Bazen cilt de bu tür durumlar gorune bilir başına gelen bu ve ya benzeri konulari kansere tümöre bağlama hastalık hastası olursun enerjiye çok inanırim hayata ne Yo çok düşünürsen o başına gelir Allah korusun çekme kendine salı ver gitsin eğer ailemde kanser hastalıkları veya farklı kötü huylu hastalıklar varsa bı cekap dan geçersin benim anne tarafımda ani ölümler ve kötü huylu hastalıklar çok yaygın fakat inan başıma gelen her sancılı şeyin kanserle bağlantısını kurdurmamama ya calsiyorum bir ara ben hastalık hastası bir insan dim sürekli kalbim de sorun var diyip hastaneye gidiyor dum en sonunda doktor ritim bozukluğu saptadi sonra doktorum bana kalbim diye diye hastalığı kendine çektin dedi 🤦 hayat da hep sağlıklı ol dert tasa hep bu iletlere sebebiyet veriyor ailemden biliyorum bana çok gamszi sin diyorlar ama olay öyle değil iki çocuğum var bı ailem var mutlu olmalıyım iyi bir anne olmalıyım
Uyurken farkında olmadan çarpmış olabilirsin. Ya da sinek/vöcdk ısırığıdır. Zamanla azalır muhtemelen. Yanma kaşınma varsa ılık sabunlu suyla yıkayabilirsin. Endişe etmene gerek yok