Sağlık Diyette akşam yemeği olarak yumurta yenilir mi? kimsesiz218 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 yumurta yenilir mi? Güncellemeler+1 yıl diyetim bozulmuş mu sizce sabahtan beri yulaf yedim üzerine muz doğradım eve geldim kavun peynir 2 hurma 20 yakın kiraz bozulmuş mu sizce Diyette akşam yemeği olarak yumurta yenilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. Sağlikliysa ne istiyorsan onu yemelisin ama yeterli kadar kalori ve protein alimina dikkat et. 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Haşlanmış bir şey olmaz b3n diyetteyken 7 den sonra bir şey yemiyordum 0 0 Yorumla
GoatGloww Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bendde acıktım ama yemicem ya diyette geçe yememek gerekiyo 0 0 Yorumla
ackarnamakarna Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence salata ye onun yerine ya da salatana koy 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sağlikliysa ne istiyorsan onu yemelisin ama yeterli kadar kalori ve protein alimina dikkat et.
Haşlanmış bir şey olmaz b3n diyetteyken 7 den sonra bir şey yemiyordum
Bendde acıktım ama yemicem ya diyette geçe yememek gerekiyo
çok iyi olur hem de
Bence salata ye onun yerine ya da salatana koy
Tabii
Ye nolck
Yenir.
Yenırr