Kesinlikle katılıyorum çok boş bir şey ömrü hayatımız 60 yılsa onun 30 yılı uykuya gidiyor. Boş bir şey. Günlük iki üç saat uyuyorum bazen yetiyor bana bazende altı saati geçirmeyecek şekilde uyuyorum
İnsülin var iğne, şeker hapları var kafam kadar zaten hap yutamiyorum. Kendi kafama sıfır şeker tüketip aç kalmayacak kadar beslenince şekerim düşüyor hicbisi yiyemiyorum ilaç icmiceksem he önemli değil yasaniyor. Tabi spor da şart. Yoksa ye ye iç ilacı vur iğneyi ama istemiyorum. Saldım biraz ondan yüksek
Var olmaz mı zaten şeker tüm organlara vuruyor göze vuruyor. Geç iyileşiyorum yara izlerim kalıyor. Yara izi severim ama sıkıntı yok. d güneş alerjim de var üstüne astimim var. Sktigimin vücudu kokulara da duyarlı. Parfüm kolonya deo filan sikmam sikana da gıcık olurum boguyo beni ayyy daha çok sıkıntım var ortopediye randevu alcam. Eklem hipermobiletem var esneklik yani bu bı hastalik değil ama sendrom ve sürekli surtuk bileğimi burkuyorim şekerle birleşince bır aydır iyilwsmedi irispo
Bende de o alerjiden var kokular vs aynen hepsi geçerli yumoş kullanılmıyor sayemde.. Ayrıca bende bir de hiperhidroz var çok berbat bir hastalık o daa napcaz ya
Ateistsin yani anladım pek bir bilgim yok ama bu konuları tartışmayı severim ne zamandan beri bu durumda olduğunu bunun sebeplerini vs tartışmak ister misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kesinlikle öyle 😂 yorgunluk durumu falan olmasa hiç uyumam, mis🥰
Bu kızıl saçlılar hep mi Zeki oluyor ya tebriklerr
Kızıl saçlı değilim 😂🙈
Aaaaaaa şakacı seniii
Bence dünyanın en güzel şeyi, uyumazsan hep yorgun olursun, vücudumuzun da ihtiyacı var uyumaya yani.
Tamam işte bende buna saçma diyorum zaten ayıcıklar gibi 3 ay falan uyusak keşke ben yat kalk yat kalk sıkıldım srtık
Shhshshd yapcak bir şey yok gece 11den sonra uyku hormonumuz salgılanıyor bedenimiz buna ayarlanmış değiştiremeyiz
Maalesef
Kesinlikle katılıyorum çok boş bir şey ömrü hayatımız 60 yılsa onun 30 yılı uykuya gidiyor. Boş bir şey. Günlük iki üç saat uyuyorum bazen yetiyor bana bazende altı saati geçirmeyecek şekilde uyuyorum
Muhteşem bir adamsın sen helal
Nesi saçma ya mis gibi uyu 😅
Yok be ben yoruldum yat kalk sıktı artık
Fazla uyumak saçma
8 saatten fazla uyuyan 4ptaldır desem ban yer miyim?
4 5 saat yeterli✨
İdol ya
Saçma değil
Ben çok yoruldum ama
Ben de işlemekten yoruldum napalim insanlık boyle
İsemek
İşlemekten derken?
Telefon 🙄
Oha saçmalama içemek dünyanın en zevkli şeyi hatta bazı pis yerlerde sinek oluyor atari oynuyormuş gibi sinek avlıyorıum
Rekorum 13😎
... sürekli saatte bir işe de göreyim. Geceleri sırf beş kere kalkıyorum gündüzü düşünmek istemiyorum
Hörgücün var mı? Nereye alıyorsun bu kadar sıvıyı
Hiç icmedigim zaman da geliyor bıktım biktiiim. Uzun yola korkuyom cildircam
Nasıl ya vücudun su olmadan nasıl çiş üretebilirr
Önceki günden kalmış demek ne bileyim
Sende bir anormallik var
Şekerim yüksektir muhtemelen
Şeker ve çiş..
İlk defa duydum geçmiş olsun
Sık idrara çıkma yapar şeker yüksekse aklında olsun:d
Sağ ol dikkat edersem gecer...
Bunun tedavisi falan yok mu
İnsülin var iğne, şeker hapları var kafam kadar zaten hap yutamiyorum. Kendi kafama sıfır şeker tüketip aç kalmayacak kadar beslenince şekerim düşüyor hicbisi yiyemiyorum ilaç icmiceksem he önemli değil yasaniyor. Tabi spor da şart. Yoksa ye ye iç ilacı vur iğneyi ama istemiyorum. Saldım biraz ondan yüksek
Ne dertler var ya şu dünyada bende uykuyu problem ediyorum başka sorunlarında var mı?
Var olmaz mı zaten şeker tüm organlara vuruyor göze vuruyor. Geç iyileşiyorum yara izlerim kalıyor. Yara izi severim ama sıkıntı yok. d güneş alerjim de var üstüne astimim var. Sktigimin vücudu kokulara da duyarlı. Parfüm kolonya deo filan sikmam sikana da gıcık olurum boguyo beni ayyy daha çok sıkıntım var ortopediye randevu alcam. Eklem hipermobiletem var esneklik yani bu bı hastalik değil ama sendrom ve sürekli surtuk bileğimi burkuyorim şekerle birleşince bır aydır iyilwsmedi irispo
Bende de o alerjiden var kokular vs aynen hepsi geçerli yumoş kullanılmıyor sayemde..
Ayrıca bende bir de hiperhidroz var çok berbat bir hastalık o daa napcaz ya
O ne
El ve ayak terlemesi
Terlik giyemiyorsun tokalaşamıyorsun kağıt kullanamıyorsun manitanın elini utancından tutamıyorsun ve daha bir sürü şey..
O da kötüymüş be. Bu havalarda benim de terliyo ama seninki sanırım daha üst düzey bişi
Aynen tedavisi de sıkıntılı bu havada sen terliyorsan ben nasılım acaba 🙃
İnsan olmak çok zor çok sıkıcı bazen
Evet ya en çok istediğim şey ölmek biliyor musun özellikle 3 5 kişi var onların ölümünü görmeden önce ölmek kadar güzel bir şey var mı bu dünyada
Ölünce ne bk yicez o da belli değil
Yok be benim diğer dünyam sağlam olur mis gibi hayat düsünüyorum sen pek emin değilsin galiba
Dini inancım yok ve yok olacağız gibime geliyor aslında isteğim bu yönde 🙄
Ateistsin yani anladım pek bir bilgim yok ama bu konuları tartışmayı severim ne zamandan beri bu durumda olduğunu bunun sebeplerini vs tartışmak ister misin
Ateist değilim
Yok ya kafayı yeterince yaktım sağ ol. d
Okeytoo