Sağlık Günde 2 paket sigara ictigim için dişlerim çok kötü bir hale geldi. Dişlerimi nasıl beyazlatabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Saçma sapan yorum yapacak olanları kaideye almam boşa zahmet etmeyin Günde 2 paket sigara ictigim için dişlerim çok kötü bir hale geldi. Dişlerimi nasıl beyazlatabilirim? Cevapla Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Of.. keşke görselsiz sorsaydın. Diş hastanesinde temizleyebilirsin ayrıca lütfen dişlerini fırçala..🤦♀️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Düzenli fircalamama rağmen böyle 😂 Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Diş fırçan ya da macunun yetersiz o zaman. Ya da o kadar içmeye her dakika fırçalaman gerekiyor.. Yorumla
Adin_berenn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben de sigara kullanıyorum ama böyle değil sararma bile yok dişlerimde belki başka bir sorun vardır en kısa zamanda dişçiye git bence. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 458 cevap paylaştı. Diş doktoruna gitmek gerek sen ne yapsan düzelmez. Mümkünse sigarayı günde bir pakete indir hatta bırak bir uzman yardımıyla. 0 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dişçiye git 2 dk da temizlettir çürük değil tartar oluşmuş sadece 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Dişciye görünmen şart kendin bir şey yapamazsın, dişçiden sonra düzenli olarak fırçala 0 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Dişçiye git dislerini temizletmek istediğini söyle... Devlet hastaneleri ücretsiz temizliyor. 0 0 Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Misvak kullanmayı denedin mj hic xok yararı var diyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Misvak öneririm ama bu duruma çözüm olur mu bilmem. Ben misvak kullanıyorum beyazlatıyor. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fırçalasan gider gibi sanki 0 0 Yorumla
siwnaa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl kullanmıyorum fakat bir yakınımdan gördüğüm clinomyn diye bir diş macunu var, düzenli ve günde en az iki kere kullanılması şartıyla iş görüyor. 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl baaptın kanka demir mi kemirdin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onun gibi bişey Yorumla axiakrep +1 yıl yaş kaç senin Yorumla
06Sincap06 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Sigara paketinin üstüne konulan fotolar gibi mk 0 0 Yorumla
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl kız sigara parandan kista diş beyazlatmaya git 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Getir şunları taşa tutalim kanki anca çıkar 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 822 cevap paylaştı. İçerken düşünseydin 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 359 cevap paylaştı. dişçiye git 0 6 Yorumla Fıstıklı_baklava +1 yıl Sen de sağlıkçı kıyafeti var hayrına bakıver şuna 😄 Yorumla Larisse +1 yıl @Fıstıklı_baklava dişlerle alakam yok benim😂 Yorumla Fıstıklı_baklava +1 yıl Kulak burun boğaz mısın daha dişlere başlayamadın mı 😂 Yorumla JayWest +1 yıl Lez misin niye bu kadar çok detay soruyorsun Yorumla Fıstıklı_baklava +1 yıl Jay mısın gay mısın sana konuş diyen oldu mu Yorumla JayWest +1 yıl Hav hav konuşabilir miyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Of.. keşke görselsiz sorsaydın. Diş hastanesinde temizleyebilirsin ayrıca lütfen dişlerini fırçala..🤦♀️
Düzenli fircalamama rağmen böyle 😂
Diş fırçan ya da macunun yetersiz o zaman. Ya da o kadar içmeye her dakika fırçalaman gerekiyor..
Ben de sigara kullanıyorum ama böyle değil sararma bile yok dişlerimde belki başka bir sorun vardır en kısa zamanda dişçiye git bence.
Diş doktoruna gitmek gerek sen ne yapsan düzelmez. Mümkünse sigarayı günde bir pakete indir hatta bırak bir uzman yardımıyla.
Dişçiye git 2 dk da temizlettir çürük değil tartar oluşmuş sadece
Dişciye görünmen şart kendin bir şey yapamazsın, dişçiden sonra düzenli olarak fırçala
Dişçiye git dislerini temizletmek istediğini söyle... Devlet hastaneleri ücretsiz temizliyor.
Misvak kullanmayı denedin mj hic xok yararı var diyorlar
Misvak öneririm ama bu duruma çözüm olur mu bilmem. Ben misvak kullanıyorum beyazlatıyor.
Fırçalasan gider gibi sanki
kullanmıyorum fakat bir yakınımdan gördüğüm
clinomyn diye bir diş macunu var, düzenli ve günde en az iki kere kullanılması şartıyla iş görüyor.
baaptın kanka demir mi kemirdin
Onun gibi bişey
yaş kaç senin
Sigara paketinin üstüne konulan fotolar gibi mk
kız sigara parandan kista diş beyazlatmaya git
Getir şunları taşa tutalim kanki anca çıkar
İçerken düşünseydin
dişçiye git
Sen de sağlıkçı kıyafeti var hayrına bakıver şuna 😄
@Fıstıklı_baklava dişlerle alakam yok benim😂
Kulak burun boğaz mısın daha dişlere başlayamadın mı 😂
Lez misin niye bu kadar çok detay soruyorsun