44-47 kilo arasında gidip geliyorum genelde.
şu an 45.7 kg yim. Kaç kilo ideal olur?
şu an 45.7 kg yim. Kaç kilo ideal olur?
Herkesin ideal kilosu farklıdır. Bir doktor bana "45 kilonun altında regl olmaz kadınlar" demişti. Ben gerçekten 45 kilonun altında düşünce regl olamıyorum. Veya 44ün altına düşünce de olabilir çok zayıfken regl olmuyorum. Senin sağlık problemin yoksa iyi 44-47 kg aralığı.
Kısa boylulara kilo yakışmaz, zayıf olmak iyidir. Ben de 1.59um
Cevap
20Cevap
Bence 45-50 arası olabilir. fiziğine bak eğer fitsen o kilo da sabit kal bence
Kadınlar boyunun 15 kilo altına kadar idealdir 20 den fazla ise sağlığı kötü olur. Erkekler ise boy kilo eşit olması idealdir.
Ben 158 boyundayım ve eski kilomda 48di. Sanada aynı şekilde 46_48 gider
44-45 kilo idealdir. daha aşağısı çok cılız oluyor. Fazlasıda o boy için göze hoş gelmiyor. Kilo kadar sıkı vücutta önemli sıkı olsun 2-3 kiloyu kapatır zaten
İdeal kilondasin kiloyu fazla takma evlenince istemesende kilo alırsın 😂😂
Neden yaa 😅
Genel olarak görüyoruz kadın evlenince kilo alır sosyal medyalarda paylaşımlar var hatta komiklik olsun diye bir horozla tavuğu koymuşlar evlenmeden önceki tavuk fit evlendikten sonrada şişman kesilmelik bir hal alıyor horizda evlenmeden önceki hali güzel tüyleri kabarık evlendikten sonra tüyleri yolunmus çiriş biseye dönüşüyor 😂😂😂😂
Bu işin şakası tabi ama gördüğümüz kadarıyla kızlar evlendikten sonra kilo alıyor erkeklerde göbek bağlıyor 😂
@melikenilayy sen yer alması degıl elmalıseker olursun knk...
Ilginc bir iltifattı..
o boyla o kadarsın knk ilerisi asla olamayacaksın zaten. ayrıca ılgınc degıl DADLUYDU
Ilerisi olamayacaksin?
ıyı aksamlar.
Tamam fındık kurdu
tamam elmalıseker
İdeal kilodasın işte harika
Kilonuz ideal bence 50 yi geçmeyin
Vke den baksana daha net olur senin için
O ne
Vücut kitle endeki boyun kilonu yaşını giriyorsun vücudunun hangi derecede olduğunu söylüyor
Tesekkurler
Sporcu bir fizik ise 60 a kadar gider.
45-50 araai idealdir kanka.
Ideal kilodasın oraya Demir at
40 olmalı en az 55 olmalı en fazla benceee
İdeal kilon ama Zayıf ve kısasın
Ben boy aynı 62 yim fazla
45-50 wrasi
51 kilo ideal
45 ile 50
50-55
O civar iyi