Sağlık Tarım ilacı sırtıma geldi, bir şey olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Benim sırtıma arkadaşında gözüne geldi direkt yıkadık gözümüzü bende sırtıma su attım ovaladım birazNe yapmamız gerek başka herhangi bir şey olur mu Güncellemeler+1 yıl Hangi bölüme gitneliyiz Tarım ilacı sırtıma geldi, bir şey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
user9873627292 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl doktora görün bence kimyasal sonuçta özellikle gözüne gelen kişi kesin gitsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bizim buralarda hastane doktor falan hiç yok maalesef ne yapmamız gerek evde en azından Yorumla user9873627292 +1 yıl onun hakkında bilgim yok ama arkadaşının gözü zarar görmüş olabilir kesinlikle kontrol etmekte fayda var Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl bir şey olmaz kankalarm 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Knk emin misin ya korkuyoruz ne bileyim sonuçta zehirli madde kör mör eder Allah muhafaza Yorumla ertekinst +1 yıl Kızarma sulanma bulanık görme yani aksi bir durum varsa gidin doktora Yorumla Soran +1 yıl Burnum akıyor sadece benim arkadaş da da bir şey yok gibi inşallah bir şey olmaz internetten okudum çok korkunç şeyler yazıyor diye korktuk Yorumla ertekinst +1 yıl Aga gidin doktora o zaman 😅 Yorumla ertekinst +1 yıl Son emoji yanlış oldu sjwjehjdkdkd Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölüme gitmeliyiz Yorumla ertekinst +1 yıl Cildiye Yorumla ertekinst +1 yıl şu an ancak acilee gidersin polikinlikler kapalı Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 681 cevap paylaştı. Hastaneye gidin sonradan sıkıntı çıkar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölüme gitmeliyiz ve ne demeliyiz sonradan nasıl sıkıntı çıkar ne gibi hocam Yorumla k1ssee +1 yıl Acile git onlar yönlendirir kimyasal etkisini sonradan gösterebilir o gözüne değen arkadaşın aksatmasın bence sende git Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
doktora görün bence kimyasal sonuçta özellikle gözüne gelen kişi kesin gitsin
Bizim buralarda hastane doktor falan hiç yok maalesef ne yapmamız gerek evde en azından
onun hakkında bilgim yok ama arkadaşının gözü zarar görmüş olabilir kesinlikle kontrol etmekte fayda var
bir şey olmaz kankalarm
Knk emin misin ya korkuyoruz ne bileyim sonuçta zehirli madde kör mör eder Allah muhafaza
Kızarma sulanma bulanık görme yani aksi bir durum varsa gidin doktora
Burnum akıyor sadece benim arkadaş da da bir şey yok gibi inşallah bir şey olmaz internetten okudum çok korkunç şeyler yazıyor diye korktuk
Aga gidin doktora o zaman 😅
Son emoji yanlış oldu sjwjehjdkdkd
Hangi bölüme gitmeliyiz
Cildiye
şu an ancak acilee gidersin polikinlikler kapalı
Hastaneye gidin sonradan sıkıntı çıkar
Hangi bölüme gitmeliyiz ve ne demeliyiz sonradan nasıl sıkıntı çıkar ne gibi hocam
Acile git onlar yönlendirir kimyasal etkisini sonradan gösterebilir o gözüne değen arkadaşın aksatmasın bence sende git