Endoskopi yerine ilaçlı tomografi yaptırmak istiyorum sizce teşis konulabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bir ara diş ağrısından dolayı bir ağrı kesici ama keskin bir ağrı kesici vardı onu suyun içine atıp karıştırıp içtim içtikten sonra 9 aydır böyleyim
Midenin ilaçlı tomografi ile teşisi konulabilir mi?
Bir ara keskin bir ağrı kesici ama adını tam bilemediğim tabiki diş ağrısı nedeniyle attım suya karıştırıp içtim ondan sonra maalesef 9 aydır böyle yanma hissiyatım var
Takacak bir şey yok kısa bir işlem zaten. Teshis yapmak için şart o. Bende kolonoskopi yaptırmıştır ama anestezi li uyutarak yapıldı bana kanser atlattım yakın zamanda bağırsaklara sıçramış olma şüphesi ile yaptılardı. Endoskopi de uyutarak yapma şansı var mı bilmiyorum ama kısa bir işlem rahat ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olur, bazı çıkarımlar, yorumlar yaparlar raporda ama öyle ya da böyle ileri tetkik önerirler. Endoskopi şart yani
Çok ağır bir ağrım yok yani endoskopilik durum yok sadece yanma var ve gaz
İlaçla düzelecek durumdaysan problem yok
Her ilacı attım mide koruyucu bazında ama pek değişen bişe olmadı
Kaç zamandır bu durumdasın
Bir ara keskin bir ağrı kesici ama adını tam bilemediğim tabiki diş ağrısı nedeniyle attım suya karıştırıp içtim ondan sonra maalesef 9 aydır böyle yanma hissiyatım var
Ohoo geçmiyorsa endoskopi şart
İlla gireceğim o illete yani
Kaçarı yok
😞😞😞 teşekkür ederim
Takacak bir şey yok kısa bir işlem zaten. Teshis yapmak için şart o. Bende kolonoskopi yaptırmıştır ama anestezi li uyutarak yapıldı bana kanser atlattım yakın zamanda bağırsaklara sıçramış olma şüphesi ile yaptılardı. Endoskopi de uyutarak yapma şansı var mı bilmiyorum ama kısa bir işlem rahat ol
Endoskopi de var anestezi ile
Anestezi ile yaptırmak istersen randevu tarihi uzuyor. Benim kanser durumları olduğu için 1 hafta içinde yaptılar
Damar yolunu elden mi koldan mı fark ediyor Mu
İkisi farklı şeyler öyle olsaydı herkes BT ile kurtulurdu
İlla içine mi girmek gerekiyor zaten ilaçlı tomografi de direk ne olduğu görünüyor yani
BT de gözden kaçabilir
Umarım endoskopi olmaz
Çok zor değil bu kadar korkma
Korkmak değilde anestezi falanıdır uyanmasıdır boğazda yaradır sıkıntı iş
Çektiğin mide ağrıları daha zordur emin ol
Hemde nasıl bazen sanki midem yokmuş gibi bazen ise acısından ağlıyorum o derece ama ilaç olarak her koruyucuyu kullandım oda ayrı bir sıkıntı
Mide koruyucu çok kötü adı koruyucu ama çok zararlı bir an önce gir endoksopi bitsin bu işkencen
Doğru umarım girerim teşekkür ederim