Sağlık Psikologlar da pahalı biz ne yapacağız bu ülkede? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben dayanamıyorum artık hem fakir olmak hem türkiyeds dahada fakirleşmek çok zor Güncellemeler+1 yıl Bide KS Gençlik ve gelecek diye kategoriye almış gençlik gelecek mi kaldı Psikologlar da pahalı biz ne yapacağız bu ülkede? Cevapla Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Serhatakarsuuu Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Zaten bu döngüyü yaratmak tasarlamak için sistem bu şekilde ilerliyor berbat hale gidiyoruz 1 1 Yorumla HanOtagı +1 yıl aynn knk sistem ifşa oldu Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dayanma. Dayan diyen kim ki. Yaşa yeter. Ne şekilde olursa olsun yaşa yeter. Zevk mevk boş işler. Doğada hayatta kal. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Abi ben hayvanmıyım duygularımız var hepimizin Yorumla HanOtagı +1 yıl agla o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ağliyorum Yorumla HanOtagı +1 yıl iyi Yorumla Soran +1 yıl Nesi iyi Yorumla HanOtagı +1 yıl aglamak kötü mü Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla HanOtagı +1 yıl araştır o vakit. Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Fakirim diye sızlanmak yerine para kazanma yolları bulsan daha mantıklı olurNaçizane tavsiyem 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın sınava giricem tekrar seneye Yorumla istanbulzede +1 yıl ben para kazan diyorum sen sınav diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yrrm bi hayalim var çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl Seni normaldede sevmiyorum engellemiştim Yorumla istanbulzede +1 yıl Üzgünüm ama bu kafayla daha çok sızlanırsın çokta zorlamamak gerek Yorumla Soran +1 yıl Sktr gt ya senle mi uğraşıcam Yorumla
merichhh Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl ömrümüzden çaldılar ilerde bişeyler düzelir inanıyorum ama bu geçen zamanı kim geri verecek aq 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Sağlık konusunda 302 cevap paylaştı. Vallahi allahına kadar haklısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abi allahımda yok soğudum Yorumla Nawdeniz +1 yıl boş ver kulun yaptığı pislik yüzünden kendini sokma günaha sıkma canını düzelir Yorumla
querencia777 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bimde var, yeni geldi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gördüm baya psikolojisi bozuktu şu an brn ona psikologluk yapıyorum
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Psikoloğ gòrdùn mù sen daha ònceleri 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Gidiyodum küçükken Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Silgini filan mi alıyorlardı kùcùk iken Yorumla Soran +1 yıl @pt@l mısın Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Takılıyorum anlamamış olamazsın Yorumla Soran +1 yıl Anladım ama gülmedim başka sorunlarım vardı Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Hic komik degil demek zor mu niye hakaret ediosun ben sana deli diyor muyum akil hasta ruh sagligi bozuk Yorumla Soran +1 yıl Haklısın özür dilerim Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Bayrama aramiz bozuk kùskùn girmemek icin affettim bi daha olmazsa mutlu olurum 🙂 Yorumla Soran +1 yıl İyi güzel mutluysan Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Laf mi sokacan hep Yorumla Soran +1 yıl Laf sokmadım ki Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Nedense laf soktun gibi anladim Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlamışsın Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Mumkundur Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Devlette git 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimse sklemiyo devlette Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Durumun ciddiyse önemsiyorlar 2 saat terapi aldığımı hatırlıyorum Yorumla
valizimitopladım Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dert ortağı bul 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç milyon var zaten Yorumla valizimitopladım +1 yıl O zaman gamsız olcan Yorumla Soran +1 yıl Napalım öyle olcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Zaten bu döngüyü yaratmak tasarlamak için sistem bu şekilde ilerliyor berbat hale gidiyoruz
aynn knk sistem ifşa oldu
Dayanma. Dayan diyen kim ki. Yaşa yeter. Ne şekilde olursa olsun yaşa yeter. Zevk mevk boş işler. Doğada hayatta kal.
Abi ben hayvanmıyım duygularımız var hepimizin
agla o zaman
Ağliyorum
iyi
Nesi iyi
aglamak kötü mü
Bilmem
araştır o vakit.
Fakirim diye sızlanmak yerine para kazanma yolları bulsan daha mantıklı olur
Naçizane tavsiyem
Haklısın sınava giricem tekrar seneye
ben para kazan diyorum sen sınav diyorsun
Yrrm bi hayalim var çalışıyorum
Seni normaldede sevmiyorum engellemiştim
Üzgünüm ama bu kafayla daha çok sızlanırsın çokta zorlamamak gerek
Sktr gt ya senle mi uğraşıcam
ömrümüzden çaldılar ilerde bişeyler düzelir inanıyorum ama bu geçen zamanı kim geri verecek aq
Vallahi allahına kadar haklısın
Abi allahımda yok soğudum
boş ver kulun yaptığı pislik yüzünden kendini sokma günaha sıkma canını düzelir
Bimde var, yeni geldi.
Gördüm baya psikolojisi bozuktu şu an brn ona psikologluk yapıyorum
Psikoloğ gòrdùn mù sen daha ònceleri
Gidiyodum küçükken
Silgini filan mi alıyorlardı kùcùk iken
@pt@l mısın
Takılıyorum anlamamış olamazsın
Anladım ama gülmedim başka sorunlarım vardı
Hic komik degil demek zor mu niye hakaret ediosun ben sana deli diyor muyum akil hasta ruh sagligi bozuk
Haklısın özür dilerim
Bayrama aramiz bozuk kùskùn girmemek icin affettim bi daha olmazsa mutlu olurum 🙂
İyi güzel mutluysan
Laf mi sokacan hep
Laf sokmadım ki
Nedense laf soktun gibi anladim
Yanlış anlamışsın
Mumkundur
Devlette git
Kimse sklemiyo devlette
Durumun ciddiyse önemsiyorlar 2 saat terapi aldığımı hatırlıyorum
Dert ortağı bul
Kaç milyon var zaten
O zaman gamsız olcan