Hollywood diyeti yapan Ufuk Özkan'in rolü için bi kaç kilo vermesi gerekirken sadece meyve yediği ve 17 kilo verdiği ortaya çıktı ve bu durumdan kaynaklı bağışıklığı çöktü ve karaciğeri iflas etti. Orhan nakli için başvuruda bulundu. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur
Yanlış diyet yapan Ufuk Özkan'in karaciğeri iflas etti ve organ nakli bekliyor. Doğru diyet nasıl yapılır biliyor musunuz?
Diyet yapabilen biri değilim. Öyle herhangi bir listeye ve kurallara bağlı belli ölçülerde yemek yiyemem. Zayıflamak istediğimde bitki çayları ile destekleyerek, bol su tüketip porsiyon küçülterek kilo veriyorum. Diyetisyenle ya da doktor gözetiminde diyet yapmış olsaydı keşke. Sadece meyve ile olacak şey mi akıl var mantık var. Kırmızı et, yeşillikler, sabah kahvaltı ve bakliyatlar çok önemli. Cahil cahil diyet yapmış resmen.
3-4 kilo vermek için diyete başladığı söyleniyor. benim anlamadığım nasıl 17 kilo veriyor 3-4 ü verince bitir işte diyeti. sanki başka bir sebebi var da saklıyorlar.
Hayatımda hiç diyet yapmadım diyete inanmıyorum insan yiyebileceği güzel yiyecekleri yiyorsa zaten kilo almaz neyi nerde yiyeceğini iyi bilmeli insan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Dağ gibi adamdı yazık ya insallah iyleşir üzüldüm. Diyet miyet boş iş zAten. Zayıflamak istiyorsan yeemği kısacan ekmeği kısacan yağı kısacan aga. Ne o sadece meyve ile beslenme mi olurmus maymun muyuz biz bizim doğamızda yök bi kere.
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Yanlış diyet yapan Ufuk Özkan'in karaciğeri iflas etti ve organ nakli bekliyor. Doğru diyet nasıl yapılır biliyor musunuz?