Bi tırnağımı ilaçla tamamen kurtardım. Çok mutluyum.
Diğeri de azaldı ama çok sabır istiyor.
Povidon iyot, mantar ilacı, çay ağacı yağı kullanıyorum. İyi gidiyor ama daha kolay ve kısa zamanda başarı sağlayacak bir çözüm bilen varsa sevinirim.
Bi tırnağımı ilaçla tamamen kurtardım. Çok mutluyum.
Diğeri de azaldı ama çok sabır istiyor.
Povidon iyot, mantar ilacı, çay ağacı yağı kullanıyorum. İyi gidiyor ama daha kolay ve kısa zamanda başarı sağlayacak bir çözüm bilen varsa sevinirim.
Tırnak manrarından kurtulabilen var tabi ki, eski kiracımızda da vardı, denemediği kalmadı ama en son kurtulmuştu. Tabi çok dikkat etmek gerekiyor sonrasında da çünkü tekrar geri gelebiliyor.
Kına ve kekik yağı denedi diye hatırlıyorum ama en iyisi tabi ki doktor dönerisi. Bir de kadınlar için ojeli bir şey de varmış galiba ilaç veya o tarz bir şey içeren, ona da bir bakabilirsin.
Bu üçünü de araştırabilirsin istersen ben yaşamadığımiçin tecrübe konusunda aktaramıyorum.
Kısa sürede geçmiş gitmiş ve bir daha gelmeyecek olsun 🙏
Teşekkür ederim
En az 6 ay boyunca , oje şeklinde tırnak mantarı ilacı ve törpü seti içeren ilacı kullandım. Doktor 2 ay kullan dediyse de bu ilacı Türkiye de ilk tanıtım ve satışını yapan konuya hakim arkadaşım en az 6 ay kullanmamı tavsiye etmişti. Onu dinledim ve biraz meşekkatli olsa da tamamen kurtuldum. Zor iş bunlar, gelen kolay gitmiyor.
Ben de birkaç çeşit ilaç kullanıyorum ama en iyisi iyot oldu. Povidon iyot ciddi anlamda etki etti. Ben sabretmeden hemencik kurtulmak istedim ama mümkün değil 😊sabrın sonu selamet
Doktora gitmeyi sevmiyorum 😊 bi eczacım var (ki hep aynı yerden alışveriş yapmak gibi bir tarzım var), söylüyorum ona, veriyor ilacımı. 😊 İyi geldi verdikleri. Çok az kaldı bi tırnağımda. Sıkıldım artık
Haklısınız 👍
geçmiş olsun abla umarım iyileşirsin. bunun için sanırım doktora gitmek daha iyi olabilir. bence kolay olmasındansa sabretmek beklemek daha iyi. kullandığın ürünleri düzenli yapmaya devam et en kısa sürede şifa diliyorum
Çok sağol kuzum. Kolay istedim olmadı. Sabrın sonu selamet ne diyelim 😄
Rica ederim abla ne demek hayırlısı ile geçer umarım ☺️🙏
Eyvallah gözüm
Tırnak mantarından kurtulmak uzun ve meşakkatli bir iş, tam azalıyor dersin bir daha büyür ama kurtulan da bir insan var tedavinize kesintisiz devam edin geçer inşallah.
Bir sürü insan var*
Çok sağolasın canım benim. Evet birinden kurtuldum diğeri sanırım biraz daha inatçı. Ama ben daha inatçıyım 😄
Cevap
11Cevap
Ayaklarımda vardı pfizer kullandım daha önce 3 ay fakat bir gelişme görmeyince ilaç değiştirip bepure marka solüsyon 1 ay kullandım ilk haftatan itibaren iyileşme gördüm. şu an bir sorunum yok tırnaklarımda.
Teşekkürler
Hayır doktor ilaç yazdı yan etkisi oldu gözlerime ve cinselliğe olumsuz etkiledi buraktım 🙊🙈🙉
Ben belirttiğim şeyleri kullanıyorum. Çok az kaldı hemen bitsin istedim ama sabretmek gerek 😄 hap içmem. Karaciğere zarar veriyor. Diğer konuları bilemiyorum
Yazın hep terlik giyerim bir şey kalmaz kışında eve geldiğimde hemen çorapları yıkarım çok soğuk değilse çorap giyimem
Allah şifa versin uzun süreli ama sonuçta tedavisi var Allah tedavisi olmayanlara şifa versin tabi sanda sabır ve şifa versin 😀
Amin sağol. Ya birinden kurtuldum diğeri az kaldı sıkıldım artık. Hemencik geçsin istiyorum ama öyle yağma yoook diyor. Sabır diyor..
Geçmiş olsun
Vikis diyenkeri duydum ama denemedim. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Vikis yok evde denemek lazım
Süper , geçmiş olmuş 😂👍
Hemen geçse daha süper olacak
Doktora gitmeli ve bakımına dikkat etmelisin
Bakımına dikkat ediyorum. İlaç kullanıyorum. Daha kestirme yoldan çözüm bilen varsa dedim. Birkaç ay sürüyor bu şekilde tedavi.
Sabredeceksin
Evet en başta ukala insanlara gösterdiğim tavır, sabırlı olduğumun göstergesi bence. 😄Takdir ettim kendimi. Helal olsun bana be
Geçmiş olsun. Böyle bir sorunum yok.
Bence doktora gitmelisiniz
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Geçiyor da hemencik olmuyor.. Sabredeceğim başka çaresi yok
Haplar var
Çok tehlikeli. Vücudun başka organlarına zarar veriyor.
Yok dr recete ile veriyo
Evet bunu biliyorum. Karaciğerde hasara yol açabiliyor.
Karaciğer fonksiyon terstir yapıyorlar. Bir kasar olsun istemiyorum
Benim iki parmakta var ilaç kullandım
Hap mı? Ben hap istemiyorum. Jel var. Çay ağacı yağı ve iyot var. Çok azaldı biri, diğeri tamamen geçti. Ama azalan da hemencik geçsin istiyorum.
Geçmiş olsun
Sağolasın. Geçiyor gibi bakalım. Ben hemencik geçsin istiyorum 😄
Çoğu gitmiş azı kalmış anlattığına göre 😀 💊
Evet hemencik bitsin dedim ki olmuyor anladığım kadarıyla 😄
Babaannem geldi aklıma
Hoş onunkisi farklı bir durumdu
Baklavayı yer şeker ilacını alır hemen düşsün isterdi ya da şeker sabit kalsın
Hahaha bence çok mantıklı 😄
Ama o mantık çalışmıyordu
Babam da anne bence yemeden önce al bide öyle dene diyordu
En son üstüne limon sıkardı
Bak o biraz geç çıkarıyordu şekerini 🤣
Yaaa Allah rahmet eylesin.. Bak rahmet istedi canı.
Amin, aynen
İşte bi konu nelere vesile olabiliyor 🤲
Haklısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?