Fotoğrafta kırmızı gözüküyor ama aslında mosmor böyle olması normal mi sivrisinek olup olmadığını da bilmiyorum ama başka herhangi bir etkisi yok sadece çok kaşınıyor ama kaşımıyorum.

Fotoğrafta kırmızı gözüküyor ama aslında mosmor böyle olması normal mi sivrisinek olup olmadığını da bilmiyorum ama başka herhangi bir etkisi yok sadece çok kaşınıyor ama kaşımıyorum.
Sivrisinek ısırmasında kızarma veya bu şekilde morarma durumlarını belirleyen kişilerin genetik yapıları oluyor, ortalamaya göre normal değil ama senin vücudun alerjik bir genetige sahipse bu şekilde tepki vermesi normal.
Kimisi hiç etkilenmez bundan kimisi de böyle etkilenir veya çok daha fazla tepki de gösterebilir hepsi normal. Umarım geçmiştir şu anda 🙏
Cevap
10Cevap
Seni sivri sinek ısırmamış, sivri F16 ısırmış anasını satayım :D
AIAPWĞZPWĞSPSĞWİZKSŞAŞXJWPZŞWJZLWŞZ
Bu kadarı normal değil gibi... resmen emcüklemiş kdkdidjd napmış o öyle.. yakalanıp sorguya cekilmesi lazım lsksksk
Ausowosowpspağsğasps evet ya
Bir sivrisinek türü var evet yapıyor böyle. Hatta morluk uzun süre geçmiyor. 😔
Ogf ya çok sıkıntı o zaman
Knk cidden sivri olduğuna eminmisin bu ısırmamış kolundan parça almış gibi resmen sddfgdfgg sağlıkçıya görün bence çok kötü olmuş
Auaospspepspspw evet çok kötü oldu ben de bilmiyorum sivrisinek mi ama sabah odada görmüştüm bi tane sivri o yüzden sivrisinek olduğunu düşünüyorum
Olabilir ama sen yine şansa birakma doktora git alerjin felan vardır muhtemelen acıyomu?
Alerjik bünyeye sahipsen normal ama çok rahatsız ediyorsa doktora görün derim.
Nolur nolmaz doktora git derim, ilk defa görüyorum bu şekilde
Sivrisineğin tükürüğüne alerjin var doktorumun öyle demişti ben de benzer bir durum yaşamıştım
Doktora gitmeme gerek var mı kendi kendine geçer mi
Isırık için krem alerji için de hap verdi.. Kendini sivrisinekten koruman gerekli yoksa tekrarlıyor sürekli.. Gidebilirsen iyi olur
sivrisinek ısırığı gibi değil pek ateş ya da başka bir durum yaşadınmı
Yok başka herhangi bir etkisi yok sadece böyle
devam ederse dağılırsa mutlaka acile gitmelisin
Darp edilmissin gibi
Evet cidden
Değil, muhtemelen öleceksin
Sağ ol ya
Zehirli bshcedekilerse normaldir
Doktora göster.
Böçek ısırmış olabilir yine bi doktora görün derim
Merhaba, normal tabiki belki kolonya dök
bir doktora gitmelisin