İnternette gördüm aldım hemencik aktardan.
İçine taze zencefil, çubuk tarçın, limon katıp demlesem yağ yakar mı?
İnternette gördüm aldım hemencik aktardan.
İçine taze zencefil, çubuk tarçın, limon katıp demlesem yağ yakar mı?
Yağ yakmaz ama vücudundaki yağ yakma modunda sana yardımcı olur. Yani vücudunu yağ yakma kıvamına diyet ve egzersiz ile senin sokman lazım, diğerlerinden de katkı alman lazım.
74 kg ile dün başladım, bol su içtim biraz spor yaptım ve gece yememi kestim. Ekmek de tüketmedim. Bugün tartıda 72 idim muhtemelen ödem attım.
Butik işletiyorum, tüm gün burdayım ve maalesef genelde oturarak hareketsiz geçiyor. Akşam eve gittiğimde tempolu spora vaktim ve hevesim kalmıyor.
Ekmeği, şekeri ve gece yemesini keserek kilo vermeye çalışıyorum.
Bu çayı da takviye maksatlı aldım, 9'u doğum günüm biraz incelmiş şekilde girmek istiyorum. Sizce çayı ne zamanları içmeliyim? Bir de sağlıklı fakat olabildiğince hızlı nasıl eririm?
Otobiyografi çıkarttım resmen, pardon :d
Yok bence en güzelini yazmışsın. Öğün saatlerinden 1 - 2 saat arası önce ve sonra içmen en doğru olanıdır. Hızlı ve sağlıklı zayıflayabilmek için de maalesef egzersiz şart. Özellikle kardiyovasküler hareketler değil de kaslarını zorlayacak hareketler.
İşe gitmediğim günlerde, haftada 2 gün, egzersiz yaparım o halde. Az ama hiç yoktan iyidir...
Cevap
3Cevap
Böyle şeylere gerek yok, yemek saatlerine ve miktarlarına dikkat et, sporunu yap
Takviye amaçlı, zaten diyete başlıyorum
Boş yere kendine acı çektireceksin, sadece yemek düzeni yaparsan hızlıca kilo verebilirsin
Alttakiler dogru demis kulak ver onlara. Beslenme duzeniyle verebilirsin ancak, o zaman boyle seylere ihtiyac duymazsin.
Yahu yapmayın arkadaşlar. Sağlığınızla oynamayın.
Normalde de bitki çayı tüketmiyor muyuz, nesi sağlıkla oynamak bunun?
hangi amaçla içiyorsun? hangi bitkinin zayıflattığını duydun? Şu zaman da herkesin derdi zayıflama. Kolay yoldan zayıflama diye bir durum olsaydı fitness ekipmanları üreten insanlar sene de 50 Milyon Euro Ar-ge ye yatıracaklarına, biber tarlalarına yatırım yaparlardı. Bütün diyetisyenler biber yiyin için derlerdi. Tabii ki size kalmış, biz sadece bilgimizi paylaşırız. Hiç bir işe yaramayacağına emin olabilirsiniz.
Az cok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?