Sağlık Gözüm acıyor ve kaşınıyor biraz ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gözüm 2 gün önce şiddetli bir şekilde ağrıyordu sonra bu kırmızı şey çıktı arpacık yaniNe yapsam geçerHastaneye gidemem çünkü randevu yok😬🙄 Gözüm acıyor ve kaşınıyor biraz ne yapmalıyım? Cevapla Randevu Soruları Kaş Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eczaneden pfizerin göz merhemini al o kısa sürede geçirir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm tamam teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kameran ne aşşırı net çekmiş 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 tüm odayı çekmiş maşallah gözüme yansıyan kamerama da dahil olmuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah😂yaş kaç ki Yorumla Soran +1 yıl 19um Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kamara neee Yorumla Soran +1 yıl Redmi 10C Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İphoneci ben dkckvkv Yorumla Soran +1 yıl Olur öyle şeyler 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sat bana şayomiyi😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben fotoyu yüklerken netliği düşmüş asıl fotoda kardeşim uzanmış o bile görünüyor burada net değil 😅 Yorumla Soran +1 yıl Olmez satamam zaten kendi paramla aldığım ilk telim kıyamam hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha o derece mi benim telefon iphone bu kadar çekmiyor ya napacağız😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tam olarak ne iPhone 14 falan mı yok ya şakasına dedimAma resim çekmek için odakla ondan sonra çeker herhaldeValla öylesine çektimKamerası iyi yani ama şaka da olsa satmam bro Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güle güle kullan üniversitede misin? Ben de öyle üniversitede kendi paramla almıştım yok 14 değil yaa Yorumla Soran +1 yıl Üniversite sınavına girdim bu yıl inşallah gideceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaçıncı girişin ilk girişin mii Yorumla Soran +1 yıl 2. Üniversitemİlkinde bilgisayar programcılığı okudum ama olmadı ailevi ve sağlık sorunları nedeniyle bıraktımŞimdi sınıf öğretmenliği istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa ben de öğretmenlik okuyorum kızz😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla mı nerede Yorumla Soran +1 yıl Ayy inşallah banada nasip olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayfon kaç istiyosun Yorumla Soran +1 yıl Ben sınıf öğretmenliği istiyorum telefon değil 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cıkıyımı konusuruz sldlckvkv Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesine flclvlv Yorumla Soran +1 yıl Olmezzz Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Arpacik 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Evet nasıl geçer Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Demlenmiş çayın posasını sur Yorumla Soran +1 yıl Ayy ben çayı 8 yıldır içmiyorum kokusuna dayanamıyorum nasıl onu yapayım Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Gözünle mi koku aliyon Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama kokusu kötü etkiliyor beniYüzümde olan bir şeyin kokusunu alırım sonuçta değil mi Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ozman git antibiyotikli damla al eczaneden ya da doktora git Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bilemem göz önemli doktora git Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Bende Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Olum çayın posasını koyup beklemiceksin siliceksin Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Yanlis anladin Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Neyse ama sen doktora git gene Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Antibiyotik damla vericek Yorumla Soran +1 yıl Şey ben kızım😅 Estağfurullah teşekkür ederim o zaman yaparım Yorumla Soran +1 yıl Randevu yok daaa o yüzden gitmiyorum Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl tamam yaa git eczaneden işte bakalım vercek mi kizim Yorumla Soran +1 yıl Bugün pazar köydeyim benYarına kadar aynı devam ederse biri gider alırTeşekkür ederim 🥰 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Tmmm Yorumla Soran +1 yıl Timam Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Lan neden tekrar ediyon beni Yorumla Soran +1 yıl Tekrar etmiyorum "tmmm" ile "timam" arasında harf farkı var damam mıHadi iyi günler dilerim 🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eczaneden pfizerin göz merhemini al o kısa sürede geçirir.
Hmm tamam teşekkür ederim
Kameran ne aşşırı net çekmiş
Evet 😂 tüm odayı çekmiş maşallah gözüme yansıyan kamerama da dahil olmuş
Hahah😂yaş kaç ki
19um
Kamara neee
Redmi 10C
İphoneci ben dkckvkv
Olur öyle şeyler 😂
Sat bana şayomiyi😂
Ben fotoyu yüklerken netliği düşmüş asıl fotoda kardeşim uzanmış o bile görünüyor burada net değil 😅
Olmez satamam zaten kendi paramla aldığım ilk telim kıyamam hiç
Hahahaha o derece mi benim telefon iphone bu kadar çekmiyor ya napacağız😂😂
Tam olarak ne iPhone 14 falan mı yok ya şakasına dedim
Ama resim çekmek için odakla ondan sonra çeker herhalde
Valla öylesine çektim
Kamerası iyi yani ama şaka da olsa satmam bro
Güle güle kullan üniversitede misin? Ben de öyle üniversitede kendi paramla almıştım yok 14 değil yaa
Üniversite sınavına girdim bu yıl inşallah gideceğim
Kaçıncı girişin ilk girişin mii
2. Üniversitem
İlkinde bilgisayar programcılığı okudum ama olmadı ailevi ve sağlık sorunları nedeniyle bıraktım
Şimdi sınıf öğretmenliği istiyorum
Aa ben de öğretmenlik okuyorum kızz😂😂
Valla mı nerede
Ayy inşallah banada nasip olur
Ayfon kaç istiyosun
Ben sınıf öğretmenliği istiyorum telefon değil 😅
Gizliden cıkıyımı konusuruz sldlckvkv
Neden
Öylesine flclvlv
Olmezzz
Arpacik
Evet nasıl geçer