Çeyrek tam buğday 1 yumurta 3 ev yapimi zeytin peynir ev yapimi tereyag reçel yedim
12 gibiii bunlar çok çok fazla degil di mi
Çeyrek tam buğday 1 yumurta 3 ev yapimi zeytin peynir ev yapimi tereyag reçel yedim
12 gibiii bunlar çok çok fazla degil di mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reçel yeme dikkat ediyorsan şeker çeyrek derken ekmek 300 gram mı 600 gram mı nasıl hesaplıycaz dilim olarak hesap yap tereyağı da bir dilime sür mesela
Tereyağı zaten bir dilimlik surmusumdur ancaa reçel maks 1 yemek kasigi haklisin normalde a buğdayı dilimletiyodum bü sefer üşendim
Unutursan kendin dilimlersin önemli değilde reçel pekmez aşırı şekerli şeyler nutella öyle yarısı hatta %60 ı
Tereyağı bende seviyorum ama yağ sonuçta bir dilim fayda verse de gerisi zarar sonuçta yakmaya çalışıyorsun yağı
:')) ama çilek reçeli ile peynir çok güzel gidiyo bi aradaaa böyle yavaş yavaş keyif yapa yapa yiyince daha lezzetli oluyor
Tereyag ama ev yapimi doğal ya bi de bazıları kahveye atıyor tereyağını sağlıklı ya bence yağdan korkmamak gerekk aslında hicbi şeyden korkmamak en iyisi hepsinden yiyecegiz az yiyecegiz bencee hem nefis hem de sağlık icin
Evet bak yavaş yemek çok etkili bi 10 dk ara versen yerken geri gelip yemek istemezsin gerçekten doygunluğu beyin geç algılıyor
Evet evettt haklisin bugün kahvaltı lyi 40 dakikada yaotiiimmmm
Ohh ne güzel sevindim mutlu eder insanı böyle
😊😊 tesekkurlerrr
Rica ederim sağlıklı olmak çok değerli buna dikkat ediyor olman güzel
25 gram ideal. 1 ince dilim yani tost ekmeğinin teki kadar aşağı yukarı
çok degil eritirsin egzersiz yap