Kaç gün yaptınız ve kaç kilo verdiniz? Geri aldınız mı verdiklerinizi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kilo verirsin evet ama kısa süreli verdiğin kilo sadece ödem olur ayrıca 1 haftadan fazla önerilmiyor su orucu.3 gün yaparsan hem detoks gibi olur hem de mide ve bağırsakların rahatlar. Ayrıca vücut yeni hücreler üretir. Yani belirli bi süre yaparsan katkısı olur.
Yapmadım ama hızlı kilo vermek iyi değildir. Derinin sarkmasına ve kötü bir görüntü oluşmasına neden olur
10 gün yaptım 95 kilodan 90,5 a düştüm sonra metroda dayanamadım bayıldım 3 hafta sonra da 98 kiloya çıktım
Hadi yaa kötü olmuş nasıl bayıldın ki yaz ayında mı yapmıştın acaba
Ocakta yapmıştım
Bi an kan şekerim düştü halsizleştim sonra kendimi yerde insanların arasında buldum
Hım anladıımm kötü olmuşş
Duydum, bir ara denemiştim bence sağlıklı ama dozunu ayarlamak gerekiyor. Sanırım aralıklı yapmalısın, bir diyetisyene danışabilirsin. Geri kilo almadım
Spor olmadığı sürece hiçbiri verdirmez
Kilon çoksa verirsin
Çoktan çok gider orasına katılıyorum ama sınır var mesela inatçı yağlar var
Onun yerine aralıklı oruçla hep fitim
4. gün ağlayarak ne bulursam yemiştim
Hadi ya o çok zararlı işte miden için limonlu su veya kendin sıktıgın meyve sulsrla başlaman lazım ve yaptıgın gün ksdar sebzeyle ve sıvıyls beslenmen gerekiyor diye biliyorum. 36 saat yapmıştım yıllar önce
Ben ilk 48 saat hiçbir şey yememiştim. Sonraki gün blenderdan geçirdiğim meyveyi yedim fakat insülin direncim olduğu için daha fazla dayanamadım 4. gün mecburi bitirdim. Şeker hastalarında zor biraz
Aralıklı oruçlu diyet yapsan aslında şeker hastalıgına iyi gelebilir araştır bence
Evet 4 sene önce öyle yenmiştim aralıklı oruçla ama şimdi iradesizleştim. Aralıklı oruç çok faydalı gerçekten
Evet öyle ama aralıklı oruç diyetini yaptıktan sonra bırakınca alıyorum gerş malesefff ya da çok az yedigimden mi bilmiyorum
Vücut o düzene alışıp bozulunca öyle oluyor maalesef. Tavsiyem su orucu gibi ağır şeyleri yapma bu sefer daha kötü oluyor verdiğimi alacak mıyım diye panik oluyor insan
Aynen şu an bile öyleyim biran önce versemde kurtulsam diyorum artıkk
Ne kadar vermek istiyorsun
Tam 29 30 kg ama 15 20 versemde olur şimdilik
Kan değerlerine baktırdın mı? Pko ya da insülin direnci gibi hastalığın varsa kilo vermek daha zor oluyor. İlaç kullanmak gerekiyor
Pko olabilir baktırmadım ama belirtiler var bende tüylenme gibi. Aslında başladıgım zaman ilkten iyi veriyorum özellikle ilk hafta zaten 1 haftadan uzun sürmedi hiç diyetim. Ama bırakınca yiyorumya alıyorum resmen
Pko varsa insülin direnci de olabiliyor. Bir doktora görünmeni öneririm. Ben eskiden çok sıkı diyet yapabiliyordum şimdi olmuyor artık. 15 gün diyet 1 gün ödül olarak yapsan nasıl olur
Evet iyi olur aslında
10 günde 17 kilo
Cidden mi
Evet
Kaçtan kaça düştün
90 dan 73 e
Oha iyitmil bende tam 94 kgyim ama sen kadar vermem ben zannetmiyorum ya bide erkekler sanki daha hızlı veriyor. Sen resmen günde 2 kg vermişsin nasıl oldu spor yaptın mı
Spor yok sadece su orucu yaptım sadece su içeceksin 10 gun
Kaç litre içtin ve yaz aylarında mı yaptın kış mk
Kışın yaptım sadece sahurda ve iftarda içeceksin sadece suyu
Su içsem yarıyor