Sağlık Nasıl sarkık olduğunu anlarız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Göğüslerim küçük ama yukarıda değil. Sarkık mi değil mi anlayamadım. Nasıl anlarız Güncellemeler+1 yıl Sudyen takmadığimda ucu baya bello oluyor Güncellemeler+1 yıl Herkes aynı şeyi yazmış görmek lazım diye göremezsiniz fikir sordum sormaz olaydım yorum yapmayın lutfenn Nasıl sarkık olduğunu anlarız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aynadan bakKalem testi yapya da birine göster 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Birine gosteremem Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Diğer dediklerimi yapabilirsin o zaman Yorumla Anlatdinliyorumcanım +1 yıl Lütfen ben görmem lazım demedim. Yorumla
xaviestaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Birine göstererek o anlatacak sen öğreneceksin madem anlayamadın 0 0 Yorumla
dertolog1 Takip Et Xper 6 Yaş: 118 , eic 74% +1 yıl Yani aynaya bakınca aşağıda mı duruyor 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Aşağıda ama sarkık gibi durmuyor bilmiyorum anlamadım bisry Yorumla dertolog1 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 29 Yorumla dertolog1 +1 yıl Bir elinle yukarı kaldırmadan tut sonra elini hızlıca çek eğer aşağı inerse sarkıyordur Yorumla Soran +1 yıl Denicem Yorumla dertolog1 +1 yıl Okey başka yardım edebileceğim bir konu var mı Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Benim var yardımcı olur musun Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aynada bak kendine anlarsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakıyorum ama asagidalar ama küçük bilmiyorum anlamadım bisry Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 796 cevap paylaştı. Altında kalem duruyor mu 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla gacar4886 +1 yıl O zaman dik kaç beden cup ölçüsü ne Yorumla Soran +1 yıl 75 b Yorumla gacar4886 +1 yıl Tam ideal sarkmaz kilo alıp verdin mi Yorumla Soran +1 yıl Kilo alınca büyüdüler biraz ama hala küçük Yorumla gacar4886 +1 yıl Küçük olanı makbuldür sarkma olmaz çok elleme Yorumla Soran +1 yıl Çok elleyince buyur Yorumla gacar4886 +1 yıl Öyle bir şey yok sarkma yapar Yorumla Soran +1 yıl Aşağıda ama sarkık değil anlamadım bisey Yorumla gacar4886 +1 yıl Uçları aşağıya bakıyordur en fazla Yorumla Soran +1 yıl Yok uçları karşıya bakıyor 😂😂 Yorumla gacar4886 +1 yıl Eee o zaman sarkık değil sertler mi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla gacar4886 +1 yıl Regli döneminde daha da sert olur fazla elleme rahat bırak onları Yorumla Soran +1 yıl Ağrıyor o dönemde Yorumla gacar4886 +1 yıl Ilık su masajı yap daha da dikleştirir Yorumla gacar4886 +1 yıl Hee senin sıkıntın var sanırım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla gacar4886 +1 yıl Sanırım sadece göğüs değil libidosal 😅 Yorumla gacar4886 +1 yıl Bu arada destekli sütyen kullan onlar dik tutar Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Sarkik degildir yaa kucuk olmasi guzel ayrica 0 0 Yorumla
cngzrmkdr Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl altına kalem koy düşmüyorsa sarkmıştır 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Eğer gösterme şansın varsa bakim yorum yapim 0 1 Yorumla sbinarar +1 yıl Bu soruyu sorup , resim istenileceğini idrak edemeyen biri , sormaz olaydım dedi ya 😂😂😂 Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl küçük olmaları harika dır.. 0 2 Yorumla Jackhans80 +1 yıl düzlük en çekicilik tir Jackhans80 +1 yıl dert etme
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Göster bir arkadaşına 0 1 Yorumla calpsize +1 yıl O bedende sarkık olmaz Yorumla
Salihx1100 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kaç beden ve nasıllar 0 16 Yorumla Soran +1 yıl 75 işte sarkık mi bilemedim Yorumla Salihx1100 +1 yıl Aynanın karşısında durduğunda göğüs altını gorebiliyo musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Salihx1100 +1 yıl O halde dik uçları nasıl bak bunu merak ettim 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Uçlarda büyük ve dik Yorumla Salihx1100 +1 yıl Takibe gelir misin birkaç şey daha sorcam 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla Salihx1100 +1 yıl Halkası nasil peki Yorumla Soran +1 yıl Normal Yorumla Salihx1100 +1 yıl Kahve rengi mi pembe mi Yorumla Soran +1 yıl Arasi bir renk Yorumla Salihx1100 +1 yıl Guzelll ten rengin ne beyaz mi Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Yorumla Salihx1100 +1 yıl Yaş kaç peki? Yorumla Salihx1100 +1 yıl Ben sana bir soru sorabilir miyim Yorumla Salihx1100 +1 yıl Görmek gerekmez ya Yorumla
JayWest Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Fotoğraf atarsan yardımcı olabilirim 0 1 Yorumla JayWest +1 yıl Kapalı mısın? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl spor yapman lazım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne tür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl youtube a göğüs dikleştirici egzersiz vs bişi yaz işte cıkar Yorumla Soran +1 yıl Etkili olacakllarini hiç sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl denemeden karar verme Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Foto koy bakalım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ucu Büyük sanırım sütyenden belli oluyorsa 😋 Yorumla
cerberus17 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Dik durmuyor mu 0 1 Yorumla cerberus17 +1 yıl Sütyen dakmazsan sarkar ucuda belli olur knk zaten Yorumla
kuaförmasor25 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Kaç beden? 0 1 Yorumla kuaförmasor25 +1 yıl Armut 🍐mi benziyor Peki Yorumla
mertcan3939 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kolay... 0 1 Yorumla mertcan3939 +1 yıl Saplaniyomu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aynadan bak
Kalem testi yap
ya da birine göster
Birine gosteremem
Diğer dediklerimi yapabilirsin o zaman
Lütfen ben görmem lazım demedim.
Birine göstererek o anlatacak sen öğreneceksin madem anlayamadın
Yani aynaya bakınca aşağıda mı duruyor
Aşağıda ama sarkık gibi durmuyor bilmiyorum anlamadım bisry
Kaç yaşındasın
29
Bir elinle yukarı kaldırmadan tut sonra elini hızlıca çek eğer aşağı inerse sarkıyordur
Denicem
Okey başka yardım edebileceğim bir konu var mı
Benim var yardımcı olur musun
Aynada bak kendine anlarsın
Bakıyorum ama asagidalar ama küçük bilmiyorum anlamadım bisry
Niye
Altında kalem duruyor mu
Hayır
O zaman dik kaç beden cup ölçüsü ne
75 b
Tam ideal sarkmaz kilo alıp verdin mi
Kilo alınca büyüdüler biraz ama hala küçük
Küçük olanı makbuldür sarkma olmaz çok elleme
Çok elleyince buyur
Öyle bir şey yok sarkma yapar
Aşağıda ama sarkık değil anlamadım bisey
Uçları aşağıya bakıyordur en fazla
Yok uçları karşıya bakıyor 😂😂
Eee o zaman sarkık değil sertler mi
Evet
Regli döneminde daha da sert olur fazla elleme rahat bırak onları
Ağrıyor o dönemde
Ilık su masajı yap daha da dikleştirir
Hee senin sıkıntın var sanırım 😅
Ne gibi
Sanırım sadece göğüs değil libidosal 😅
Bu arada destekli sütyen kullan onlar dik tutar
Görsem yorum yapabilirim
Sarkik degildir yaa kucuk olmasi guzel ayrica
altına kalem koy düşmüyorsa sarkmıştır
Aynaya bakınca anlarsın
Eğer gösterme şansın varsa bakim yorum yapim
Bu soruyu sorup , resim istenileceğini idrak edemeyen biri , sormaz olaydım dedi ya 😂😂😂
Ben bakıp söyleyebilirim istersen
küçük olmaları harika dır..
düzlük en çekicilik tir
dert etme
Göster bir arkadaşına
O bedende sarkık olmaz
Kaç beden ve nasıllar
75 işte sarkık mi bilemedim
Aynanın karşısında durduğunda göğüs altını gorebiliyo musun
Evet
O halde dik uçları nasıl bak bunu merak ettim 🙈
Uçlarda büyük ve dik