koprucuk kemiklerin gozukmesi benim cok hosuma gidiyor ve zayif olmak sart. Sizin peki?
Cok iyi
Kotu duruyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
koprucuk kemiklerin gozukmesi benim cok hosuma gidiyor ve zayif olmak sart. Sizin peki?
Zayıf olmak veya kilolu olmak, bir avantaj veya dezavantaj olarak değerlendirilemez, çünkü insanların beden yapıları ve tercihleri farklıdır. Zayıf veya kilolu olmanın avantajları veya dezavantajları, kişinin yaşam tarzı, sağlık durumu, aktiviteleri ve diğer birçok faktöre bağlıdır. Her bireyin bedenine ve kendine özgü özelliklerine saygı duymak önemlidir. Özgüven, sağlık, enerji seviyeleri, fiziksel aktivite kabiliyeti ve genel yaşam kalitesi gibi faktörler, bir kişinin sağlığına, fitness düzeyine ve genel refahına bağlı olabilir. Her beden tipinin kendine özgü avantajları ve güzellikleri vardır. Sağlıklı bir yaşam sürdürmek için, dengeli bir beslenme, düzenli egzersiz ve genel iyi sağlık önemlidir. Bu faktörler, kilonuzun ideal olup olmadığına bakılmaksızın herkes için önemlidir. Önemli olan, kendinizi kabul etmek, bedeninizi sevmek ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için ihtiyaç duyduğunuz adımları atmanızdır. Bedeninizi eleştirmek veya başkalarını eleştirmek yerine, beden pozitifliği ve kendini kabul etme mesajlarını desteklemek önemlidir. Herkes farklıdır ve her beden türü değerlidir.
Ben hep zayıftım bazen alıyordum ama bazen bu uyuz kaşıntısı da zayıflatıyormuş baktım da şu an doğruysa 52 birde hep kabızlık hastalığından zayıf olduğumu düşünüyorum spor hiç yapmadım belki bir kere iki kere denemişimdir hareket bir yerde iyi bir yerde kötü bazen sorun bazen sorun değil zayıf olmak
Cevap
104Cevap
Evet, bence zayıf olmak avantajdır. Bir kere olduğundan uzun gözükürsün, elbiseleri güzel taşırsın. Zayıf insanlarda 0 göbek oluyor. Haliyle her elbisenin hakkını veriyorlar.
Ayrıca elbise bol gelse daraltabilirsin. Öbürünün çözümü yok. ✌️
O kadar haklisin ki😂
Zayıf hatunların kilolu erkekleri tercih etmediği gibi normal ve fit erkeklerde kilolu kadın tercih etmez. Genel olarak kilolu biri sağlıklı olmadığı izlenimi veriyor ve bireyler eş seçerken buna dikkat ediyor. Aynı şekilde aşırı derecede zayıf kişilerde sağlıklı olmuyor ve beğeni veya beğenmemenin temel sebebi veya avantaj ya da dezavantaj olarak görülmesinin temel nedeni sağlıklı olup olmadığı 👍 kısa ve net yazdım bilmiyorum ne kadar ifade edebildim 😎
Cok cok iyi ifade ettin cok haklisin bende sana katiliyorum.
Görseldeki kızın fiziği gayet iyi yaş aralığın doğru ise bu yaş aralığında bu fizik normal bence 😊
Bence yasla ilgili olmamali kilo bizim toplumumuz genelde evlendikten sonra ve cocuk dogurduktan sonra kilo almaya basliyor sonra 50’li yaslara geldiklerinde seker hadtasi, kolestrol tansiyon herseyleri var o yasta halbuki kilo sabit durmali bence hem gencken hemde yaslaninca.
Fakat unuttuğun bir şey var; Gelişme aşamasındaki biri ile 40 ila 45 yaşında gelişimini tamamlamış biri aynı olmaz. Elbette aşırı kilolu olunmaması ve kilonun mümkün mertebe sabit tutulması gerekir. Bu noktada sana sonuna kadar hak veriyorum ama 25 ila 29 yaşında o köprücük kemikleri gayet iyi 35 ila 40 li yaşlarda bir tık daha kilo alınabilir çünkü yaş daha çok ilerlediği zaman zaten tekrar kilo düşüşü oluyor.
Evet haklisin benimde demek istedigim olabildigince ayni kiloda kalmak mesela 25 yaslarda 55 kilo mu 40-50 lerine geldiginde 58 kg olsun sorun degil ama onemli olan cok fazla cikmamak.
Günaydın 😊
Tamamen ayni düşünüyorum bu konuda ve senin 55 ila 58 kilo olma fikrine erkek olarak 70 kilo iken 75 olabilir diyorum. Biz daha önce konuştuk mu?
Geri kafalı cevreme yuzumden baskı gordugum ıcın hep kılo almaya calıstım sımdıde veremiyorum ve kilonun kotu yanlarına sahit oldum zayıf olmak kesinlikle avantaj ustelık 30 dan sonra daha ıyı cunku kılo vermek vaya zorlasıyor o yastan sonra
Cok dogru soyluyorsun 30 dan sonra kilo vermek zorlasiyor cinku metabolizma yavasliyor
Aynen
Kaç kilosun sen
@SeyyahÖküz1 napcan
Devlet sırrı tabi
@SeyyahÖküz1 soyle napcagını yazayım
Merak ettim hatun Hepsi bu merak ettim
@SeyyahÖküz1 63
Boyun kaç peki
63 de boy da önemli
155 63 mu
175 63
Kesinlikle avantaj. Bazı arkadaslar felsefe yapiyor. Kendinle barışık ol vs. diye.
Sen kendine bakma, fıçı gibi ol, dislerini fircalama, banyo yapma, sürekli leş gibi sigara iç sonra da
"Beni begenen böyle begensin, kendimle barışığım" gibi saçma cümleler kur.
boş ver sen başkalarını. Zayıflık en iyisi.
Zayıf olmak sağlık açısından güzel bir avantaj ama iskeletora dönmek de bir o kadar sağlıksız ve gereksiz
Onu bende begenmiyorum canim kimse begenmiyor bence piskoloji sorunlari olmadiktan sonra
Bence evet zayıfken beğendiğimiz her kıyafeti alıp giyebiliyoruz kilolu olursak beğendiğimiz her kıyafeti alıp giyemeyebiliriz
Cok dogru
Tabii ki avantaj her istediğini giyebiliyorsun üzerine tam oluyor yakışıyor çekici gözüküyorsun sağlıklı oluyorsun çevik oluyorsun atletik oluyorsun her yönden avantajlı bir şey ben zayıfım ve zayıf olmayıda çok seviyorum 😊
Zayıf olmak çok güzel ama hangi konuda avantaj mı?
Her konuda
İnsanlara bu sorma çünkü ne dedikleri belli değil ve sinir bozucu ben kilo almıştım ay çok kilo aldın dediler Şu an zayifin ve fizigimi beğeniyorum ama bu seferde çok zayifladin kilo al diyolar yani insanlar hep tersini söyler
Resimdeki gibi bir zayıflık güzel ama anoreksiye hastası gibi olmasın.
Yok allah korusun bende onlari guzel bulmuyorum
Zayıf olmak bence çok avantajlı bir durum. Baktığın açılara göre nedenler değişse de
Bencede
Ama bunu insanlara anlatınca sorun bizde gibi görülüyor
Poponun kemikleri kasiklara batmasında koprucukler sorun değil.
Ahahha evet😂
yemeyip icmedikten sonra boş yaa
kemiklerim görünsün zayıf olacam diye
nimetleri tatmamakta ne kafası
Hahahaha😂😂 evet ya yemek yemegen insanlari bende anlamiyorum
hem saglik hem görünüs acisindan tabiki bir avantaj. zayif kalmaya bende cok önem veriyorum
Çok zayıf olmak da çok kilolu olmak gibi itici duruyor bana göre. Orta kiloda olmak her zaman daha iyi gibime geliyor, kadın için de erkek için de.
Zayıf değilim ama köprücük kemiğim var. Bu kemik yapısıyla alakalı. Kiloluya göre zayıf tabiki avantajlı, yine de ideali orantılı olmak.
Şahsen, benim için evet. Zayıf olmak çok aestetic görünüyor benim için ayrıca zayıflar benim gözümde çok seksi duruyorlar
Bence gayet güzel görünüyorsunuz üstelik zayıf olmak hem sağlık hem görünüm hem psikolojik açısından çok güzel bir şey
Köprücük kemiklerim görünüyor ve zayıfım ama bunun bana katkısı nedir ki
Çok zayıflık kıyafet yönünden avantaj. baska aman aman bisey yok yani
Avantaj olabilir köprücük kemiklerin belirgin olması çok hoş ben seviyorum
Boy uzunluğuyla orantılı ideal kilo da olmak gerekir.
Köprücük kemiklerinin çıkması için zayıf olmana gerek yok ki
kilo insani en cok yoran yipratan faktor zaten
fit bir vucut her zaman avantajdir
Evet tabi her kıyafeti rahatça giyilebilir. Ve görünüş olarak iyi dururuz
Köprücük kemiğini seviyorum ama çok zayıflık da hoşuma gitmitor çeliştiğim konulardan biri bu
Köprücük kemikleri benimde çok hoşuma gidiyor. Ama zayıf sevmiyorum biraz balık etli seviyorum
Köprücük kemiğinin görünmesi bana da cok çekici geliyor güzelliğe artısı var bence
Zayıf olmak hem sağlık hem görüntü açısından avantaj tabi ki
Zayıf seviyorum çok güzel oluyırlar
özellikle sporda yapınca taş taş
Bence bir kadına yakışan, en güzel görüntülerden bir tanesi…
O kemikleri ben de çok seviyorum balık etliler kapatılsın! 😛
Yani fotodaki kilolar ideal kilolar. Zayıf deyince kötü gözüken bir imaj bekliyoruz.
Avantaj olduğu için insanlar kilo almaktan çok zayıflamak için uğraşıyorlar.
Ben 46 kiloyum kemik torbası diyenler bile oluyor 😓
46 cok az ama boyunu bilmiyorum ama 53-57 kilo arasi cok iyi
Boyum 165
Cok zayofsin canim boyuna gore 55 kg olursan cok iyi gorunursun. Kilo almaya calis alamiyorsan yardim alabilirsin
Boyun çok güzel Ama 46 az cidden
52-53 gayet ideal
Vücut yapısına göre değişir bence her zayıf vücut bence iyi değil kişinin vücut görünüşü boy endeks kilosuna bağlı bence
Tabiki oyle mesela 175 boyundaki bir kadin 50 kilo olamaz o zaman hasta gorunur ama 56-57 kilolar iyi durur.
Zayıf erkeklerden de zayıf kadınlardan da görsel olarak hoşlanmıyorum. Şekilli ve estetik olmak farklı bir durum, zayıf olmak farklı bir durum.
Benimde demek istedigim anoreksili bir fizik degil zayif ama sekilli fizik demek istiyorum. Fotodaki kiz super bence
Fotoğraftaki kadın zayıf başka bir özelliği yok, 45/50 kiloluk kızların hepsi bunun gibi. Ama onun yerine daha balık etli ama kıvrımlı bir fiziği kesinlikle tercih ederdim.
Zayıf kızlar herzaman göze daha çok çarpar tabiki herkesin düşüncesi farklıdır mesela ben 68 kiloyum sevdiğim kızında zayıf olmasını isterim 😊
Gosterdiklerin sıkı diyet ve spor yapan tipler, sade zayif olmakla olsaydi oho.
Zayıf olmak ayrıdır fit olmak ayrıdır kalıplı olmak apayrıdır. Köprücük kemikleri ise yine kemik yapısıyla da alâkalıdır.
Güzel ama ağaç dalı gibi incecik oldukları zamanda valla yakismiyo be.
Yok kiz bende onlari demek istemiyorum
Tabikide avantaj hem sağlık hemde diksiyon yönünden
Fotoğraftaki kişi sizmisiniz
Cok haklisiniz bende ayni dusunce icindeyim. Hayir ben degilim😊
Seni merak ettim ama :)
Bende boyleyim ama benim koprucuk kemiklerim bu kadar belli degil😁
Çok zayıf kadın da safinaz gibi olur , kemikleri sayılacak kadar inceyse insan korkar sarılırken falan, balık etli iyidir😄
Bencede zayıflık iyi değil zayıf olcaksa bile gögüs olmasi lazim. Benım eşimde zayıf ama gögüsleri cok iyi ordan kurtariyor.
Hatun dediğin çıtı pıtı zarif ve kesinlikle esmer olmalı kiloymus dolgunmus balık etmiş beyaz tenmis hikâye
Öyle ama bi gögüs olmasi lazım. Benım eşimde zayıf ama gogusleri cok iyi ordsn kurtariyor
@hakankural11 şahsen göğüs te büyük sevmiyorum favorim 75
Hayatımda tamamen zayıf kadınları istiyorum. Zayıf kadın benim için her şeydir. Kiloluların canı cehenneme. Özellikle şu an çok ihtiyacım var
Yasemin Özilhan i tanıyor musun sen? Ona göre cevap vereceğim
Doktorlar’daki Ela degil mi?
Evet o
Ben tam olarak onun gibi 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu kadına düşüyorum.
Sen nasılsın
Bak sen sana😂 sen oyle misin peki? Saydigin ozellikler sende var mı ? Kasli genis omuzlar, yuvarlak popolar, sixpackler falan filan
Yuvarlak kalçayi ne yapacaksın kız bende
Yoksa straponla...
Tövbe
Sapık guduruk garıya bak laaa 🤪😃
Bence zayıf olmak avantaj. Hemde sağlıklı zayıf olmakdan daha cok fit olmak önemli bence.
Ben etine dolgun olmasını tercih ederim. Yani evleneceğim kişi için, diğerleri beni ilgilendirmez.
Ben de biraz zayıf olmak isterdim ama orta kiloyum.
Sen mutluysan sorun yok😊
Yani yakışıyor bana
Kemikler sayılmadığı müddetce zayıf olmak güzel. Köorücük için çok zayıf olmak şart değil.
O kemiklerin zayıflıkla ilgisi yok bence ben zayıf değilim ama bende var onlrdans🤦♂️
Herhangi bir avantajını görmedim. Avantaj durumları fizikle olacak bir şey değil.
Zayıf olmak uzun olmak mavi gözlü olmak diye uzarr
Maymuna donucek kadar vücuda işkence edip zayıflamanın cazibesi yok
Çok güzel değil hatta itici geliyor iskeletin deriyle kaplanmış hali gibi gerdan değin zaman halkını verecek 😂
İlla ya kötü ya iyi mi olacak, keşke bi' ılık seçenek de ekleseydin
Evet yakışıklı bir çocuk görürsen ruzgar da ucabilirim diye koluna girebilirsiniz
Avantaj ama kadınlarda çok zayıf olunca tuhaf görünüyor çoğu. Fotoğraf temsili mi? Sen misin?
fit 10 numara resimdeki gibi olmalı şanslı erkek kim acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?