Önce çıktım susadım tabi sıcak duş, içtim sonra yine içtim bunu böyle 3 4 defe tekrarladım, içiyorum midem su dolu hissediyorum ama ağzımda hep bir susuzluk oluyordu.

Önce çıktım susadım tabi sıcak duş, içtim sonra yine içtim bunu böyle 3 4 defe tekrarladım, içiyorum midem su dolu hissediyorum ama ağzımda hep bir susuzluk oluyordu.

Evet normal bence yani ben de çok su içerim genelde ama kahve içtiğim zaman ya da kola içtiğim zaman içmem mesela çok su. ama bir anda 3 litreye yakın su içmek zararlı olabilir.. bence kendine dikkat et :) 🌺
Duştan sonra şu içmek ( içinde vücğdundaki sıcaklığı bastırmak) insanı çabuk yaşlandırır, organlara akciğere iyi gelmez.
O nedenle harareti alması için iki üç bardak çay iyi olur.
Su içmeyi hiç tavsiye etmem
bu sıcakta çay mı içeyim?
Yukarıda, sultan sonra hemen su içilmemiş bilimsel bir bilgi. Organlarının zarar görmemesi, hızlı yaşlanmaması için.
Hatta sana daha açıklamalı bir örnek vereyim.
Hani sıcak bir şeyin üzerine şu dökünce çoz diye buhar çıkar ya.
Misal akciğerlerde de öyle. Serin bir şey, çok ısınmada buhara dönüşür ve bu buhar ( şu zerreleri) eğer ciğer atamazsa ciddi rahatsızlığa sebeb olabilir.
Akciğerler değişimi mümkün olmayan tek ve hayatı organlarımız.
Bence aceleci olma, vğxur kendiliğinden serinlesin. Bir dahakine öyle yap.
Çay konusu da bu harareti dengeleyen bir şeydir
Cevap
2Cevap
Duştan sonra su içmek zararlı organları yaşlandırıyor bir süre sonra iciceksin, ama öncesinde içmek faydalı kan basıncını düşürüyor
Bunun kurtcede adı da var su içip sussuxluk gitmemesi
İdrara çıkma sıklığın ne
Değil
Çok şekerli yediysen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?