İnsan eğilip doğrulamıyor bile, Allah kahretsin çok kötü gerçekten.. Doktora gideceğim anlaşılan.😑😑

İnsan eğilip doğrulamıyor bile, Allah kahretsin çok kötü gerçekten.. Doktora gideceğim anlaşılan.😑😑

Geçmiş olsun 5 senedir çekiyorum…
her uyandığımda çok güzel ağrılarım var çalıştığım işten dolayı oturmaktan duruş bozukluğundan dolayı skolyoz başlangıcı teşhisi koydular.. spor yapınca düzeliyor bırakınca ağrıyor..
Gerçekten mi yaa 😕
Geçmiş olsun düzelir umarım :) bence doktora gidebilme şansın varsa önce oraya git. yani nedenini bilirsek önlemi de alabiliriz. Sabahları bel tutulmasıyla başa çıkmak için sıcak veya ılık uygulamalar yapabilirsin. Sıcak duş almak veya ısıtıcı ped veya sıcak su torbası gibi ısıtma yöntemlerini kullanmak, bel kaslarının rahatlamasına yardımcı olabilir. Bel tutulmasını hafifletmek için masaj yapmak veya masaj yaptırmak faydalı olabilir. Masaj, kasları gevşetmeye ve kan dolaşımını artırmaya yardımcı olur Sırtını veya belini nazikçe ovuştur ve ağrı kesici de içebilirsin.
Teşekkür ederim güzel fikirlerin için 🌸😊✨
Yüz üstü uyuma bir daha
Nerden bildin hep yüz üstü uyuyorum ben
Yüz üstü uyumak ne yazık ki bu soruna neden oluyor
Öyle uyumazsam alamıyorum uykumu ama😕
Cevap
10Cevap
Ben sık sık bel ağrısıyla kalkıyorum sonradan geçiyor neden anlamadım
Nedenn oluyor peki biliyormusun? Ona göre önlemini alırsın
Ben belirli hareketleri var onları yap ben yapmıyorum
Fıtık olabilir bi git
Sanırım gidicem ya 😕
Git git geç kalma
Kedime çiğnettiriyorum belimi
Senin kediler çok fonksiyonlu skdjs
Yemek bile yapıyorlar 😂
Tüylü sote mi sdjkjs 😂
Tüylü kum parçacıklı wjsj
Ay çok kötü ya ajahasja
Kedinin yediği yemekten içtiği sudan içilir. Kediler canlılar arasında en temiz ağıza sahiptirler 😏
Tamam en büyük kediler başka büyük yok 🙄
Aferin 😎
Cankız, bence yatağın sağlıklı değil. Yoksa insan kalktıktan sonra rahat olması lazım
Yatagin kotudur bndede oluyordu guzel bi yatak aldim kurtuldum
Kas gevşetici hap kullan
Geçmiş olsun
Kas gevsetici varsa o iyi gelio
sıcak havlu
İyi geliyor mu gerçekten
Yatağın mı kötü?
Yoga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?