Güncellemeler
+1 yıl
Popoma g string tangalar giyince daha güzel görünsün istiyorum ve daha fazlası için daha iyi görünsün istiyorum biraz daha hızıl gelişimler olsun istiyorum.
Spor yapıyorum bu yüzden biraz daha büyük ve dolgun bir popo görünümüne sahip olmak istiyorum sırrı nedir?
Squatta yapıyorum bacak gününde ama henüz istediğim gelişimler olmadı, çok yavaşça gelişiyor günden güne ama ben kendimi beğenmiyorum ve biraz daha gelişimlerim fark etsin istiyorum daha fazla ve biraz daha etkili gelişim için neler yapabilirim, beslen ve spor açısından?
Göğüs uçlarım ve popom için özelliklede nasıl bir yol izleyebilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bildiğim kadarıyla squat ile başka yolu var mı bilmiyorum ama bence fiziğine göre denl olmalı popo orantısız büyük durunca çirkin duruyor vücut bir erkekte en ideal vücut balık etli hafif kaslı olması
Evet ama yemek yiyerek ve spor yaparakta balık etli ve kaslı görünüm elde edilmez mi, zaten popomu orantısız şekilde büyütmek bende istemem sadece şeklen daha estetik ve dolgun güzel görünsün istiyorum tanga falanda giyiyorum popoma hem tanganın duruşu hemde tanganın hissiyatini daha iyi hissetmek istiyorum.
Yani üzgünüm görmeden bir şey diyemem kanka bence fazla abartıyorsun spor ve squat olduğu kadar artık fitness yapan erkeklerin kalçası güzel ve yeterli oluyor zaten sende öyle fitness yapıyorsan eğer bence yeterlidir
Erkeksi bir gay misin pasifsin anladığım kadarıyla
Evet, erkeksi pasifim ama içimde bastırdığım kadınsılık hisleri, duyguları, düşünceleri var sürekli ve sürekli olarak kendimi bastırmak zorunda kalıyorum.
Her türlü bakımlarıma dikkat ediyorum, fırsat oldukça, kötü kokmamaya özen gösteriyorum, hatta spor yaptığım için her gün duşa giriyorum.
Popoşimi görmek mi istiyorsun yani :) evet, farkındayım abartıyor olabilirim ama ilerisi için önlem almak istiyorum ve daha sağlıklı bir yaşam ve düzene, disipline girmiş bir hayatım olsun istiyorum, bilirsin spor yapınca hem sağlık anlamında hemde düzenli ve disipline girmiş bir hayatı yaşamış oluyorsun bu konulardan yana bir nebze olsun kendimi toparlamak istiyorum.
Yani dediğim gibi çok kafana takma bence sıkı bir kalça ve kaslı bir vücudun varsa yeterli diye düşünüyorum yani tabi kadınsı düşünceler hislerden kastın ne tam olarak yani erkeksi gay genel de genel de böyle kadınsı olmaz kadınsı hisler falan duymaz evet içe almaktan zevk duyar diye düşünüyorum ama öyle çokta kafaya takmaz tanga vs falan yani erkeksi olan biri giymez galiba tabi istediğini giy keyfine kalmış saygı duyuyorum yani bakıma dikkat etmek lazım tabi ki en iyisi sağlıklı yaşam dediğin gibi kendine bak tabi ne olursan ol sağlıklı ol kaslı fit güzel çekici ol bundan kimseye zarar gelmez azmini tebrik ederim popişini görmek mi 😃😅 yani öyle anlatıyorsun ki görmek geldi içim den ama erkek poposu ya nasıl olabilir ki 😂
Hem nasıl gösterebilirsin ki
Hem göstermek ister misinki
Görmek istersen, gösteririm popişimi ama ekran görüntüsü alıp beni zor durumda bırakmak yok, yanlış anlama sanal ortamdayız burada her şey çok çabuk yayılır ve kolay kolay kimseye güven olmaz insan insanı suistimal edebilir lütfen yanlış anlaşılmasın genel söylüyorum bunu.
Kaslı ve fit bir vücudum yok şu an için umarım zamanla olur onun için ilerisi adına daha kötü bir vücut görüntüsüne sahip olmak istemem ve popom pek yok gibi sanki ya da ben kendimi beğenmiyorum popomu ve göğüslerimi/göğüs uçlarımı (memelerimi)
Kadınsılık ruhu, hissetmek (duygu, düşünceleri) şu şekilde erkeğimi mutlu etmekten, kadın kıyafetleri giymekten, kılsız bir vücuda sahip olmaktan daha doğrusu kıllarımı temizlemekten ve tanga vsler giymekten aşırı derecede mutlu oluyorum ve tamam diyorum bu benim, kendimi bulduğumu, doğru kişilik duygularıyla doluyor içimde…
Yok yok gerek yok çekmekle falan uğraşma görsem ne olacak umarım istediğin vücuda ulaşırsın inandıktan sonra
Umarım ama inançlıyım tabi ki olucak zamanla
Ne güzel sevindim adına 😄🥰
Büyük ve dolgun popom olucak diye dimi 😍😉
Ahaha güldürdün :) şimdi erkekten erkeğe değişir kaslı hafif fit oldu mu kalça güzel yakışır erkeğe iyisimi sen bana kalçanı bir göster bakayım görüşümü söylerim hatta tüm fiziğini göster bakalım çırılçıplak olmak zorunda değil yarı cipk boxer falan olabilir bakayım fiziğin güzel ise 10/10 değerlendirme yapam
Ama çırılçıplak olursa iyi olur arka ön kafana göre kanka boydan 😄
Tamam
Mektup yaz bana.
squat başka yolu yok birde yüzme falan
Besin öğelerinden önerilerin nelerdir?
besinlerde çok aram yok ya intrnetten ya da milli sporcu arkadaşlarım o an ne önerirse onu yiyip içiyorum
Anladım milli sporcu arkadaşların banada yardımcı olabilirler mi bu konudan yana?
bana bile dönmüyor göötler :D ama sorarım bi
Aynen sorup öğrenirsen çok iyi olur benim için 😁😊😀
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!