Cilt Bakım Güneş yanığı ve ödem nasıl geçer acillllll ölüyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güneş kremi sürmeden 2 saat güneşlendim, dünden beri ölüyorum bacaklarım şişti sertleşti yürüyemiyorum, bunu yaşayan var mı? kaç güne geçer? Güneş yanığı ve ödem nasıl geçer acillllll ölüyorum? Cevapla Güneş Kremi Soruları Ödeme Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Parayı bulan köylü ahahah geçmiş olsun. Amele yanığına en iyi yoğurt olur. Teni besler 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anestol/silverdin krem karıştır sür ve bol bol su iç yapacak başka bir şey yok 0 0 Yorumla
suuuleeee Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Şimdi bu bacaklara baka baka neler yapacaklar bir bilsen sen buradaki erkekleri 😂 neyse ama geçer zamanla merak etme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aman yarabbi soğuk suya gir ve yanık kremi sür bu ne hal 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk kompres yapıyorum ama giderek şişiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nemlendiriciyi falan bırak direkt yanık kremi sür silverdin al 2-3 tüp bol sür ve kremli bırak Yorumla Soran +1 yıl Geçecek degil mi🥲🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçer, önlem al. bak ağrı kesiciyle karıştır bi arkadaş tavsiye etmiş böyle kompresle olmaz tıbbi destek hayde kalk yatma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yuhh iki saatte böyle mi oldu 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Bodrum güneşi😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden güneş kremi sürmedin ya çok kötü olmuş benzetmek gibi olmasın ama kızarmış tavuk gibi olmuş 😅🤦 geçmez de o kolay kolay Yorumla Soran +1 yıl Kızartı geçmesin razıyım ama bu ödem sertlik geçsin ya yürüyemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide şort giymişsin sanırım onun izi de çıkmış 😅 içim bir hoş oldu ya görünce Yorumla Soran +1 yıl Adet dönemime denk geldi o yüzden bikini giyemedim🤣 Allahdan da giymemişim o bölgenin yanığı daha çok acıtır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha 😂 regl iken nasıl girdin ki denize 😅 yanık yanık tır yani o bölgenin nesi daha zor ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Denize girmedim işte sadece güneşlendim😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiii çünkü zararlı diye biliyorum da hem yanıp hem enfeksiyon olman kötü olurdu 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun baya uzun duruyor boyun kaç ayıptır sorması 😅 Yorumla Soran +1 yıl 1.76 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah 😂 kaç yaşında 🤔 Yorumla Soran +1 yıl 32 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmak isterdim ama elendim daha konuşmadan 😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşalım mı yani 😅 Yorumla
muratbulus Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl ne yaptın kendine 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ölüyoruuumm Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. bol bol nemlendirici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Parayı bulan köylü ahahah geçmiş olsun. Amele yanığına en iyi yoğurt olur. Teni besler
Anestol/silverdin krem karıştır sür ve bol bol su iç yapacak başka bir şey yok
Şimdi bu bacaklara baka baka neler yapacaklar bir bilsen sen buradaki erkekleri 😂 neyse ama geçer zamanla merak etme
Aman yarabbi soğuk suya gir ve yanık kremi sür bu ne hal
Soğuk kompres yapıyorum ama giderek şişiyor
Sen nemlendiriciyi falan bırak direkt yanık kremi sür silverdin al 2-3 tüp bol sür ve kremli bırak
Geçecek degil mi🥲🥲
Geçer, önlem al. bak ağrı kesiciyle karıştır bi arkadaş tavsiye etmiş böyle kompresle olmaz tıbbi destek hayde kalk yatma
Amele yanığı olmuş senin ki :D :D :D
Yuhh iki saatte böyle mi oldu
Bodrum güneşi😀
Neden güneş kremi sürmedin ya çok kötü olmuş benzetmek gibi olmasın ama kızarmış tavuk gibi olmuş 😅🤦 geçmez de o kolay kolay
Kızartı geçmesin razıyım ama bu ödem sertlik geçsin ya yürüyemiyorum
Bide şort giymişsin sanırım onun izi de çıkmış 😅 içim bir hoş oldu ya görünce
Adet dönemime denk geldi o yüzden bikini giyemedim🤣 Allahdan da giymemişim o bölgenin yanığı daha çok acıtır
Hahaha 😂 regl iken nasıl girdin ki denize 😅 yanık yanık tır yani o bölgenin nesi daha zor ki 😂
Denize girmedim işte sadece güneşlendim😅
Hiii çünkü zararlı diye biliyorum da hem yanıp hem enfeksiyon olman kötü olurdu 😅
Boyun baya uzun duruyor boyun kaç ayıptır sorması 😅
1.76
Maşallah 😂 kaç yaşında 🤔
32 😀
Konuşmak isterdim ama elendim daha konuşmadan 😂
Niye😀
Konuşalım mı yani 😅
Zor valla ya nasıl dayanıyorsun
ne yaptın kendine
Ölüyoruuumm
Hametan sür
bol bol nemlendirici