Sağlık Estetik dolgu için diş hekimi öneriniz var mı? bırogrenc Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ön dişlerim ayrık onları estetik dolgu ile kapatmak istiyorum devlet veya özel farketmez diş hekimi öneriniz var mı? Güncellemeler+1 yıl Ankara’da Estetik dolgu için diş hekimi öneriniz var mı? Cevapla Dolgu Soruları Estetik Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bosbirhesaoopp Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Devlet bonding dolu yapmaz estetiğe girer, özelde iki diş için 600-1000 arası yaparlar 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yahu hakkaride mı İzmir'de mı soruyu sorarken bi düşünün 0 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Nerde yaşıyorsun ona göre öneri vereyim 0 5 Yorumla bırogrenc +1 yıl Ankara'da Yorumla Akrep1112 +1 yıl Dur bir arkadaşım var orada dis doktoru ona sorayım Yorumla Akrep1112 +1 yıl Tam olarak ne olacak işlem olarak yazdıkların mi sadece ona göre doğru bilgi alayım Yorumla bırogrenc +1 yıl Evet sadece ön 4 dişim ayrık bunlar için işlem olucak Yorumla Akrep1112 +1 yıl Peki Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Bunu bende istiyorum öğrenince haber ver olur mu 0 0 Yorumla
Qaanınkedisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Tel olabilir mi 0 4 Yorumla bırogrenc +1 yıl Evet tel de olabilir Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Ehil yerde yaptır Yorumla bırogrenc +1 yıl Ankara'da yaşıyorum ama Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Bulabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Devlet bonding dolu yapmaz estetiğe girer, özelde iki diş için 600-1000 arası yaparlar
Yahu hakkaride mı İzmir'de mı soruyu sorarken bi düşünün
Nerde yaşıyorsun ona göre öneri vereyim
Ankara'da
Dur bir arkadaşım var orada dis doktoru ona sorayım
Tam olarak ne olacak işlem olarak yazdıkların mi sadece ona göre doğru bilgi alayım
Evet sadece ön 4 dişim ayrık bunlar için işlem olucak
Peki
Bunu bende istiyorum öğrenince haber ver olur mu
Tel olabilir mi
Evet tel de olabilir
Ehil yerde yaptır
Ankara'da yaşıyorum ama
Bulabilirsin
Yok.