iki bardak 3 u 1 arada 1 elma 2 paket form biskuvi toplam 610 kalori ediyo hepsi
Bi sey yemicem baska
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iki bardak 3 u 1 arada 1 elma 2 paket form biskuvi toplam 610 kalori ediyo hepsi
Bi sey yemicem baska
O kadar az yemişsin ki ölüm diyeti yapıyor gibisin. İyi görünmeye çalışan hiçkimse bu diyeti yapmaz çünkü fit olmanın %50 si kaslı olmaktır.(Evet kadınlar için de geçerli bu) Sen o diyetle kaslarını kaybedersen yağlı bir iskelet torbası gibi görünebilirsin yani pek etkileyici olmaz
Cevap
3Cevap
Ben de sabah patates kızartması çay öğlen kahve tatlı akşam etli yemek pilav tursu şimdi çikolata yedim bir de bisküvi
Ohh afiyet bal seker olsun bana bakma sen normal güzelce yemissin ne guzel
Ben de sınava gircem diye yiyorum sürekli cok kilo aldim diyete girmem lazim ama sen de cok az yemissin diyet gibi göm gitsin kız dhdhdld
Diyetteyim zaten 🥲🥲 hangi sınava gireceksiinn? Ben de bu sene girdim yks ye
Yaa o zaman yeme bitsin shdhs valla ben yks'yi atlatalı çok oldu geçen hafta üniversiteden mezun oldum kpss'ye gireceğim 🥺
Sağ olasın 😅😅 umarım istediğin şekilde geçer sınavın sormamiin sakıncası yoksa hangi bölümden mezun oldunn
Teşekkür ederim canım sen de inşallah istediğin bölüme yerleşirsin. Sen hangi bölümü istiyorsun? Türkçe öğretmenliği bölümünden mezun oldum 😂
Ben inşallah ingiliz dili ve edebiyati seçmeyi düşünüyorum universite olarak da Selçuk Universitesi büyük ihtimal 😁 Hakkımızda hayirlisi olsuun, çok iyi bir öğretmen olacağından eminiim 💓
ben de çok yemişim derken bir şey sandım. 😒 hiçbir şey yememişsin ki hepsi gırtlak
3.1 arada icmeseydin keşke
O olmasa dayanamazdim
Hic saglikli degil hep kas kaybedersin
Yakında ölürsün kız kaç kilosun ki
Diyet yapiyom 51 52 falandım en son bilmiyorum tartilmiyorum hiç
Haklisin ama bana en ufak kilo bile yakışmıyor 48 olsam fena olmaz kendimi zayifken çok daha özgür hissediyorum :') boyum kısa hem kilo alınca da basenden geliyor maalesef
Boyum 158 😊
Yaa 😅 güzel bir boy evet aslinda ortalama 😊
Bence hiçbişey yeme sadece su iç
Yok dayanamam 😨
600 kalori hiçbişey zaten dayanırsın
Yoook deegil mesela yarın da çubuk kraker yicem bi paket 200 kalori 2 paket yicdm sabah ve aksam evdeyim zaten hep hareket etmiyorum acikmam
Sen delirmişsin güzelim ya zayıf kalmak için bu kadar uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?