilaçlarımı reçetesiz de alabiliyorum fakat çok pahalılar sadece bir tanesi 200 lira civarında)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba ayni problem bendede var gözlerim kipkirmizi mumkun oldugunda gunese cikmamaya calisn lutfen doktora randevu al acile gidince ilgilenmiyorlar. telefona bakarken ekran parlakligini kapat.
Hastaneye bağlı biraz mesala çam sakura acile gidebilirsin imkan varsa
Bursa'da yaşıyorum ben bu hastaneler nerede
Bu hastane İstanbul da, orada da sehir hastanesi vardı
aile hekimine git önce bence
Sağlık ocağına da gidebilirsin
Acil ilgilenmez
Olabilir sorup rica et bence
İlgilenirler
İlgilenirler bence