Sağlık Sesim uyanınca bir değişik oluyor, nedendir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Uyandigimda sesim degisik oluyo ben anlamiyorum nedendir bu? Güncellemeler+1 yıl Bu arada uykum falan çok ama asiri çok geldiyse de oluyo bu. Sesim normalde ince ya da kalın değil ama o an normal sesimden daha kalin cikiyo sanki😅 Sesim uyanınca bir değişik oluyor, nedendir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Normal canım normal. Benimkide kadir inanır gibi oluyor sonra kendi sesim geliyor. Hep öyle kalsa keşke 😁 0 0 Yorumla
lunaamia Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uyuduğumuzda saatlerdir konuşmuyoruz o yüzden ilk kelimeler genelde farklı çıkar sonradan normalde döner 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Sağlık konusunda 662 cevap paylaştı. Sigara kullanıyomusun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Sigara kullanıyor musun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Jeezyy +1 yıl Enfeksiyonda olabşlir , uzun sürerse doktora görün Yorumla Soran +1 yıl Hadi canim sende normal bi şey bu sadece niye oyle diye sordum Yorumla
Acılıkoala Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 332 cevap paylaştı. Uyurken boğazınız kuruyor olabilir 0 0 Yorumla
burakcharles Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Herkesin öyle sabah bir çatallanır 😉 0 0 Yorumla
can3483 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Mahmut abi gibi mi çıkıyor sesin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka asil o sesim daha çekici Yorumla can3483 +1 yıl Vallahi inanmam genelde sesim çok değişik çıkıyor diyenler sesi aynı Mahmut abiye benziyor Yorumla Soran +1 yıl Benim sesim normalde kalın degil eger kalin olsaydi evet o an dedigin gibi mahmut abi gibi cikardi Yorumla Soran +1 yıl Sırf sesimden etkilemisliğim var o yuzden fazla söze gerek yok Yorumla can3483 +1 yıl Ses ver bakayım beni de etkileyecek mi Çok merak ettim Yorumla
GülayGök Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Cin girmiş içine 0 1 Yorumla Jeezyy +1 yıl Bugun siteyi cinciler basmış her yerde cin muhabbeti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normal canım normal. Benimkide kadir inanır gibi oluyor sonra kendi sesim geliyor. Hep öyle kalsa keşke 😁
Uyuduğumuzda saatlerdir konuşmuyoruz o yüzden ilk kelimeler genelde farklı çıkar sonradan normalde döner
Sigara kullanıyomusun
Hayır
Sigara kullanıyor musun
Hayir
Enfeksiyonda olabşlir , uzun sürerse doktora görün
Hadi canim sende normal bi şey bu sadece niye oyle diye sordum
Uyurken boğazınız kuruyor olabilir
Sigarayı azalar biraz yoğurt ye
Herkesin öyle sabah bir çatallanır 😉
Mahmut abi gibi mi çıkıyor sesin
Ne alaka asil o sesim daha çekici
Vallahi inanmam genelde sesim çok değişik çıkıyor diyenler sesi aynı Mahmut abiye benziyor
Benim sesim normalde kalın degil eger kalin olsaydi evet o an dedigin gibi mahmut abi gibi cikardi
Sırf sesimden etkilemisliğim var o yuzden fazla söze gerek yok
Ses ver bakayım beni de etkileyecek mi Çok merak ettim
Normal
Cin girmiş içine
Bugun siteyi cinciler basmış her yerde cin muhabbeti