Sağlık Güneşten korunmanın en ucuz yolu nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güneş kremleri çok pahalı göründü gözüme. Daha ucuz yolları yok mu bu işin? Daha doğal falan? 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Kıydım paraya, Nivea güneş kremi aldım 🥺 Güneşten korunmanın en ucuz yolu nedir? Cevapla Güneş Kremi Soruları Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eniştegtnteşte Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güneşe cikmamak. Benim alerjim var şiddetli ama gözlerde beyaz benekler cikiyor ağır enfeksiyon oluşuyor. Tek çare güneşe çıkmamak beleş 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Güneşe çıkmadan denize girmenin yolunu da söylersen oldu bu iş😂 Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Gece gireceksin😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Korkarım gece 😂 Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Tamam ne yaparsan yap yahu😄 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Güneşe çıkmadan da olmaz D vitamini ihtiyacını karsılaman gerek yoksa baska hastalıklara yol açılabilir. Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl @Larkzkaoon gözler de beyaz benekler. Çıkıyor kollar feci kaşınıyor. Hem cildiye hem göz doktoru kesinlikle güneşe çıkma dedi. Yorumla Larkzkaoon +1 yıl O halde mutlaka D vitamini takviyesi kullanmalısın sen Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim çok yardımcı oldun😂 Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl @Larkzkaoon ya ben bilmiyorum ki bu işin sonu nasıl olacak. hep evde yarasa gibi oldum sıkıcı. Gecermi bilmiyorum Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Kalıcı bişey mi dedi doktor acaba yokmu bir tedavisi Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl @Larkzkaoon cilt doktoru hep uzun kolu giy dedi. Goz doktoru hiç gunes gormemeli enfeksiyon baya ileri dedi. Ameliyat olduğumu sandı ilk dikis izleri var gözlerinde dedi. Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aynı sefa kremi kullan, hem güneş kremleri için kanser yapıyor deniyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O kadar para verirsek kanser yapar tabi. 😂 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Tam tersi yapmaması gerekmez mi? 😄O kadar para verip Yorumla Soran +1 yıl Daha uygun olsaydı kanser olmazdık bence 😂 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Akşama kadar ev de yatış hava kararınca çıkmak ama yine de fazla gezilmemeli çünkü sıcak çökmüş oluyor. 0 0 Yorumla
ByTavsann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 350 TL 😅 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 350tl? 😁 Yorumla ByTavsann +1 yıl Evet 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ucuz mu? 😂 Yorumla ByTavsann +1 yıl E paranın değeri yok kuzummm 😅 sağlık bu Yorumla Soran +1 yıl O yüzden kıydım paraya işte mecbur 🥺 Yorumla ByTavsann +1 yıl Mecbur kıycan. Yoksa bu sıcakta mazallah 😖 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Sağlık konusunda 665 cevap paylaştı. Evden cıkmamak 😂😄 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Denize girmek için çıkmak gerekiyor 😂 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl O zaman olmaz 😂😄 deniz kenarına kamp kur Yorumla Soran +1 yıl İllaki güneş göreceğim. Bir gün için o kadar parayı vermek de istemiyorum 😂 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Ahhha güneşi görmeden de denize girilmiyo tatlım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gölgede olsa ne güzel olur şu deniz 😂 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Ahha senin için gölge yaparım tatlım 😂😄 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl güneşe çıkmamamk 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha güneşe çıkmadan denize girmenin yolunu da söylersen oldu bu iş😂 Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl tekneyle Yorumla Soran +1 yıl Tekne nerde? Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl burada sarıyerde Yorumla Soran +1 yıl Bedava mı? 😂 Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl benım olunca evet Yorumla
Hakansert77 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Güneşe çıkmamak:)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha güneşe çıkmadan denize girmenin yolunu da söylersen oldu bu iş 😂 Yorumla Hakansert77 +1 yıl Banyooooo:))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güneşe cikmamak. Benim alerjim var şiddetli ama gözlerde beyaz benekler cikiyor ağır enfeksiyon oluşuyor. Tek çare güneşe çıkmamak beleş
Güneşe çıkmadan denize girmenin yolunu da söylersen oldu bu iş😂
Gece gireceksin😄😄
Korkarım gece 😂
Tamam ne yaparsan yap yahu😄
Güneşe çıkmadan da olmaz D vitamini ihtiyacını karsılaman gerek yoksa baska hastalıklara yol açılabilir.
@Larkzkaoon gözler de beyaz benekler. Çıkıyor kollar feci kaşınıyor. Hem cildiye hem göz doktoru kesinlikle güneşe çıkma dedi.
O halde mutlaka D vitamini takviyesi kullanmalısın sen
Teşekkür ederim çok yardımcı oldun😂
@Larkzkaoon ya ben bilmiyorum ki bu işin sonu nasıl olacak. hep evde yarasa gibi oldum sıkıcı. Gecermi bilmiyorum
Kalıcı bişey mi dedi doktor acaba yokmu bir tedavisi
@Larkzkaoon cilt doktoru hep uzun kolu giy dedi. Goz doktoru hiç gunes gormemeli enfeksiyon baya ileri dedi. Ameliyat olduğumu sandı ilk dikis izleri var gözlerinde dedi.
Aynı sefa kremi kullan, hem güneş kremleri için kanser yapıyor deniyor.
O kadar para verirsek kanser yapar tabi. 😂
Tam tersi yapmaması gerekmez mi? 😄O kadar para verip
Daha uygun olsaydı kanser olmazdık bence 😂
Akşama kadar ev de yatış hava kararınca çıkmak ama yine de fazla gezilmemeli çünkü sıcak çökmüş oluyor.
350 TL 😅
350tl? 😁
Evet 😅
Ucuz mu? 😂
E paranın değeri yok kuzummm 😅 sağlık bu
O yüzden kıydım paraya işte mecbur 🥺
Mecbur kıycan. Yoksa bu sıcakta mazallah 😖
😂😂
Evden cıkmamak 😂😄
Denize girmek için çıkmak gerekiyor 😂
O zaman olmaz 😂😄 deniz kenarına kamp kur
İllaki güneş göreceğim. Bir gün için o kadar parayı vermek de istemiyorum 😂