Ben vejetaryenlere da boş değilim. Sanki onlar bi tık daha haklı gibi.

Ben vejetaryenlere da boş değilim. Sanki onlar bi tık daha haklı gibi.

Herkesin kendi kararı saygı duyulması lazım. yani ben mesela genelde et yemekleri pek sevmem ama tavuk yerim bazen dürüm zaten sevdiğim için yerim sürekli. ama vegan olanlara da neden vegansın ya da vegan olma demem. zaten kişi eğer günlük ihtiyaçlarını makro besin değerlerini alıyorsa ne yediğinin bir önemi yok hatta bazı veganlar daha sağlıklı bile oluyorlar. tek büyük sorun var oda protein protein de toz şeklinde ya da bitkisel kaynaklardan da alınabilir nasıl olsa.
Günaydın abla 🎈
Günaydın Barış
Dürümler haklı..
Cevap
15Cevap
Vegan değilim ama adamlar haklı.. gidip ot yiyelim , karnımızı 2 saat tok tutmak için bi cana kıymak vicdana sığmaz
Yiğidi öldür hakkını ver 🙃
Merabayın burada benden bahsediliyo
bi gün ben veganım diye gelirsem şaşırmayın :D
Psikolojim çok bozuk bi gün buraya mangal yaparken foto bile atabiliirm
Vegan da neymiş kız... Kafa çalışmaz bir kerem ye gitsin yiyende ölüyor yemeyende 😃
Hatta bunun birşeyi vardı yaa yabancı kadın veganlarinda çok enerjik vs olduğunu kanıtlamak için zirveye çıkıp ispat derdinde yarı yolda ölüyor diye biliyorum HIV gerek yok yani aşırı iticiler...😃 Ya Allah vermiş ye gitsin demi ne gerek var atraksiyonlara yaneeee ,😂
Aayy hiç derken HIV yazmışım 🤦🤦
Eğer vegan biriyle et yemekli davete gidersem lütfen o benim yanıma otursun. Hak hukuk bilmem onun tabağını da yerim ziyan olmasın.
Bitkilerin de canı var. bu açıdan düşünürsek 1 öğünde et yemek yerine vegan beslendiğinde 1 kuzu yerine 1000 fasulye öldürüyorsun :)
Erkekler bile et yemek için travesti olurken insan neden vejo olurki
İnsanların hayvansal kaynaklı proteine de ihtiyacı vardır. Dürüm diyorum.
vegan ve vejeteryanlara hak veremiyorum bir et obur olarak 😀
Valla benim başıma gelip vir vir afkurmadıkları sürece sorun yok ama dürüm ve ben haklıyız
Hiç biri haksız değil tercih işte mesela ben koyun falan eti yiyemiom anca tavuk yani kınayamayız
Dürümler haklı
Dürüm haklıdır 😅
Tabi ki dürümler haklı 😂😂🧚
Konuşmak karın doyurmuyor
Dürüm haklıdır, sorgulanamaz.
Dürüm sonuna kadar haklı.
Dürümler kırmızı çizgimizdir.
Dürüm her zaman haklıdır. Haklılığı sorgulanamaz.
Dürüm daha haklı
2 side
Dürum
Dürüm daha haklı,
Boş işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?