Bi adami seviyorum arkadaslar beni hic istemior bir ara engelledi bile arkadaslarima asiri sisman demis gurur yaptim kilo versem dusuncesi degisir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sağlık konusunda 40,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBir ilişkide kabul edilme ve sevgi, kişinin fiziksel görünümünden çok daha derin ve önemli unsurlara dayanır. Eğer biri sizin için "aşırı şişman" olduğunuzu söyleyip sizi istemiyorsa, bu onun sizinle ilgili yanlış bir tutum sergilediğini gösterir. Bir ilişkide kabul ve sevgi, kişilerin birbirlerini olduğu gibi kabul etmeleri ve desteklemeleri üzerine kurulmalıdır. İdeal bir ilişkide, partnerler birbirlerinin fiziksel görünümleri üzerinde değil, birbirlerinin karakteri, değerleri, kişilikleri ve duygusal bağları üzerinde odaklanır. Kendinizi daha iyi hissetmek ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için kilo vermek istemeniz tamamen sizin kararınızdır. Ancak, bir ilişkide kabul görmek için fiziksel görünümünüzü değiştirmeniz gerektiği fikrine kapılmamanız önemlidir. Unutmayın, gerçek bir sevgi sizi olduğunuz gibi kabul eden ve sizi destekleyen birini bulmanızı sağlar. Eğer biri sizi fiziksel görünümünüzden dolayı reddediyorsa, bu sizin için daha iyi bir ilişki ve daha sağlıklı bir sevgi bulmanız açısından bir fırsat olabilir. Kendinizi olduğunuz gibi kabul eden ve sizi sevgiyle kucaklayacak bir partneri hak ediyorsunuz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa kusura bakma da çok üzücü bir durum. Sevdiğin adam görünüşü , fiziğini degil, kalbini merhametini vicdanını gözlerini sevecek. . Görünüş neden bu kadar önemli ki anlam veremiyorum.. benim sevdiğim adam da şaşı , kafasnda biraz kellik var onu saklıyor tabi. Sağlık sorunları var aşırı zayıf. Ben de obezim kilolu biriyim. kilolu biri olduğum için çoğu kez ayrılmak istedim aslnda çünkü yolda herkes bakıyordu düşmanca yakistirmiyor kimse. Sevdiğim adamda kimseyi umursama ben seni seviyorum der.. ben çok çirkinim beni nasıl seviyosun der. Ben onun güzel seven kalbine güzel seven gözlerine vuruldum. Eşsiz kusursuz ve çok özel biri benim için. O da benim yüz güzelliğine kalbime.. görünüşü sorun ettiğim zaman bana hep kızıyor... . Kısaca seni görünüşünün güzelliği için begenmek istiyorsa, o insan kusurlu da olsa kusursuz değildir. Vazgeç bu sevdadan bebeğim...
01 Yorumla- +1 yıl
Diyelim kilo verdin sevgili oldunuz hadi evlendiniz. Kilo aldın diyelim , bu adam dışarıya bakar soylimm on yargı demeyin. His bu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
29Cevap
+1 yılGerçeklerden bahsedecek olursak erkeklerin %98i "aşırı şişman" denilebilecek bir kadına karşı aşk beslemez. Ama kilo da %98 ihtimalle insanın boğazından geçen şeyler ve onun miktarına bağlı olduğundan kişinin insiyatifindedir. Spor yapmak da, hareketli bir yaşam sürmek de, gece aklına gelmesine rağmen nutellayı kaşıklamamak da hür iradeyle olur. Yani boy gibi değildir. Dalga geçilmesine rağmen azmedince değiştirilebilir. Bence arkadaşlarına sizden o şekilde bahseden birini hak etmiyorsunuz. Ama daha sağlıklı, daha mutlu ve özgüvenli bir hayatı hak ediyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılKilondan dolayı seni tanımaya bile tenezzül etmeyen insan şu an zayıflasan bile ilerde yine kilo alabilirsin hayat bu, ozaman ne yapacak geri mi soğuyacak? Aşk çok başka bişey böyle bişey değil ama ben lafını yedirmek için manken gibi yapardım kendimi beslenmeme dikkat ederek
20 YorumlaMutlaka değişir düşüncesi.
Aman senin düşünce ve duyguların da değişir. Ve sana bu olumsuz duyguları yaşatan birini, seni haketmediğini düşünerek istemezsin.33 Yorumla
Soran+1 yılEvet bi intikam alayimda cunku cok rencide oldum
Soran+1 yılAynen cok rencide oldum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni her halinle sevmeyen adam için değişmeye çalışıyorsun ilerde başına kötü bir an geldi belki yüzün yandı belki kolunu kaybettin adam seni terk eder hala böyle erkekler için değişmeye çalışmanız komik adam mı kalmadı o kadar mı sevgiye muhtaçsın kendini hiç sevmemişsin üzülüyorum adına … kendin için yap bir şeyleri. Ayrıca zayıflayıp onun yüzüne bakmaman lazım gurur da yok abi sinirlendim bak 😀 ezik olma lütfen
312 Yorumla
Soran+1 yılYav ne alaka adami istemem derdim intikam sadece
Cevap sahibi+1 yılİsteme değiş ama onun ulaşamayacağı bi kız ol kudursun bir daha asla şans verme
Soran+1 yılHeh iste bunu istiorum olur mu erkellerde gorsellik degisince
Cevap sahibi+1 yılTabi ki olur kızım onlar basit varlıklar görselle çalışıyorlar 😄 sen zayıfla kendine bak … bak o zaman nasıl havlamaya başlıyor
Soran+1 yılBide gitmis baskasina demis bi duydum az kaldim olem
Cevap sahibi+1 yılM a l deseydin kendi de neyse sanki aynı durum lisede başıma gelmişti
Soran+1 yılSonra noldu
Cevap sahibi+1 yılüniversiteye geçtim ama baya değiştim estetik desen var güzellik desen var bu bana evlilik teklifi etti beni lisede ezik görüyordu. Sonra bende onu öyle görüp reddetmiştim kaç kere denedi ama hiç kabul etmedim gururumu kırmıştı bir kere
Soran+1 yılAynen affedilemez ki
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni kes
+1 yılAdamın kişiliği zayıfmış ondan ne sana ne de bir başkasına ne koca ne sevgili olur bence o adamı unutman en iyisi lalin anladığım kadarı ile bu sende hırs oluşturup + motivasyona dönüşmüş kilo vermek konusunda kararlılığını güçlendirmiş olayım güzel olan yanı bu inşallah başarır ve fit güzel bir hatun olursun bende sana görücü gönderirim 😂😂
10 YorumlaKilo verince değişen olmayabilir buna hazorlıklı olup önüne bakacakson sağlığın içinde önemli hem kendinene güveminde artar
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Öncelikle fikri değişse bile o adamdan uzaklaş bir cacık olmaz. Kilo kısmına gelirsek eğer gerçekten kiloluysan bu adamın fikrinin değişmesi için değil kendin için kilo vermelisin. Dünyaya bir kere geliyorsun hakkını vermelisin :)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜniversitedeyken 65 kiloydum ve aşırı hoşlandığım bir çocuk yemekhanede yere düşen peçeteyi aldığım sırada "eğilemiyo bile" demişti. Oysa ben yakam açılmasın diye yavaş hareket etmiştim. Aşırı gururum kırıldı,14 kilo verdim. Ona inat başladım diyete ama sonra kilo verirken kendimi sevmeyi öğrendim özgüvenim arttı. Bir adım atacaksan bunu kendin için yap.
11 Yorumla
+1 yılKendine saygili olmayi ogren bi kere sen kendi sagligini bile dusunmezken o beni sevsin* diye bunu yapman sahsiyyet zayifliginin gostergesidir bu hayatta il Yaraticiyi ve onun isteklerini sonraysa kendini dusuneceksin.
00 Yorumla
+1 yılsirf onun icin mi kilo vercen seni sevemden birinin pesinden kosuyorsun senin gibilerini anlamiyorum ben beni sevmeyeni ben hic sevmem sevmiyor ne yapsan sevmez birak o serefsizi erkekler kizlar dis görnüs bakiyor siyorlari al iste tek derdiniz güzellik serefsiz erkekler
04 Yorumla
Soran+1 yılPesinden kosmuyorum ya gurur meselesi oldu
Soran+1 yıl@Kaanbm anlamadim
- Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, başkalari için degişirsen eger bu dogru olmaz. zayiflayacaksan kendin için yapmalisin başkalari için degil, emin ol sen ondan isteseydin yapmazdi
01 Yorumla- +1 yıl
o seni öyle gordu begendi degistirmenin bir anlami yok
Bir erkek için zayıflama ve kendini nasıl iyi hissedersen öyle kal
Diğer seçenek zayıfla ve tekmeyi bas. Seni olduğun gibi sevmeli ki bu kadın/erkek için geçerli02 Yorumlabenimde kilo problemim var hatta mide ameliyatı oldum ama eşim ya da başka kimse için değil sadece sağlık için
10 YorumlaOnun düşünce ve duyguları gibi sen zayıfladiktan sonra senin de fikrin ve düşüncelerin ona karşı hisselerin değişir
00 Yorumla
+1 yılOnun icin kilo verme sen sagligin icin kendin icin kilo ver
Adam seni sevmiyorsa sevmesin birak pesinden gitme seni sevmeyeni sen hic sevme00 Yorumla
+1 yılSen kilo ver ama onun için değil kendin için... O saatten sonra o istese sen onu isteme. Böylesi karakteriz için
00 YorumlaSen sevmissin sevdiğim adam dediğine göre adam seni sevmemiş zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılSordugum erkekler icin onemlimi boyle seyler
seni her halinle sevmeyecek vasıfsız birinin sen kilo verince fikrinin değişmesinin ne önemi var onun fikrine ihtiyacın bile yok
00 YorumlaŞişman olanın hastalığı yoksa kendine saygısı yok ve zevkine çok düşkün biri izlenimi veriyor mesele güzellik değil.
00 YorumlaBoyle bi insani jasil hayatinda isteyebilirsin cidden
00 YorumlaDüşüncesi değişse ne olacak sen zayıfla sonra vur tekmeyi ona intikam al
00 Yorumla
+1 yılSen kendine saygını kaybettikten sonra değişse de anlamı var mı?
00 Yorumlahayır maalesef, hamile olduğunda da kilo alcaksın o zaman da mı diyecek? terket bence.
01 YorumlaDeğişir ama o zaman da senin duyguların değişmiş olur, sen istemezsin onu
00 Yorumla
+1 yılKendin için zayıfla ve o adamdan daha yakışıklı birini bul
00 YorumlaNolacak o şişman olsa sende onu begenemzdin büyük ihtimal seni istemek zorunda mı
02 Yorumla- +1 yıl
Ama çok kırıcı olmuş bence ilgilenmiyorum demesi yeterli idi
Onun için kilo vermen değecek mi peki yapıyosan kendin için yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasit varlıklar mı gorselle mi çalışıyorlar senin gibi kadınlar yüzünden kadınlara cinsel obje muamelesi yapıyorlar kudurrrrrr * seni a... mk kasari seni
00 YorumlaDış görünüşünü..
Düşüncelerini...
Veya kendini bir başkası için değiştirmemeni öneririm..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnat edip kilo veriyorsun sonra o sana geldiğinde tekmeyi basıyorsun
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 gelir gelir karaktersiz çok o pişmanlık bile yeter
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 niye üstüne alındın abicim ben ortaya konuştum cinsiyet belirtmedim
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 yoo karaktersiz karaktersizdir kadın erkek fark etmez ama konumuz o değil 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 ne halt yiyorsa yesin ya banan ne 😅
Değişir belki, ama senin düşüncen aynı kalır mı bilemedim
00 Yorumla
+1 yıleger kilo vereceksen kendin icin ver baskalari icin degil dogru kisi o degilmis demek ki baskalari icin kendini degistirme benim de kilolu arkadaslarim var gayet saglikli iliskisi var ve kendi halinden cok memnun
00 YorumlaAblacım siz nasıl mutluysanız öyle kalın ya da düzelin bırakın o dört dörtlük mü ya da zayıflayıp siz bırakın onu ezdirmeyin kendinizi güçlü durun kızlarım❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişebilir insan zayıflayınca beklenenden daha fazla değişebiliyor Yarıyor yani
00 Yorumla
+1 yılBence intikam al kilo ver kızz kilo güzelliği kapatıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkekler icin gorsellik onemli
Kardeş kilo ver kendin için taş gibi ol ve o adama da dönüp bakma...
20 YorumlaYa arkadas kilolu kadin inan cift olarak bende sevmem arkadas olunur ama cift olmaz ya onla ayni yatakta yatacaksin yani oyle polyanacilik oynamayin
00 Yorumla
+1 yılsırf biri seni beğensin diye değişmek zorunda hissetme kendini seni olduğın gibi sevmiyorsa zaten bından sonra sevse de ni seh değsmez
00 Yorumla
+1 yılboş ver fikri zihniyeti kotu olan insandan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılZayiflasan bile başka kusur bulur. Seni her halinle kabul edecek insanlarla ol derim.
00 Yorumla
+1 yılDeğişse bile sen sakın ona dönüş yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılYok donmem de lafi yesin bi ya
Aman kimin için.. kendin için yap
00 Yorumla
+1 yılSen onun için mi yapıyorsun hiç yapma yani
00 Yorumla
+1 yılBaşkası için değil kendin için zayıfla.
00 YorumlaO adam kimki seni zayıflatıp değersiz yapıyor seni
00 Yorumla
+1 yılSen zayıfla gör bak sen istemicen onu
00 Yorumla
+1 yılOnun için değil kendin için yap bunu
00 Yorumla
+1 yılAdamı çok istiyorsan ver kilolarını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboy kilon neydi asiri sisman dedi
05 Yorumla
Soran+1 yıl20 kilo vermem lzm
Cevap sahibi+1 yılsoylemedin
Soran+1 yıl20 kilo vercem iste diyetisyen oyle dedi
Cevap sahibi+1 yıliyidie boy kilon ne ona gore bisey dicem
Cevap sahibi+1 yıl100 den 80 mi duscen yoksa 80 den 60 mi.. saklmaya calisma siskoo pattiss
Değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKilo verdikten sonra yüzüne bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka sacma soru ve sorular yokmuydu 🙁
00 Yorumla
+1 yılDeğişmez
00 Yorumla
+1 yılKafana göre yaşa, boş ver
00 YorumlaSeni o halinle beğenmeli
00 Yorumla
+1 yılya brak kimse için değişme sevse öylede severdi
00 YorumlaBoy kilon neki
00 Yorumla
+1 yılbalık etli severim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKilo ver başkasını bul😎
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimse icin değişme
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih