Sağlık Günaydınlar, güne nasıl uyandinız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ben soguk bir kahveyle hastane de Güncellemeler+1 yıl Hasta degilim, refakatçi olarak geldim Günaydınlar, güne nasıl uyandinız? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 730 cevap paylaştı. Güne şarkı söyleyerek uyandım. Zira müzik benim en büyük tutkum. 🎼 1 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl fotoya efekt verecem diye kolu ne hale getirmişsin ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sıfır efek canim Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl tuhaf Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Umarım hasta değilsindir, sıcaklardan kaynaklı biraz gergin uyandım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Refakatci olarak geldim Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Geçmiş olsun. Refakatçı olmak çok zor, bende anneme 3 gün refakat etmiştim. Keşke daha rahat şeyler giyseydin şort gibi. Gece kalırken elbise bir ihtimal rahatsız edebilir. Yorumla Soran +1 yıl Aldim gene yanima birseyler zaten yari zamanli olucam Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 593 cevap paylaştı. Hastaya geçmiş olsun. Sende harikasın. Güzelliğine bakınca kendime geldim 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 493 cevap paylaştı. Günaydın geçmiş olsun neyiniz var ateş basması mı hihi İki defa uyuyup uyandım enerji doluyum 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun hastanede ne işin var. Bende evde sıcak çikolata içiyorum 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Hastanedekiler zaten hasta sende bu şekilde öldürmeye mi gittin 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl kadınları anlamak zor saat 7 de işe gidiyorum her tarafım dökülüyor ama maşallah makyajlaını yapmışlar işe gidiyorlar vallahi helal olsun. 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı. hastanede iyiymişsin sabah seni sedyeye alalım muayene etmek lazım :D 0 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl orada ki morluk mu leke mi 🙃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Leke kuzum Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Hıı bu arada geçmiş olsun 😊 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 802 cevap paylaştı. Banada göndersene kahve 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kahve soguk ama sen yaniyorsun hanimefendi.. 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet bu fotoda ne anlatılmak isteniyor acaba 😃 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Ama sana soğuk kahve yeterli değil 0 1 Yorumla infernoHeRo +1 yıl Şu soruyu gizli sormasaydında iki sarkıntılık yapsaydım Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. geçmiş olsun kuzum nen var. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Günaydın , geçmiş olsun çalışarak 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 531 cevap paylaştı. kahven güzelmiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kahve nerde 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gotume soktum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oh askim yardim edeyim mi Yorumla Soran +1 yıl Et balım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Böyle uyandık
Güne şarkı söyleyerek uyandım. Zira müzik benim en büyük tutkum. 🎼
fotoya efekt verecem diye kolu ne hale getirmişsin ya
Sıfır efek canim
tuhaf
Umarım hasta değilsindir, sıcaklardan kaynaklı biraz gergin uyandım.
Refakatci olarak geldim
Geçmiş olsun. Refakatçı olmak çok zor, bende anneme 3 gün refakat etmiştim. Keşke daha rahat şeyler giyseydin şort gibi. Gece kalırken elbise bir ihtimal rahatsız edebilir.
Aldim gene yanima birseyler zaten yari zamanli olucam
Hastaya geçmiş olsun. Sende harikasın. Güzelliğine bakınca kendime geldim
Günaydın geçmiş olsun neyiniz var ateş basması mı hihi
İki defa uyuyup uyandım enerji doluyum
Geçmiş olsun hastanede ne işin var. Bende evde sıcak çikolata içiyorum
Hastanedekiler zaten hasta sende bu şekilde öldürmeye mi gittin
kadınları anlamak zor saat 7 de işe gidiyorum her tarafım dökülüyor ama maşallah makyajlaını yapmışlar işe gidiyorlar vallahi helal olsun.
hastanede iyiymişsin sabah seni sedyeye alalım muayene etmek lazım :D
orada ki morluk mu leke mi 🙃
Leke kuzum
Hıı bu arada geçmiş olsun 😊
Bende foto atmak isterdim sana
Banada göndersene kahve
Geçmiş olsun. hangi hastane orası
Doğum kontrole mi gittin
Kahve soguk ama sen yaniyorsun hanimefendi..
Evet bu fotoda ne anlatılmak isteniyor acaba 😃
Ama sana soğuk kahve yeterli değil
Şu soruyu gizli sormasaydında iki sarkıntılık yapsaydım
geçmiş olsun kuzum nen var.
Günaydın , geçmiş olsun çalışarak
Elbiseni beğendim
Geçmiş olsun🙃
Küfrederek.
kahven güzelmiş
Normal
kahve nerde
Gotume soktum