AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dostum ne oldu bende gidecem varikoselde ve ilk defa gideceğim için korku utanma var nasıl teşhis koyacak muayene nasıl oluyor acıyor mu
kanka beni hastaneden hastaneye yolladilar o yüzden sen donanımlı bir hastaneye git. ben iki doktora gittim biri kendi açıp bakmadan ultrasona yönlendirdi digeri açıp inceled baktı. sonra baska hastaneye sertliğini ölçmesi için yonlendirdi pazartesi gunu gidip olcturecegim ona göre amliyat. ama hic endiselenme hic korkulacak utanilacak birsey yok ben de oyleydim ama hic oyle degilmis. erekte falan olurum diye de korktum ama olmadim sen de olmazsin.
Dostum muayene elliyorda nasıl yapıyor bazıları sıkıyor acıtıyor diyormuş falan
bide yatarak mı ayakta mı muayene ediyor
ya yatarak da oluyor ayakta da
evet bikac kere sıktı ama testisi değil damarları. benimki acımışti
ama korkulacak bir şey degil
Dostum yatarak çok utanıyorum inş gideceğim zaman ayakta der
varikosel teşhisi konuldu mu sana
bana kesin konacak anladım ben
evet konuldu
inan aynı sey yatarak da ayakta da
varikosel teşhisi sana nasıl konuldu bide sende ne belirtiler vardı bende şu an sağdaki biraz daha büyük ve aşşağıda ve şişlik var damarlarda dıştan gözüküyor arada ağrıyor
her varikosel olani ameliyat etmiyorlarmis hem damarlar buyuk olmali hem ağrı olmalı hem de birkac testten gecmek lazim
genelde solda oluyor ama benim hem solda hem sagda var. tehşis koymakta birsey yok bir dakikalık iş. damarlar iceride buyukse zaten kesin varikosel
yani girmenle çıkman bir oluyor
saolasın reis valla gideceğim içimde öyle böyle korku var psikolojim bozuldu inan hiç de hayatımda ameliyat olmadım rahatsız ettim kusura bakma son olarak bir soru daha soracam gidince ultrason falan verdin mi ya da kan tahlili falan istedi mi
kardesim profilden de okudum cidden o kadar kaygilanmaya gerek yok bosalma falan yazmissin da bir zaten doktor eliyle oynamayacak ya merak etme
evet ultrason da cekindim kan tahlili istemedi
ben de girersem 6. ameliyatim olmhs olacak alışığım yani
ya ben küçüklüğümden beri iğne korkum var saçma sapan hala yenemedim ameliyata girmeden narkoz verecekler ya damar yolu açmalarından korkuyorum falan çok saçma şeylerden korkuyorum
harbi çok kaygılandım ama hadi bakalım gidecem inşallah 2 hafta sonra
biraz fazla düşünüyorsun kardesim
özele gidecem umarım dilediğim gibi geçer
bu arada girdigim cogu amliyatta hava verdiler maskeyle 3 saniyede bayilirim
evet mutlaka özele git
hava ile mi çok iyi böyle olursa harbi aşırı mutlu olurum bakalım artık hayırlısı gidecem 2 hafta sonra özele gitcem bakalım ne diyecek sanada geçmiş olsun umarım bir a n önce sağlığına kavuşursun
sagolasin kardesim 2 haftayi bile bekleme istersen
ailene demekten cekiniyorsan cok detay vermeden kabaca üstünden gec sagligindan önemli degil ben de cekinmistim keske cok onceden deseydim
bakalım ne olacak
yok annemin haberi var gel oğlum gidelim doktora demişti önceden ama ben hayır falan dedim gitmeyecem dedim (gitmememin sebebi korku utanç ne yapar doktor diye düşündüm ama şimdi baktım daha kötüye gidiyorum gidecem kurtulam psikolojim bozuldu valla )
dostum nasıl oldu ameliyat falan oldun mu
Dostum hakikaten boş yere korktum yok muayene falan .2 saniye olmadan ayakta baktı sadece dokunda 2 saniye. Varikosel dedim ama varikosel değilmişim. Ergenlikte olduğum için bu dönemde ağrı şişlik normalmiş. Ben başka doktora da gittim oda aynısı dedim eve geldim mutluyum
O ne reis
testislerde olan damar buyumesi. Genelde sol testiste oluyormus benim büyük bir kismi solda az biraz da sagda. Kisirlik yapabiliyormus
Hemen git reis geç kalma
yok annemin haberi var gel oğlum gidelim doktora demişti önceden ama ben hayır falan dedim gitmeyecem dedim (gitmememin sebebi korku utanç ne yapar doktor diye düşündüm ama şimdi baktım daha kötüye gidiyorum gidecem kurtulam psikolojim bozuldu valla )
umarım iyi olursun kardeşim iyi günler
saol inşallah
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!