Boyumdan dolayi psikolojik etkilendim 1.60 boyum uzamak istiyorum max ne kadar uzatiyo ve fiyatlari ne
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Max 15 diye biliyorum ama yürümen bozuluyor sağlığını kaybediyosun bi yokus ciksan yorulursun bi düşsen sakatlanirsin yaslaninca illaki daha fazla etkisi olur diye düşünüyorum. Be ameliyat cok zormus kemigini kirip demir takip yeni kepik olusumunu sagliyorlais diye okudum bi yerde. Bi Instagram fenomeni oldu o ameliyati 10 cm uzadi ama yürümesi farkli
Kısaca sağlığın bozulacaksa değmez
Bilmiyorum fazlasiyla uzamak istiyorum 1.60 cidden ne
Bence öyle düşünme sonradan sağlıklı yürüyemeyeceksen sorun yaşayacaksan ne gerek var
Kendini olduğun gibi sev
oyle dusunmek degil yasima gore kisa ve fazlasiyla zorbaliga ugradim acicaksi cok etkiledi asosyal oldum
Öncelikle Şu an nerdesin lise? Üniversite?
Lise
Kaçıncı sınıf peki burdaki yaşın doğru degil o zaman
erken yazildim normalde universiteydim evet degil 11
Tamam sana şunu söyleyeyim içten bir şekilde. Bende hem ortaokul hemde lisede kilomdan dolayı çok dalga geçildim. Kendime olan özgüvenim düşmüştü. Sürekli müdüre şikayet ediyordum velim geliyordu ama sorun çözülmüyordu. Sonra lise bitti mezun olduk. Ben üniversiteye gittim ve ortamim tamamen değişti. Kilo muhabbeti hiç olmadı. Bende unuttum ama hala eski söylenenler aklima gelince üzülüyordum. Sonra üniversite bitti atandım. Yine bambaşka bir ortama girdim. burada artık tamamen özgüvenim yerine geldi. Ve anladım ki aslinda bu dalga gecilme olayi ortaokul ve lise de ergenlik kaynakliymis. Ve aslında o kadarda önemli bir şey değilmiş. Yillarca uzulerek ve özgüvenimi düşürdüğüm icin kendime kızdım. O kisilerle simdi karsilassam kilo muhabbeti dönmez çünkü hepimiz büyüdük olgunlastik. Onlarda ergendi. Ergence davrandilar. Evet benim hayatimi psikolojimi etkilediler ama cocuklardi sonucta. şu an her şey cok sacma geliyor. Özgüvenim düzeldi. Yani demek istediğim sabret duymazdan gel. Lise bitince zaten ortamin degisecek hersey düzelecek. Ve sende ben gibi boy un o kadarda önemli olmadığını anlayacaksin.
Ve şunu söyliyim 20 21 yaşından küçüksen hala boy uzatma şansın var. Dahiliyeye git. Boy icin hormonlarina baktirmak istedigini söyle seni endokrine yönlendirsinler. orada hormonlarina baktir ve uzama sansin varsa bu şekilde dene. Boy uzatma gibi hem riskli hem zor hemde geleceğini yürüyüşünü sağlığını etkileyecek bir ameliyata girme
18 den 2 dus iste nesil uzun full o yuzden sorun cekiyorum aslinda gitmistim pek birsey demediler garip dediler bir sorun yoktu sonrasinda tekrar falan gelin dediler gitmedim ve bundan sonrada uzucagimi pek dusunmuyorum
16 yasindaysan geç degil iyi birine git. Ameliyati deneyecegine bunu dene kolay ve risksiz
Genetigim kotu doktor demisti genine gore uzarsin diye babam 1.65 annem 1.53 yani pek birsey bekleme demisti
Bilmiyorum farkli bi doktora gitmeden umudunu yitirme gitmisken ameliyati ve risklerinide sorarsin
Oyle yapicam saoll
Ben de 166 mi 167 mi neyim benim de kafamda var ama sadece düşüncesi param olsa bile zor yani tüm gün agladım da oldu kısa oldugum için ama gine olmam
Of benimki daha kotu 1.60
tamamda knk sonuc olarak ikimizde ortalama altıyız
sen el bileklerinden röntgen cektirdin mi plaklara baktırdın mı
baktirdim 2 sene once en son Şu an kapandimi bilmiyorum ama uzucagimi dusunmuyorum ameliyata girmeyi dusundum ama ileriki yaslarda sorun cikariyormus
2 sene önce doktor bu kadar uzar filan demedi mi
demedi birdaha gelin tekrar bakalim dediler bende gitmedim bir sorun yok ama uzamiyo aq
ya olum sen bi daha git ben 20 olcam 2 aya 2 3 hafta once bacagım asırı agrıdı 1cm uzamısım
Git testesteron değerini ölçtü düşükse 20 yasın altına veriyolar diye biliyorum iğne vuruyosun kendin uzuyo boyun
12 bin dolar o igne
knk ne 12 bin dolara 1000 1500 lira eczanelerde var
Evet kanka bahsetigin diger igneler 3 cm den fazla uzatmaz dedigim igne 30 cm e kadar uzatiyo amerikadan ozel getirildigi icin 12 bin dolar
Yuh aq
Ah ulan ah ulkenin dustugu durum olmasaydi coktan uzamistim
la knk sovital boy uzatma yaz trendyolda var 550 lira onu arastır bak
ben şimdi eczanele sormaya gidiyom😂😂
bugğn kapalıymıs aq sakın doktora danısmadan kullanma ha
bakiyim kanka insallah isime yarar ya
Knk doktor veya eczaneye ailene danısmadan sakın alma bak
Kanka bizimkileri israr edicem alsinlar
Diyorum knk eczacılara sor hiç değilse ben sorumluğu almam ben önerdim çünkü bi şey filan geir basına
Yok kanka arastirmadan almam zatende uzucagimi gram dusunmuyorum hay sansimi 1.70 kizin yaninda kardesi gibi kaliyorum aq
Olm ben de cok uzunum sanki aq
Uzun olmak degil onemli olan millet uzun aq bazen asiri uzucu olabiliyo
Ben bi ara geceleri ağlıyodum knk hep de takıntılıyım boya hala da öyle bende cok üzülüyorum kafamda eskiye nazaran daha az kafaya takıyom
bende agliyordum aq daha az kafaya takmanin sebebi bir sure sonra bosvermen daha iyi olmus ya
Tüm ünlerin boyunu biiliyorum aq ki oyuncu olmak istiyorum bu benim önüne bile gecebilir boyum
başrol olamam mesela heosi 190
Daha bundan fazlasida var insallah olursun be aq ne zor sey kisa boylu olmak
daha 18 yasindasin sanirim uzama ihtimalin var basketbol, yuzme ile ilgilenebilirsin yardimci olur uzamasina
2 düş uzamam diye dusunuyorum
Çok pahalı 7,11santim uzatıyor
kac kere girebiliriz
sacmalama bikac kere mi gircen bide uzamiyorsa uzamiyodur birde ameliyat olup sagligindan olma
Evet 2 kez girmeyi dusunuyorum aslinda 20 cm uzasamda yeter 1.80 de cok kisa degil ona bile raziyim