Sağlık İlişkiden 11 gün sonra yaptım, adet tarihimden önce. Sizce sonuç nedir, hamile miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Fotoğrafı ayrıntılı incelerseniz çok ince silik bir kırmızı çizgi var İlişkiden 11 gün sonra yaptım, adet tarihimden önce. Sizce sonuç nedir, hamile miyim? Cevapla Tarih Soruları Hamilelik Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MysmN16 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Teste göre sonuç pozitif görünüyor. Çizgi ilk 5 dk içerisinde çıktıysa hayırlı olsun. 15. Gününüzde bir test daha yapın ama beklemek istemiyorum derseniz kan verin o zaman sonuç kesinleşecektir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet 2. çizgi direk çıktı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayirli olsun kocana ana babana mujdeli haberi verirsin artik... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim Cevap sahibi +1 yıl ee ama hamilesin?
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Daha olmamışsın hamile değil gibisin :) içinemi boşaldı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tebrik ederim. <3 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah değilimdir ya
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun miss gibi hamilesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin ya Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ayıp ediyorsun Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl İçine doldurttun mu.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evet hayırlı olsun 0 5 Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl 15 gün sonra daha net beli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin ya hamilemiyim sence Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Evet silik çizgi de olsa hamilelik var demek Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla Aptalarpekcok +1 yıl Rica ederim Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Adını semih koyun aşko 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya kız olursa Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Semiha Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İçine boşalmadıysa, kuru takıntıdır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İçime boşaldı Yorumla
rıdvanlandınızzz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Ben kız gördüm ama doktorada bi görün istersen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende erkek görüyorum Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl 11 buçuk aylık hamilesin hayırlı olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O nasl oluyor Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl hamilelik yüzde 98 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerden eminsin bu kadar Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 493 cevap paylaştı. Hayır değilsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisjniz ya korkuyrm Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Değilsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 682 cevap paylaştı. Hayır değilsin. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama 2 çizgi var Yorumla Zorunne388 +1 yıl Gözünde problem varsa göz doktoruna randevu alalım. Yorumla Soran +1 yıl Canm bence sende problem var fotoğrafa dikkatlice bakarsan görürsün zaten Yorumla Zorunne388 +1 yıl Çift çizgi yok. Doktorum. Yorumla 24yaşsendromu +1 yıl 1 cm kadar sağda. çok silik ve kırmızı denemeyecek kadar az renkli. üründen kaynaklı bir durum olabilir Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Negatif 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama negatifte hiç çizgi olmaması gerekiyor Yorumla angar_ali +1 yıl Keşke üstünü bi okusaydın testin. Negatif tek çizgi pozitif iki çizgi Yorumla Soran +1 yıl Yalnız orada 2 çizgi var Yorumla angar_ali +1 yıl Hani nerde ben göremiyorum ikinciyi abla Yorumla Soran +1 yıl Çok silik iyi bakarsan görürsün Yorumla angar_ali +1 yıl Göremiyorum testi tekrarla. Yaz banada Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Adet tarihini bekle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 5 gün felan var Yorumla Budabuda +1 yıl Gecikirse yap. Sabah ilk çişinle Yorumla Soran +1 yıl Tamam denicem Yorumla Budabuda +1 yıl Varsa başka aklına takılan yaz Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Temiz korkma kuzu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisinjz ya Yorumla the03 +1 yıl Evet testı dogru yaptıysanız Yorumla Soran +1 yıl Doğru yaptım ama testte 2 çizgi var Yorumla the03 +1 yıl Tek çizgi var ama şu an. İçine tam bosaldi mi Yorumla Soran +1 yıl 2 çizgi var çok silik ve ince fotoğrafa ayrıntıli bakarsan evet içimede boşaldı Yorumla the03 +1 yıl Her seks sonucu hamile olunmuyor Yorumla Soran +1 yıl Ama her seks sonucuda hamile olunabiliyor Yorumla the03 +1 yıl Peki Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 451 cevap paylaştı. maalesef. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hayırlı olsun evli miydin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır deilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee planın nedir? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Negatif net. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama onun için hiç çizgi olmaması gerekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle ama o zaten onun içerisindeki görüntü Yorumla Soran +1 yıl Hayır öyle bişey yokki ilk defa test yapmıyorun:) Yorumla
Tudor010101 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Hamilesin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin Yorumla Tudor010101 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bu kadar eminsin korkutma beni Yorumla Tudor010101 +1 yıl Eminim tabikide Yorumla
apar_kat Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cididyim hamilesin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliosun Yorumla apar_kat +1 yıl Basima geldi çünkü o cizgi yeni hamilesin demek Yorumla Soran +1 yıl İlişkiden 11 gün sonra çıkarmı böyle Yorumla apar_kat +1 yıl Evet normal yaz bana anlatim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Teste göre sonuç pozitif görünüyor. Çizgi ilk 5 dk içerisinde çıktıysa hayırlı olsun.
15. Gününüzde bir test daha yapın ama beklemek istemiyorum derseniz kan verin o zaman sonuç kesinleşecektir.
Evet 2. çizgi direk çıktı
Hayirli olsun kocana ana babana mujdeli haberi verirsin artik...
Evli değilim
ee ama hamilesin?
Daha olmamışsın hamile değil gibisin :) içinemi boşaldı
Evet
Tebrik ederim. <3
İnşallah değilimdir ya
Geçmiş olsun miss gibi hamilesin
Eminmisin ya
Ayıp ediyorsun
İçine doldurttun mu..
Evet
Evet hayırlı olsun
15 gün sonra daha net beli oluyor
Eminmisin ya hamilemiyim sence
Evet silik çizgi de olsa hamilelik var demek
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Adını semih koyun aşko
Ya kız olursa
Semiha
İçine boşalmadıysa, kuru takıntıdır.
İçime boşaldı
Ben kız gördüm ama doktorada bi görün istersen
Bende erkek görüyorum
11 buçuk aylık hamilesin hayırlı olsun
O nasl oluyor
çok ince ve silik bir kırmızı çizgi mi
hamilelik yüzde 98
Nerden eminsin bu kadar
Hayır değilsin
Eminmisjniz ya korkuyrm
Değilsin
Eminmisin
Hayır değilsin.
Ama 2 çizgi var
Gözünde problem varsa göz doktoruna randevu alalım.
Canm bence sende problem var fotoğrafa dikkatlice bakarsan görürsün zaten
Çift çizgi yok. Doktorum.
1 cm kadar sağda. çok silik ve kırmızı denemeyecek kadar az renkli. üründen kaynaklı bir durum olabilir
Negatif
Ama negatifte hiç çizgi olmaması gerekiyor
Keşke üstünü bi okusaydın testin. Negatif tek çizgi pozitif iki çizgi
Yalnız orada 2 çizgi var
Hani nerde ben göremiyorum ikinciyi abla
Çok silik iyi bakarsan görürsün
Göremiyorum testi tekrarla. Yaz banada
Adet tarihini bekle
5 gün felan var
Gecikirse yap. Sabah ilk çişinle
Tamam denicem
Varsa başka aklına takılan yaz
Temiz korkma kuzu
Eminmisinjz ya
Evet testı dogru yaptıysanız
Doğru yaptım ama testte 2 çizgi var
Tek çizgi var ama şu an. İçine tam bosaldi mi
2 çizgi var çok silik ve ince fotoğrafa ayrıntıli bakarsan evet içimede boşaldı
Her seks sonucu hamile olunmuyor
Ama her seks sonucuda hamile olunabiliyor
Peki
maalesef.
Hayırlı olsun evli miydin?
Hayır deilim
Ee planın nedir?
Negatif net.
Ama onun için hiç çizgi olmaması gerekiyor
Öyle ama o zaten onun içerisindeki görüntü
Hayır öyle bişey yokki ilk defa test yapmıyorun:)
Hamilesin
Netmi
Hamilesin
Eminmisin
Evet
Nasıl bu kadar eminsin korkutma beni
Eminim tabikide
Cididyim hamilesin
Nerden biliosun
Basima geldi çünkü o cizgi yeni hamilesin demek
İlişkiden 11 gün sonra çıkarmı böyle
Evet normal yaz bana anlatim